2012 kpss a grubu'na girecekler kimler =)))

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
selam kızlarrr :) temmuzdaki a grubu sınavına giricem. bunun için dersaneye gidiyorum. hatta yüksek lisansı bıraktım sırf adam akıllı çalışmak için. sadece pazar sabah oturumuna giricem ben. düşündüm ki hem hangi derse ne şekilde çalıştığımızı konuşuruz,hem yapamadığımız anlamadığımız yerlerde birbirimize yardımcı oluruz hemde bunaldığımızda birbirimizi motive ederiz ve temmuzda da ilk basamağı çatır çatır geçeriz hep birlikte :))) ben işletme çıkışlıyım,yüksek lisansım muhasebeden(di) tam bi ezber özürlüyüm. hukukla maliye korkulu rüyam... sizin mezuniyetler hangi bölümden? nasıl bi çalışma stratejiniz var ?
artı dersanedeki hocamız tek soruyla zekamızın nasıl olduğuna ilişkin bi test yaptı. bende işitsel zeka çıktı. sürekli derslerdde ses kaydı yapıyorum kendi kendime odamda konu anlatıyorum. sizler ne yapıyorsunuz?

ben de işletme mezunuyum.. A grubu kadro istiyorum ama sadece istiyorum konu hakkında dettyalı bilgim ve tüm derslere yeterince çalışabilecek zamanım maalesef yok sen sadece ilk oturuma girerek b grubuna mı gireceksin?
kadrolar hakkında biraz araştırma yapıp 1- hedef belirlemem lazım sanırım, yoksa branş derlerinin hepsine çalışmam gerekecek.. offf nasıl bir çalışma yolu izleyeceğimi bilemiyorum.. 8 aylık mızmız bir kızım var bana müade ettiği kadar çalışabilecğeim..

slm kızlar bende dersaneye gidiyorum a kadro istiyorum işletme mezunuyum bu başlığın açılması iyi olmuş umarım birbirimizin bilgilerinden faydalanır ve hedeflerimize ulaşırız

Merhaba kızlar ben geçen KPSS2011 e hazırlandım, üniversiteninde son yılıydı hem dershane hem okul biraz zorlayıcı oldu. Allaha şükür mezun da oldum Kpssden çok iyi olmada ortalama puan aldım.. İktisat mezunuyum..

P49 puanım 78 Maliye bakanlığı bu puanla gelir uzman yardımcı alıyor tabi önce sizi başka bir sınava tabi tutuyor.. İlk alımda sıralamaya giremedim bu ayın sonunda tekrar sınavı var ona çalışmaya deva ediyorum. Zaten kpss alan ile aynı konular.. Daha da olmazsa zaten az çok çalışıyorum 2012 kpssye de gireceğim..

Sizi bilemem nasıl verimli çalışırsınız da ben dershaneden bağımsız çalıştım 1'er ay verdim her derse hızlıca konu çalıştım önce maliyeyi bitirdim sonra muhasebeyi sonra iktisatı En son hukuk vardı tabi o hala bitmedi sevemedim şu dersi.. Ben önceden bitiridiğim için de dershanede hocanın anlattıkları bana tekrar oldu..

Herkese başarılar diliyorum..

sonunda cvplar gelmeye başladı :) bende çalışmaya başlıyorum bi işte. bakalım nasıl yeticem hepsine. haftaya dersanede ilk A grubu deneme olucak. deneme dediğim genel deil işlediğimiz konulardan. bakalım nolcak. bu arada B denemelerim 70 çıkıyo. en başta matematik full'dü sıkıntım türkçe ve tarihti. şimdi onlar yükseldi matematik düştü nasıl ve neden oldu hiç bilmiyorm. fikri olan var mı?

kızlar bende KPSS A kadroya hazırlanmaya başladım. Ama ben evde kendim çalışacağım. Bana önerebileceğiniz soru bankaları var mı?

slm arkadaşlar.ben iktisat 3. sınıf öğrencisiyim. sadece 1 yıl kaldı mezun olmama ama meslekler sınavlar hakkında çok fazla bişey bilmiyorum.yardım edecek kimsede yok anca netten araştırdığım kadarıyla işte... kpss a grubu meslekleri genelde rotasyonlu diyorlar. ben rotasyonlu bir meslek istemiyorum. durağan bir hayat daha bana göre. rotasyonsuz tek meslek te gelir uzmanlığı diyorlar.bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen

ali tekin şen ile yüksek okşak DOĞRU HEDEF diye bi kitap yazdılar. bi şekilde temin edersen aradığın her sorunun cevabını bulabilirsin. tam ibf'lilere göre =)

kızlar ya benim kafam yine allak bullak oldu... bu kpss B sınavı HER YIL kpss A ile birlikte yapılan sınav değil mi ??? ben iktisat 3 teyim şuan. Bu yıl ortaöğretim sınavına giriyim nasıl olsa kpss b ve kpss a dan tercih yapma hakkım yok dedim. ama bugün bi arkadaş bu sene kpss b e gir eğer b ye girmezsen mezun olduğun sene kpss b olmadığı için tercih yapma hakkında olmaz dedi. ve yine kafam karıştı !!! biri bana şunu açıklasın nolurr :S

merhaba arkadaşlar..bn de kamu 3teym..bn de şuan panik oldum bu sene başvurmadım bile 2012de kpss b olmyck m yahu): bn olck dye blyrm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…