2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn:)
sabahtan beri temizlik hazırlık yapıyorum bir yandan da yakışıklımı oynatıyorum çoook yoruldum ya:31: akşama eşimin kuzenleri geliyor kek kurabiye yaptım evi toparladım az bir işim kaldı birde poğaça yapayım diyordum amaa eşim belki yemeğe gelirler dedi:30: ara kesinleştir dedim eğer yemeğe gelirlerse poğaça yapmıcam onun yerine yemek yapmaya başlayım:31: şansıma kuzum çok uslu duruyor oynuyor kendi kendine de işimi yapabiliyorum:nazar: sizler nasılsınız kızlar?

oo maşallah hamaratsın :) benimki uyanıkken mızmız birde ev serin tek odaya hapsolduk bugün :) ben de biraz temizlik yaptım yemek yaptım hazır uyuyorken , sonra biraz oynadık geri uyudu hava çok bulutlu ya bişey yapasım yok :)) bak hevese geldim uyanmadan evi süpürüyüm bende.

oo maşallah hamaratsın :) benimki uyanıkken mızmız birde ev serin tek odaya hapsolduk bugün :) ben de biraz temizlik yaptım yemek yaptım hazır uyuyorken , sonra biraz oynadık geri uyudu hava çok bulutlu ya bişey yapasım yok :)) bak hevese geldim uyanmadan evi süpürüyüm bende.

aslında hiçç hamaratlık yapasım yok bugün:31: ama oğlum uslu uslu duruyorken yapayım dedim sonra ne yapacağı belli olmaz işler kalır öyle:) mola verdim ben de şimdi azcık dinleneyim eşim de haber versin yemek yaparım ona göre:31: aman gelen giden yoksa hazır bebiş uyuyorken uzat ayaklarını dinlen:))

slm kızlar benım 3 aylık bebegım var ılk bebegım neler yapıyorsunuz yada tavsıye edıcenız seyler varmıdır danısıyım dedım:16::16:

slm kızlar nasılsınız biz kızımla doktor kontrolümüze gittik:3:çok şükür boyu kilosu iyi ama dil altı bağında sorun varmış sanırım:14::14:KBB doktoruna gösterin bi baksın dedi çok canım sıkıldı yaa:5:

slm kızlar nasılsınız biz kızımla doktor kontrolümüze gittik:3:çok şükür boyu kilosu iyi ama dil altı bağında sorun varmış sanırım:14::14:KBB doktoruna gösterin bi baksın dedi çok canım sıkıldı yaa:5:

üzülme cnm.. bizim komşunun çocuğundada vardı dil altı ufak bi operasyonla aldılar.. hem alındıktan sonra daha çok emip daha hızlı kilo aldı..
bende oğluma bakıyorum devamlı varmı diye ama anlayamadım bi türlü..

merhabalarr

ben daha ne yemek yapabildim ne evi toparlayabildim oğlumu bırakamadım canı o kadar acıyor ki kucağımdan bırakmak istemiyorum...koca yanaklımın boynu pişikten yara olmuş dün farkettim ağlamaktan helak oldum nasıl farkedemedim ne biçim anneyim ben diye kendimi paraladım ama ne fayda yavrum ciyak ciyak ağlıyor kafasını oynattıkça oysaki pudralıyorum sürekli nasıl yara olmuş anlamadım...çok kötü hissediyorum kendimi :14:

merhaba canım. geçmiş olsun canım dil altı bağı sorunu ne ki ya ilk defa duydum:26:
ben geldim:3: oğluşla bi liman yaptık geldik..

b

hoş geldin:)) dün de biz limandaydık. limanın altını üstüne getirdik valla. 3gibi gittik nerdeyse kapatacaktık limanı:1:

üzülme cnm.. bizim komşunun çocuğundada vardı dil altı ufak bi operasyonla aldılar.. hem alındıktan sonra daha çok emip daha hızlı kilo aldı..
bende oğluma bakıyorum devamlı varmı diye ama anlayamadım bi türlü..

cnm bızde her ay kontrole gittik fln yenı farkettı doktorumuz:44:ya ılla bı sorun var diyemem ama tedbir amaçlı bi gösterin dedi :31: ama kılo alımımızda problem yok kilo alımıda gayet iyiymiş:44:

cnm bızde her ay kontrole gittik fln yenı farkettı doktorumuz:44:ya ılla bı sorun var diyemem ama tedbir amaçlı bi gösterin dedi :31: ama kılo alımımızda problem yok kilo alımıda gayet iyiymiş:44:

büyük ihtimal çıkmaz ozaman bildiğim kadarıyla emmede problem yaşıyorlar, bizim kilomuz az olunca araştırmıştım ben acaba bu durum bizde varmı diye..

merhaba canım. geçmiş olsun canım dil altı bağı sorunu ne ki ya ilk defa duydum:26:

hoş geldin:)) dün de biz limandaydık. limanın altını üstüne getirdik valla. 3gibi gittik nerdeyse kapatacaktık limanı:1:

bizde kapatacaktıkta uyudu oğlum.. kangurusunu sevdi galiba bide dışa dönük takınca zaten tam aradığı olay :) bakındı durdu..
merhabalarr

ben daha ne yemek yapabildim ne evi toparlayabildim oğlumu bırakamadım canı o kadar acıyor ki kucağımdan bırakmak istemiyorum...koca yanaklımın boynu pişikten yara olmuş dün farkettim ağlamaktan helak oldum nasıl farkedemedim ne biçim anneyim ben diye kendimi paraladım ama ne fayda yavrum ciyak ciyak ağlıyor kafasını oynattıkça oysaki pudralıyorum sürekli nasıl yara olmuş anlamadım...çok kötü hissediyorum kendimi :14:

sen öyle tontiş yanaklı resimlerini koyarsan nazar değer tabi:nazar:
geçmiş olsun oğluşuna, gün aşırı banyo yapıp kuruluycaksın artık

canım hemen dilin altındaki ınce zar gibi bişey var ya onunla alakalıymış cogu kişi atlarmış buna baktırmayı:26:

merhabalarr

canım merhaba.. yakışıklının keyfi yok anlaşılan bugün boşver ozaman işi gücü iş herzaman yapılır annesi bol bol kucaklaşın senin kucağında kendini çok daha iyi hissedecektir. kendini de üzme canım böyle olmasını istemezdin bilerek yapmadın ki bizde herşeyi hemen farkedemeyebilirz bir şekilde şimdi farkettin işte kendini suçlamak yerine daha fazla öpüp kokla koca yanaklını yanında iyi hissedecektir:16: tatlım umarım biran önce iyi olur tuğra

bizde kapatacaktıkta uyudu oğlum.. kangurusunu sevdi galiba bide dışa dönük takınca zaten tam aradığı olay :) bakındı durdu..

bizimki de bayılıyor kanguruya ama uyuduğu zaman benim de içim rahat etmiyor orada uyumasına. dün kendinden geçti oğlum ilk defa uyanıktı limanda burası neresi der gibi bakındı durdu hele oyuncak reyonunda etrafı bir izlemesi var görmen lazım raflar renkli ya bayıldı bir gülücükler bir agular dedim bana yapmıyorsun bu şirinlikleri noluyor şimdi:20::1: oyuncakları konuşturduk babasıyla çok eğlendi bir kaç kıyafet birde diş kaşıyıcı çıngırak falan aldık umarım memnun ayrılmıştır limandan:1::1:

canım hemen dilin altındaki ınce zar gibi bişey var ya onunla alakalıymış cogu kişi atlarmış buna baktırmayı:26:

anladım canım doktorumuz da her gittiğimizde bakıyor ağzına ben hep boğazına falan bakıyor sanıyordum oraya da bakmıştır heralde:26: çok geçmiş olsun tatlım ya sıkma canını bak arkadaşlar da diyor çözümü basit diye. olduğu da kesin değil zaten kilo alımı falan iyi diyorsun hemen sıkma canını üzme gelinimi de:16:

bizimki de bayılıyor kanguruya ama uyuduğu zaman benim de içim rahat etmiyor orada uyumasına. dün kendinden geçti oğlum ilk defa uyanıktı limanda burası neresi der gibi bakındı durdu hele oyuncak reyonunda etrafı bir izlemesi var görmen lazım raflar renkli ya bayıldı bir gülücükler bir agular dedim bana yapmıyorsun bu şirinlikleri noluyor şimdi:20::1: oyuncakları konuşturduk babasıyla çok eğlendi bir kaç kıyafet birde diş kaşıyıcı çıngırak falan aldık umarım memnun ayrılmıştır limandan:1::1:

oooo bunlar şimdiden oyuncakçıda eğleniyorsa yandık valla :)
bu sefer kendime çalıştım ben bir kaç eşofman altı aldım rahat rahat giyeyim olmuyor pantolonlarım :(
ah birde şu pantolon görünümlü taytlardan.iyiki moda bu sene kurtarıcım oldular doğumdan sonra:32:

merhabalarr

ben daha ne yemek yapabildim ne evi toparlayabildim oğlumu bırakamadım canı o kadar acıyor ki kucağımdan bırakmak istemiyorum...koca yanaklımın boynu pişikten yara olmuş dün farkettim ağlamaktan helak oldum nasıl farkedemedim ne biçim anneyim ben diye kendimi paraladım ama ne fayda yavrum ciyak ciyak ağlıyor kafasını oynattıkça oysaki pudralıyorum sürekli nasıl yara olmuş anlamadım...çok kötü hissediyorum kendimi :14:[/QUO

havalar artık sıcak ondan olmuştur artık bende hergün gözlemleyeyim şimdi kış bebekleri olunca bizimkiler farklı endişeler üzerine yoğunlaştık (hepimiz aman üşümesin odası yeterince sıcakmı az mı giydirdim çok mu ) bu yüzden hava değişimine ayak uyduramıyor olabiliriz benimde oğlumu yıkarken farkettim vucudunda isilik benzeri kızarıklar vardıı artık daha ince giydiriyorum sorun halloldu ben nasıl anneyim deme sende bir çoğumuz gibi anneliği bebeğinden öğrenen bi annesin geçmişş olsunn allah bizlere çözemeyeceğimiz dertler vermesin

Back