• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 kpss ıcın calısma tavsiyelerı,programları

hazan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
100
0
46
Bolu
merhaba kızlar.ben bayram bıter bıtmez kpss ye oturup calısmaya baslıyorum Allahın ıznıyle.oncelıkle kendıme bı plan yaptım bır gun matematık,cografya bır gun tarıh turkce seklınde ayarladım.yedııklım ve ıhtıyac moduler set aldım.onlarla baslıcam.ve kızlar akıllı adam yayınlarının kpss şifreleme teknıklerı dıye bı kıtabı var her dersten sıfreleme vermısler cok harıka.ornegın karadenızde yetısen urunler ıcın çaykeyfı seklınde kodlama yapılmıs.cay fındık kenevır gıbı.burdakı sıfrelemelerı mutlaka paylasıcam sızınle.
kardeslerım bıde kıtapta cografya ıcın kavram harıtaları verılmıs.sıze bı lınk verıyorum bu lınkı google kopyalayıp yapıstırın cok ısınıze yarıcak seyler var butun kıtapların lınlerı var ındırmek ıcın. xxxxxxxxxx link arkadaslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sana özelden ulaştımda sen bana özelden ulaşamayacaksın sanırım canım mesaj sayın 100 olmamış çünkü :50: başındaki www kısmını at linki paylaş canım birşey olmaz

Ben sana özelden ulaştımda sen bana özelden ulaşamayacaksın sanırım canım mesaj sayın 100 olmamış çünkü :50: başındaki www kısmını at linki paylaş canım birşey olmaz

evet canım ya sımdı baktım da yollayamadım..facebook.com/topic.php?uid=100811899997431&topic=46 lınk canım.basında www var tatlım.

canım ya o linkte herhangi bir kavram harita linki göremedim ben, denemeler ve soru bankası var :50:

bebegım benım dedıgım kavram harıtaları bu lınkte degıl akıllı adam yayınlarının kpss şifreleme teknıklerı kıtabında var.onları benım kıtabım gelınce paylasıcam canım zaten:1:

Back