2012 kpss gk gy ankarada iyi bir kurs

angelfd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
4
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar
bu benim son şansım belkide kpss...
yaşımda geçiyor artık.ankarada genel kültür-genel yetenek için iyi bir dersahane arıyorum.yardımlarınızı rica ediyorum.şimdiye kadar yediiklim dershanesi ile ilgili pek bi yorum göremedim.iyi diye duymuştum bi fikri olan varmı.bir de ihtiyaç ve murat var tabi.murat ders. artık isim yapmış içeriğini bilemiyorum.ihtiyaç da eğitim bilimlerine yönelik gibi geldi.siz ne düşünüyorsunuz?

merhabalar bende kppsye hazrlanmayı dusunuyorum.gk gy için dersanye yazılmayı dusunuyorum daha cok kultur ıcın dersanaye ıhtıyacım war.okadar cok dersane ısmı warkı ıhtıyaç,yaklasım,yargı,murat,monopol,garanti karıyer,yükseliş,dosya,bunlaradan memnun olanıda war hıc memnun kalmayanıda war bıde pegem wardı bunlara gıden yada daha once gtmıs olan warsa yardımcı olabılırmı bıze.bıde kurslar nezman baslıyor.ben aralıktan snra gtmeyı dusnuyorum sınawa kadar.bazı dersaneler dolu oluyormus

Öncelikle şunu söyleyeyeyim, dersane sadece bir araç,yani sizin başarınızın %15-20 si...O yüzden dersaneden pek de fazla birşey beklemeyin.Murat çok pahalı bence o kadar paraya değmez,yargının gy gk kötü eğitim bilimleri iyidir, yediiklimin gy gk iyi diye duymuştum ama genel itibariyle yayınları daha iyi, ihtiyaca gelirsen kalabalık,ama iyi- kötü diye değerlendirirken aslında yanlış yapıyoruz...Her dersanenin iyi hocası vardır ama siz o iyi hocaların ders verdiği grupta olmayabilirsiniz, tamamen şans yani...Hoca şeçme hakkı tanımıyorlar Seni bir gruba veriyorlar sansına hangi hoca gelirse..Birazcık temeliniz varsa evde çalışmak bence en iyisi

canım verdiğin bilgiler için sa ol.malesef evde de olmuyo,özellikle de evliyken dershane bi tetikleyici olucak bizim için.söylediklerine katılıyorum asıl iş kendinde bitiyo tabi.dershanede dedğin gibi şans artık.ben şu anda yediiklim düşünüyorum sanki.bakalım hepimiz için hayırlısı.aralıkğa sınıf açtıklarını söylediler telefonda.bende kasım,aralık gibi başlamayı düşünüyorum

yediiklime gitmeyi düşünenlerdenim.. murat açıköğretim gereksiz pahalı ve hızlandırma gibi mart nisan gibi dersleri bitircekmiş.. ee temmuza çok kalacak o zaman.. pegem ve yargı için hiç iyi şeyler duymadım.. sanırım yediiklime gideceim ben..

kızlar bende sınav akademıye gıdecegım yedııklımle ıkısı arasında kaldım ama yedııklımın ısmıne guvenıp cokta ogrencı kaygısında olmadgnı duydum.sınav gecen sene baslamıs kpss ısıne daha önce oss deshanesıydı.bu alandada kendılerını kanıtlamak ıcın cırpınıyorlar su an ve fıyatıda daha uygun.gk-gy 800 egıtımde 800 dedıler ban paylasayım dedım

Ben garanti akademiye gitmiştim tarihte evren hoca ve coğrafyada didem hoca süperdi. Tarihi evren hoca sayesinde öğrendim diyebilirim. Ama türkçe matematiğe gitmemiştim o yüzden onları bilemiyorum. Hem fiyat olarak da diğer dersanelerden daha uygundu benim gittiğim sene. şimdi nasıl bilmiyorum ama çok bi fark olcağını da sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…