• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 nisan sonu kokteyl için kadıköy mü şişli mi

hangi kokteyl salonunu tavsiye edersiniz? kadıköy zübeyde hanım kokteyl salonu penceresiz olduğu için bunaltıcı geldi ama şişliye gitmedim. servis, mekan anlamında hangisi iyidir sizce? şişlide pencereler filan var daha ferah sanki.

bir de bu tarz salonlarda kokteyl ucuz oluyor. bu fiyatlardan biraz çıksak daha şık bir yer olabilir mi neresi olabilir.
herkese şimdiden teşekkürler

Merhaba ben de nisan sonunda kısmetse evleceğim.Ve kokteylli nikahımı Maltepe küçükyalı evlendirme dairesi kubbealtı salonunda yaptırıyorum.Tam sahilde çok hoş bir yer düşünürse araştırabilirsin.

Kadıköy'dekiyle görüştüm ben..400 kişi için en uygun menü ile kokteyl 10bin civarı artı kdv..Üstüne biraz daha koyup hatta koymadan bile daha güzel yerler bulabilirsin.Çok sıradan bi salon..Üsküdar evlendirme dairesinin açık alanları çok hoş..Havuz başı yada kır bahçesi diye geçiyor..Abartılacak bi özelliği yok ama aynı fiyata herşey dahil..(fotoğraf,menü,süsleme)

Back