- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.341
kızlar kadın dogum doktorunuza doğum yaptıktan sonra kaç kez gittiniz:44:
kızlar pnömokok(zatürre) aşısı vurdurdunuz mu?
anam sizin bebikler dönüyor maşallah.. benim koca dötlü oğluşum kasayı kaldıramıyor herhalde.. azıcık yan dönünce kalkmak istiyor kafasını kaldırıyor.. ama öyle yüzüstü dönmeler yuvarlanmalar daha yok pazartesi 4 aylık oluyoruz.. bir anormallik mi var acaba.. içime kurt düştü
uzman tv.de bu ayın içinde bebekler dönmeye başlar diye dinledim bir vidyolarında.. dikkat edeyim bakalım biraz yere sert zemine koyim oğlumu.. belki yattığı yeri sevmiyordur
anam sizin bebikler dönüyor maşallah.. benim koca dötlü oğluşum kasayı kaldıramıyor herhalde.. azıcık yan dönünce kalkmak istiyor kafasını kaldırıyor.. ama öyle yüzüstü dönmeler yuvarlanmalar daha yok pazartesi 4 aylık oluyoruz.. bir anormallik mi var acaba.. içime kurt düştü
uzman tv.de bu ayın içinde bebekler dönmeye başlar diye dinledim bir vidyolarında.. dikkat edeyim bakalım biraz yere sert zemine koyim oğlumu.. belki yattığı yeri sevmiyordur
doğum sonrası saç dökülmesi canlılardaki tüy yenilenmesine benzer bişeymiş. yerine yenileri çıkıyomuş. genelde 6. ayda sona eriyomuş. benim de çok dökülüyo. çocuğumun üzerinde bile buluyorum bazen saçlarımı...
bende sırt üstü dçnüşünü anlatmaya çalıştım ama olmadı galiba :)) daha öyle ters düz dönemiyo sadece uyanıkken yüsüstü bırakınca hiç sevmiyo bi kolunu dirsekten kırıp yuvarlanarak sırt üstü dönüyü o kadar o da her seferinde değil tabiyok canım hiçbir anromallik yok..3. ay kontrolünde doktor bu ay yarım dönmeler olabilir dedi (yani sırtüstünden yüzüstüne değil, yana sadece)..gerçi ben kafa/ayak yer değiştirmesini sormak istemiştim doktora ama o sırtüstü/yüzüstü anlamış sonradan fark ettim
arkadaslar selam ilk defa yaziyorum bu konuya. oncelikle bebekleriniz hayirli olsun.
benim bebegim ocak 28 dogumlu 37 haftalik dogdu. 2,5 aylik. yuz ustu yatmayi sevmiyor agliyor ama yine de kafasini kaldiriyor. ancak ellerinden tutup kaldirinca basi geri gidiyor henuz dik kalkamiyor. erken mi yoksa endiselenmeli miyim?
canım o dedigin hastane nerde? hangi şehirdesiniz.trdemisin gerçi. çünkü burda suda dogum pek yok bildigim kadarıyla hiç duymadım.ama süper bi his olsa gerek......
istanbulda çok meşhur okan a da çıkmıştı iyidir heralde sosyete dr u nede olsanormal doğum yapmayı çok fazla arzu eden 32 haftalık bir anne adayıyım.
hakan çoker ileilgili detaylı bilgi verebilirseniz minnettar kalırım sevgilerimle...
aynen ya heryerden çıkıyor saçlarım çıldırmak üzereyim doğumdan sonra dökülmüyor diye çok sevinmiştim erken davranmışım 2aydan sonra çook dökülmeye başladı ya
benim de başladı yaa her yer saç delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?