2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kadın dogum doktorunuza doğum yaptıktan sonra kaç kez gittiniz:44:

doğumdan 1 hafta sonra yaranın üzerindeki bantı çıkarmaya gittim sonra da 40. gün gittim rahime baktı toparlanmışmı diye...2 ay sonra görüşelim smear alcam dedi...

kızlar pnömokok(zatürre) aşısı vurdurdunuz mu?

2. ayda 3 aşı vurdular bize ama doktor öyle bi aşı söylemedi..karma diyor sürekli acaba karmanın içindemi var ki zatürre :S dur bu ayki kontrolde sorayım..

anam sizin bebikler dönüyor maşallah.. benim koca dötlü oğluşum kasayı kaldıramıyor herhalde.. azıcık yan dönünce kalkmak istiyor kafasını kaldırıyor.. ama öyle yüzüstü dönmeler yuvarlanmalar daha yok pazartesi 4 aylık oluyoruz.. bir anormallik mi var acaba.. içime kurt düştü
uzman tv.de bu ayın içinde bebekler dönmeye başlar diye dinledim bir vidyolarında.. dikkat edeyim bakalım biraz yere sert zemine koyim oğlumu.. belki yattığı yeri sevmiyordur

bizimkide dönmelere başlamadı henüz...gerçi yüzüstü koyduğumda bacaklarını toplayıp kendini ileri atmaya çalışıyor ...

doğumdan sonra bacak ağrısı olan var mı arkadaşlar? benim sağ bacağımda ağrı oluştu. topallayarak yürüyorum hatta zaman zaman. sezeryanla doğum yaptım. ortopediye çıktım. bişi yok dedi. dinlen dedi. geçmezse emar çekilecek. inş. zamanla geçer.

anam sizin bebikler dönüyor maşallah.. benim koca dötlü oğluşum kasayı kaldıramıyor herhalde.. azıcık yan dönünce kalkmak istiyor kafasını kaldırıyor.. ama öyle yüzüstü dönmeler yuvarlanmalar daha yok pazartesi 4 aylık oluyoruz.. bir anormallik mi var acaba.. içime kurt düştü
uzman tv.de bu ayın içinde bebekler dönmeye başlar diye dinledim bir vidyolarında.. dikkat edeyim bakalım biraz yere sert zemine koyim oğlumu.. belki yattığı yeri sevmiyordur

yok canım hiçbir anromallik yok..3. ay kontrolünde doktor bu ay yarım dönmeler olabilir dedi (yani sırtüstünden yüzüstüne değil, yana sadece)..gerçi ben kafa/ayak yer değiştirmesini sormak istemiştim doktora ama o sırtüstü/yüzüstü anlamış sonradan fark ettim

doğum sonrası saç dökülmesi canlılardaki tüy yenilenmesine benzer bişeymiş. yerine yenileri çıkıyomuş. genelde 6. ayda sona eriyomuş. benim de çok dökülüyo. çocuğumun üzerinde bile buluyorum bazen saçlarımı:1:...

doğum sonrası saç dökülmesi canlılardaki tüy yenilenmesine benzer bişeymiş. yerine yenileri çıkıyomuş. genelde 6. ayda sona eriyomuş. benim de çok dökülüyo. çocuğumun üzerinde bile buluyorum bazen saçlarımı:1:...

aynen ya heryerden çıkıyor saçlarım çıldırmak üzereyim doğumdan sonra dökülmüyor diye çok sevinmiştim erken davranmışım 2aydan sonra çook dökülmeye başladı ya:5:

yok canım hiçbir anromallik yok..3. ay kontrolünde doktor bu ay yarım dönmeler olabilir dedi (yani sırtüstünden yüzüstüne değil, yana sadece)..gerçi ben kafa/ayak yer değiştirmesini sormak istemiştim doktora ama o sırtüstü/yüzüstü anlamış sonradan fark ettim
bende sırt üstü dçnüşünü anlatmaya çalıştım ama olmadı galiba :)) daha öyle ters düz dönemiyo sadece uyanıkken yüsüstü bırakınca hiç sevmiyo bi kolunu dirsekten kırıp yuvarlanarak sırt üstü dönüyü o kadar o da her seferinde değil tabi

Son düzenleme:
MERHABA ANNELER.BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE KULLANDIĞINIZ ÜRÜNÜ İŞARETLEYİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

Son düzenleme:
arkadaslar selam ilk defa yaziyorum bu konuya. oncelikle bebekleriniz hayirli olsun.
benim bebegim ocak 28 dogumlu 37 haftalik dogdu. 2,5 aylik. yuz ustu yatmayi sevmiyor agliyor ama yine de kafasini kaldiriyor. ancak ellerinden tutup kaldirinca basi geri gidiyor henuz dik kalkamiyor. erken mi yoksa endiselenmeli miyim?

arkadaslar selam ilk defa yaziyorum bu konuya. oncelikle bebekleriniz hayirli olsun.
benim bebegim ocak 28 dogumlu 37 haftalik dogdu. 2,5 aylik. yuz ustu yatmayi sevmiyor agliyor ama yine de kafasini kaldiriyor. ancak ellerinden tutup kaldirinca basi geri gidiyor henuz dik kalkamiyor. erken mi yoksa endiselenmeli miyim?

Canım endişelenmene gerek yok.Benim oğlum 13 ocak doğumlu. Cuma günü 3.ay kontrolümüz vardı. Doktor ellerinden tutup kaldırdi ve başının da omuzlarıyla birlikte gelip gelmedğini kontrol etti. Bizimkinin başı da geldi. Ama doktor bunun aslında 4. ay hareketi olduğunu söyledi. Yani bebeğin bunu 4. ay içinde yapmaya başlasa bile gayet normal. Onun dışında zaten henüz bebeğin 2.5 aylık. Bir sabah kalktığında aniden yapmaya başlayabilir. Çok çabuk gelişiyorlar. Ben hiç bu hareketi yaptırmayı denememiştim. Sanki kollarını incitecekmişim gibi geliyordu. O nedenle ne zamandır yapıyor bilemiyorum.

canım o dedigin hastane nerde? hangi şehirdesiniz.trdemisin gerçi. çünkü burda suda dogum pek yok bildigim kadarıyla hiç duymadım.ama süper bi his olsa gerek......

normal doğum yapmayı çok fazla arzu eden 32 haftalık bir anne adayıyım.
hakan çoker ileilgili detaylı bilgi verebilirseniz minnettar kalırım sevgilerimle...

normal doğum yapmayı çok fazla arzu eden 32 haftalık bir anne adayıyım.
hakan çoker ileilgili detaylı bilgi verebilirseniz minnettar kalırım sevgilerimle...

günaydınnnn:)
sabahtan beri temizlik hazırlık yapıyorum bir yandan da yakışıklımı oynatıyorum çoook yoruldum ya:31: akşama eşimin kuzenleri geliyor kek kurabiye yaptım evi toparladım az bir işim kaldı birde poğaça yapayım diyordum amaa eşim belki yemeğe gelirler dedi:30: ara kesinleştir dedim eğer yemeğe gelirlerse poğaça yapmıcam onun yerine yemek yapmaya başlayım:31: şansıma kuzum çok uslu duruyor oynuyor kendi kendine de işimi yapabiliyorum:nazar: sizler nasılsınız kızlar?

Back