2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizim tosbağa:emir_bebek: 3 ay 3 hafta oldu, bu arada son 1 haftadır yattığımız yerde yanlara dönüyor, gece memiş aradığı için :56:neredeyse yan döndükten sonra yüzüstü dönecek :1: dr. kontrolümüze gittik bugün boy kilo herşey iyi dr. 1 ay sonra geldiğinizde ishal aşısını yapalım dedi ama tercih meselesiymiş yaptırmayı düşünmüyorum, grip aşıları gibi yan etkileri olduğunu düşünüyorum, bu konuda bilgisi olan varmı:44:[/QUOTE

bu aşıyı yaptırmış 1 2 yaşlarında bebekleri olan arkadaşlarım yaptırmam konusunda ikna ettiler beni. çünkü ishali kolay atlatmalarını sağlamış aşı ve aşıyı yaptırmayan arkadaşımın kızını n acilde kolunda serumla resmini görünce iyice ikna oldum ve yaptırdım açıkçasıı. benim fikrim yaptırmandan yana. :34:

merhaba kızlat.Dün oğluşuma oyun halısı ve bebek arabası aldık.Kraftın oyun halısını aldık bayıldı lambasına,oyuncaklarına.arabasını da baby2 go proton aldık ama eve getirediğimde baktık kayrayı koyduk sanki biraz içi dar gibi :50: ben daha geniş bi şeyler istiyordum ama onları da kaldırmak çok güçtü en kullanışlı buydu ama bu da dar gibi sanki.Alanlar ne düşünüyor baby2 go hakkında dar değil mi?

canım moralini bozmak istemem ama araba dediğin gibi taşıma açısından pratik ama dar ve tekerlekleri ince olduğundan çok sarsıyor.taşlı yerde kullanmak çok zor.

canım ben bugün kocaman bir bardak ayran içtim umarım kuzuma gaz yapmaz gözüm korktu şimdi:19: ayrıca çok geçmiş olsun canım. daha iyisin dimi?

Canım inşallah kuzucuk gaz olmamıştır. Çok teşekkür ederim canım, daha iyi sayılırım ama sol göğsümde süt yarı yarıya azaldı :43:

Arkadaşlar aranızda mastit olmuş olan var mı ?

bende mastit olmadım ama benimde anladığım kadarı ile sağ göğsümdeki sütüm azaldı :44: gibi, yinede eşit emzirmeye çalışıyorum, çünkü bizim haylaz istediği miktarda süt gelmeyince bağırmaya başlıyo azalma olunca emmiyor, süt çıkmayana kadar emzirmeye çalışıyorum sonra diğerine geçiyorum. çünkü arkadaşım ağırlıklı olarak tek taraflı göğsünü emzirmiş, göğüslerinden biri büyük biri küçük kalmış, böyle bi eşitsizlik olmasından tedirgin oldum. :44:

bende mastit olmadım ama benimde anladığım kadarı ile sağ göğsümdeki sütüm azaldı :44: gibi, yinede eşit emzirmeye çalışıyorum, çünkü bizim haylaz istediği miktarda süt gelmeyince bağırmaya başlıyo azalma olunca emmiyor, süt çıkmayana kadar emzirmeye çalışıyorum sonra diğerine geçiyorum. çünkü arkadaşım ağırlıklı olarak tek taraflı göğsünü emzirmiş, göğüslerinden biri büyük biri küçük kalmış, böyle bi eşitsizlik olmasından tedirgin oldum. :44:

ikisindede süt bitince eşitlenir heralde cnm benim korkum büyüklük küçüklük değilde iki göğüsten anca yetiştiriyoruz sütü, biride kesilirse kötü olur

sen öyle tontiş yanaklı resimlerini koyarsan nazar değer tabi:nazar:
geçmiş olsun oğluşuna, gün aşırı banyo yapıp kuruluycaksın artık

canım merhaba.. yakışıklının keyfi yok anlaşılan bugün boşver ozaman işi gücü iş herzaman yapılır annesi bol bol kucaklaşın senin kucağında kendini çok daha iyi hissedecektir. kendini de üzme canım böyle olmasını istemezdin bilerek yapmadın ki bizde herşeyi hemen farkedemeyebilirz bir şekilde şimdi farkettin işte kendini suçlamak yerine daha fazla öpüp kokla koca yanaklını yanında iyi hissedecektir:16: tatlım umarım biran önce iyi olur tuğra

havalar artık sıcak ondan olmuştur artık bende hergün gözlemleyeyim şimdi kış bebekleri olunca bizimkiler farklı endişeler üzerine yoğunlaştık (hepimiz aman üşümesin odası yeterince sıcakmı az mı giydirdim çok mu ) bu yüzden hava değişimine ayak uyduramıyor olabiliriz benimde oğlumu yıkarken farkettim vucudunda isilik benzeri kızarıklar vardıı artık daha ince giydiriyorum sorun halloldu ben nasıl anneyim deme sende bir çoğumuz gibi anneliği bebeğinden öğrenen bi annesin geçmişş olsunn allah bizlere çözemeyeceğimiz dertler vermesin

sağolun canlar;
evde kombiyi kapattık artık ama sıcaklığa adapte olamadık galiba ondan oldu öyle yaralardan su akmaya başlamış bende diyorum üstü neden ıslanıyor günde 3 kere sudokrem diye bir krem var ondan sürmeye başladım baya toparladı..şimdi avizeye gülücükler atıyor yanımda..

kızlar merhabalar:34:
bende ocak annesiyim 16 ocakta doğum yaptım , sizi takip ediyordum , hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz , rahatlıyorum burayı takip ettikçe :16:
benım de sorunum kızımın biberonu almaması , doğum sezeryanla oldu , sütüm gelmedi diye biberon vermiştim o zaman aldı ama 1 aydır vermıyorum biberon , gecen babannesıne bıraktık , dişarı cıktık biberonla beslıcektı ama almamış biberonu diliyle itiyo dısarıya , ne yapmam lazım tekrar alıştırmak için yaa çok üzüldümm , işe başlayınca ne yapıcam ben şimdiden sıkıntısı benı bastı vallahi :43:

merhaba kızlat.Dün oğluşuma oyun halısı ve bebek arabası aldık.Kraftın oyun halısını aldık bayıldı lambasına,oyuncaklarına.arabasını da baby2 go proton aldık ama eve getirediğimde baktık kayrayı koyduk sanki biraz içi dar gibi :50: ben daha geniş bi şeyler istiyordum ama onları da kaldırmak çok güçtü en kullanışlı buydu ama bu da dar gibi sanki.Alanlar ne düşünüyor baby2 go hakkında dar değil mi?

hayırlı olsun inşallah güle güle kullanın. evet biraz dar ama enine sığmama gibi bişey olmaz bence. genişler çok yer kaplıyor kapandıklarında. hafif olması çok iyi pratik oluyor bizimki bebek arabası sevmiyor pek içinde fazla durmadığı için tam olarak memnun olup olmadığımı söyleyemiycem

taşlı yollarda biraz sarısyo ama sarsmayanların fiyatı bebekarabası için pek makul değil ,heleki bizimki gibi arabanın bagajında pinekleyecekse.

bende ocak annesiyim 16 ocakta doğum yaptım , sizi takip ediyordum , hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz , rahatlıyorum burayı takip ettikçe :16:
benım de sorunum kızımın biberonu almaması , doğum sezeryanla oldu , sütüm gelmedi diye biberon vermiştim o zaman aldı ama 1 aydır vermıyorum biberon , gecen babannesıne bıraktık , dişarı cıktık biberonla beslıcektı ama almamış biberonu diliyle itiyo dısarıya , ne yapmam lazım tekrar alıştırmak için yaa çok üzüldümm , işe başlayınca ne yapıcam ben şimdiden sıkıntısı benı bastı vallahi :43:

farklı marka biberon vermeyi denedin mi canım?
bi de bilmiyorum zamanı geldi mi belki de 2 numara biberona başlamak gerekiyordur. sütün sıcaklığı da farklı gelmiş olabilir

hayırlı olsun inşallah güle güle kullanın. evet biraz dar ama enine sığmama gibi bişey olmaz bence. genişler çok yer kaplıyor kapandıklarında. hafif olması çok iyi pratik oluyor bizimki bebek arabası sevmiyor pek içinde fazla durmadığı için tam olarak memnun olup olmadığımı söyleyemiycem

taşlı yollarda biraz sarısyo ama sarsmayanların fiyatı bebekarabası için pek makul değil ,heleki bizimki gibi arabanın bagajında pinekleyecekse.

Tşkr canım cevap için.:16:herkes aynısını söylüyor sarsma olayı arabalarda dahi oluyor küçücük bebek arabalarında mı olmasın :9::9: neyse bakalım deiştirmemeye karar verdim.Ben battaniye ile koymayı denemiştim battaniye biraz kalındı ama şöyle ince bir şeylerle koyarsam sıkıntı olmuyor.Zaten yatarken sıkıntı olur oturur konumda sıkıntı olucanı zannetmiyorum.

merhaba kızlar.
dün oğlumun rota aşısı vardı pek bir sevdi tadını:)) benim de kontrolüm vardı doktorumda sezeryanla ilgili hiçbir sorunum kalmamış artık smear testi yaptı birde doktorum 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç bakalım ne olacak:31: sizler nasılsınız

canım ne marka biberon kullanıyorsun bilmiyorum ama.. nuk'un biberon ucunu almanı tavsiye ederim ortodontik olduğu için kolay kavrar.. olmadı chicconun step up biberonları var anne göğüsüne benziyor.. ben nuk kullanıyorum memnunum, 1 numara al.. 2 numara 6. aydan sonra..

oto koltuğu kullanan anneler içine birşey koyuyormusunuz ilk zamanlar çok çökük diye bel desteği kullanıyordum ben ama 2 gündür birşey kullanmıyorum kuzu da rahat görünüyor ama emin olamıyorum hala çok mu çukur ona göre diye ama rahatsız olsa belli eder mızmızlanırdı diye düşünüyorum:31:

oto koltuğu kullanan anneler içine birşey koyuyormusunuz ilk zamanlar çok çökük diye bel desteği kullanıyordum ben ama 2 gündür birşey kullanmıyorum kuzu da rahat görünüyor ama emin olamıyorum hala çok mu çukur ona göre diye ama rahatsız olsa belli eder mızmızlanırdı diye düşünüyorum:31:

lymonatacım ben uzun süredir bişe kullanmıyorum. evet içleri çukur ama dikkat edersen agırlık noktaları sırtları yani oturur pozistonda görünmesi seni rahatsız etmesin ben yastık koyarken kayıyordu zavallı :27: şimdi daha rahat gözlemlediğim kadarıyla .:21:

Back