- Konu Sahibi antidepresif
- #29.321
canım 2. ay olduğunu biliyorum emin olamadım ama bir türlü yapıldımı diye ebe yapmıştır sanırım ama aklıma takıldı yine de. kartımız ebede kaldı salı günü alıcaz oyüzden emin olamadım ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 2. ay olduğunu biliyorum emin olamadım ama bir türlü yapıldımı diye ebe yapmıştır sanırım ama aklıma takıldı yine de. kartımız ebede kaldı salı günü alıcaz oyüzden emin olamadım ya.
Annecikler size birşey danışmak istiyorum.Kızım bir haftadır 2 günde bir kaka yapmaya başladı.Ve bunun yanında 1 haftadır önceden 10ar dakikadan 20 dakika emerdi ama şimdi 15 dakikaya hatta 10 dakikaya düştü 3 gündür pışpışlayarak hoplatarak emziriyorum.5dakika emdikten sonra dudaklarını büzüyo yada kafasını arkaya doğru itiyor göğsümü yokladığımda süt akışı var ama neden böyle oldu bilmyiorum endişeleniyorum acaba daha emmicekmi diye.bebek büyüdükçe emme süresi azalıyor mu bu durum normal mi bi bilginiz var mıı??Şimdiden çok çok teşekkür ederim
kızlar kadın dogum doktorunuza doğum yaptıktan sonra kaç kez gittiniz:44:
bizim az bişi olmuştu hematen geçirdi pişik önleyici yerine zeytinyağı kullanıyorum sürekli ama pişiksiz tene kullanılabilir sadce arkadaş arko tüp krem var ya eski onla geçirmişticanım zaten 2.-4.-6. aylarda yapılıyor bu aşı.. sizde olmuşsunuzdur.. aşı kartına bak :))) KPA yazıyordur..
biz 2. dozu dün olduk..
bu ara kızlar yakın geçmişti sanrırim birinizin bebişi pişik olmuştu..
bana akıl verin yaw tam geçti derken pamuk yüzünden çoştu bir gecede.. başka açıklama bulamıyorum..
papatya marka almıştım daha önceden pamuk kullandım bitti sıkıntı yoktu dün eşime sipariş verdim gelirken al diye.. yine papatya marka ama tuhaf bir pamuk.. çocuğun poposuna yapıştı hep zor temizledim.. ve farklı olarak sadece pamuk değişti.. su ile temizliyorum yıkıyorum .. hametan ve dermorest kullanıyorum.. geçti diye düşündüydüm oğlumun keyfi yerine gelmişti.. bugün böyle azınca çocuk ikidebir çığlık attıyor.. hele çiş yaptığı zaman yarım saat huysuz oluyor.. her çişte bezini değişiyorum yeter ki geçsin.. şu anda altı açık havalanıyor..
zeytinyağı da denedim .. of napıcam ya.. pazartesi yine gidim sağlık ocağına bakalım..
fikirlere açığım
biz 3 aşı olduk 2.ayda... sizde olmuşsunuzdur mutlaka.. gidince sorarsın yine de.. için rahat etmiş olur..
Anneler, bebeklerinizin iki elinden tutup kaldırdığınızda başları geriye mi gidiyor yoksa tutabiliyorlar mı? Bir de ayaklarının üzerine basıyorlar mı?
kızlar kadın dogum doktorunuza doğum yaptıktan sonra kaç kez gittiniz:44:
bizim az bişi olmuştu hematen geçirdi pişik önleyici yerine zeytinyağı kullanıyorum sürekli ama pişiksiz tene kullanılabilir sadce arkadaş arko tüp krem var ya eski onla geçirmişti
bide ben doğduğundan beri hiç özenmedim ıslak mendil kullandım evim soğuk diye her seferindede yıkayamadım ne kadar özen göstrince o kada hassas oluyo galiba
ayran her içtigimde gaz yaptı artık korkuyorum içmeye sende yapmadımı?
2 kez gititim 1.de doğumdan 1 hafta sonra sezeryan bölgeme baktı .
2. de ise 40 çııkınca rahmime baktı toplamışmı temiz mi diyee bir sorun da çıkmadı .
sen gitmedin mi hiç?
geçmiş olsun canım olcağı varmış demekbende hiç özenmedim kuzum,
ilk ay boyunca sadece daha kaliteli aldığım ıslak mendilleri kullandım onlar bitince BİMin family ıslak mendilini hep kullandım bir sıkıntı yaşamadım.. eşim de baktı tamam bu çocuğun poposu okadar da hassas değil diyim gitmiş fonex baby ıslak mendil almış uygun diye.. paketi 1,25 falandı galiba.. artık
1 hafta belkide daha fazla kullandım 1 paketi.. ondan olsa hemen belli edermiydi kendini bilemiyorum da.. bir kaç kez de krem sürmeden sadece silip kuruladım.. sanırım ondan oldu..
şimdi 1 haftadır dermo rest + hametan kullandım.. akşam pek farketmedim belki ışıktan ama bu sabah baktım kasıklarında da kırmızı kırmızı noktacıklar var.. popiş kıpkırmızı.. pamuk akşam daha içime sinmemişti..
azönce gittim yeni pamuk aldım, pudra aldım.. bepanten merhem aldım.. dönüşümlü kullanıcam bakalım yarayacak mı
Ahh canım sorma, 3. ayları doluyor artık gaz olmaz diye içmiştim daha önce gaz korkumdan hiç ayran içmedim yoğurt bile yemiyordum.Sütü laktozsuz olanlarından içiyorum..Evet acayip süt yaptı ama oğlum gazdan mahvoldu dün gece, saat 4 tü hala uyumamıştı kuzucumBende mastit oldum ateşim 40 dereceyi buldu..Sütümün fazlasını sağdım durdum şuan biraz daha iyiyim ama hala ateşim 38 lerde.Dedim yani ne ayranmış mahvetti bizi.Tecrübeyle sabittir kızlar, ayran içmeyin tamam çok fazla süt yapıyor ama bebeğimizin çektiği acıya değmez. Yoksa dün ne sevinmiştim sütümü fışkırır gördüğümde
![]()
Ahh canım sorma, 3. ayları doluyor artık gaz olmaz diye içmiştim daha önce gaz korkumdan hiç ayran içmedim yoğurt bile yemiyordum.Sütü laktozsuz olanlarından içiyorum..Evet acayip süt yaptı ama oğlum gazdan mahvoldu dün gece, saat 4 tü hala uyumamıştı kuzucumBende mastit oldum ateşim 40 dereceyi buldu..Sütümün fazlasını sağdım durdum şuan biraz daha iyiyim ama hala ateşim 38 lerde.Dedim yani ne ayranmış mahvetti bizi.Tecrübeyle sabittir kızlar, ayran içmeyin tamam çok fazla süt yapıyor ama bebeğimizin çektiği acıya değmez. Yoksa dün ne sevinmiştim sütümü fışkırır gördüğümde
![]()
ya sizin yedikleriniz gaz yapmaz diyo dr lar şaşırdım şimdi ben hiç dikat etmedim demek bebekten bebeğe değişiyo:44:
benim kızım elinden tutunca kalkmak ister gibi başını kaldırıyor ve ben onu çekince oturur pozisyona geliyor..ayaklarının üzerine de 1 haftadır basabiliyor![]()
Kızım 3 ay+1 haftalık..özellikle dizlerime yatırdığımda ve ellerinden tuttuğumda hemen kalkmak istiyor ve evet başını kaldırıp tutuyor..ayakları üzerine bastırmamıştım ama deneme amaçlı yaptım bastı...ben de geçen gün sormuştum cevap alamadım...yere/yatağa sırt üstü bıraktığınızda kafa-ayak yer değiştirecek şekilde dönüyorlar mı? kızım geçen gün aynen öyle yaptı 180 derece, dün ise tam bir tur atmış yatağında .oğlumun bebekliğinde 3. ayda bu hareketi hatırlamıyorum sizinkilerde var mı..yoksa benim kızım anne karnında olduğu gibi hoppidi zıppıdı çokmu hareketli![]()