• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi 2012 KONYA gelinleri..kına hazılıkları ne alemde?

liberte11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
2.351
0
0
Afyon
benim kınam 8 eylülde diltaşta. çok yer baktık ama doğru düzgün yer bulamadık. çok güzel olan yerleinde fiyatları çok uçuktu. diltaşa kara verdik. ama ben değişik bir şeyler daha eklemek istiyorum. hadi birbirimize yardımcı olalım :3:

Ben de 2012 nisan gelini olcam inş:) Kınamda arkadaşlarıma özel bi hediye vermek istiyorum canım,ne yapcağımı bilemedim ama:) Bi de kınamda arkadaşlarımla hazır hint kınası dövmelerden yapalım diyoruz.İlginç bi şeyler bulsak yaaa,dimi??

Ben de 2012 nisan gelini olcam inş:) Kınamda arkadaşlarıma özel bi hediye vermek istiyorum canım,ne yapcağımı bilemedim ama:) Bi de kınamda arkadaşlarımla hazır hint kınası dövmelerden yapalım diyoruz.İlginç bi şeyler bulsak yaaa,dimi??

bende birşeyler buldum. yakın arkadaşlarıma tef almayı düşünüyorum. şu renkli olanlardan içinede nişanlımla ismimi yazdırcam. hatır olarak kalır. ya da ele takılan zillerden o da değişik olabilir. senin kınan nerde olacak bellimi?
:40:

$418950_244218052327803_100002188317712_544460_1895999430_n.jpg nasıl kızlar :)

çikolatamı içindeki...süpermiş buda ya nasıl yaptırabiliriz acaba bunu...ama ben kalıcı olsun istiyorum. daha çok

sakız canım içindekiler :) ben yapıyorum :) kalıcı olsun istiyosan da kalıcı seylerde yapıyorum

eger düşünürsen konuşabiliriz..htta söz kesimi kısmında söz günü detayları..işte buyrun kızlar diye topikte kendi sözüm için yaptıgım hediyelik var istersen bi göz at :)

Son düzenleme:
sakız canım içindekiler :) ben yapıyorum :) kalıcı olsun istiyosan da kalıcı seylerde yapıyorum

eger düşünürsen konuşabiliriz..htta söz kesimi kısmında söz günü detayları..işte buyrun kızlar diye topikte kendi sözüm için yaptıgım hediyelik var istersen bi göz at :)

çok iyiymiş. ben çalışıorum ne yazıkki kendim yapacak zamanım yok. güzel bir fikir bulursam alıcam :)

çok iyiymiş. ben çalışıorum ne yazıkki kendim yapacak zamanım yok. güzel bir fikir bulursam alıcam :)

ben zaten ticaretini yapıyorum eger yaptırmayı düşünürsen iletişime geçebiliriz canım begendiğin bi tasarımı yada aklındaki hertürlü seyi hayata gecirebşilirim kuşkun olmasın :)

facebook da sayfam var yeni actıgım için cok fazla modeli paylaşmadım bi haftaya kadar paylaşmış olucam :)

ben zaten ticaretini yapıyorum eger yaptırmayı düşünürsen iletişime geçebiliriz canım begendiğin bi tasarımı yada aklındaki hertürlü seyi hayata gecirebşilirim kuşkun olmasın :)

facebook da sayfam var yeni actıgım için cok fazla modeli paylaşmadım bi haftaya kadar paylaşmış olucam :)

tamam canım bir ara bakıcam. face'teki sayfana bakıcam...başka konyadan kimse yokmu kızlar.. düğün nerde kına nerde konuşalım?

ben de çiçekli duvaklı taçlar gördüm face de onlardan alabilirim aslında samimi arkadaşlarıma:))) çok hoş olmuşlar nedime tacı:) def de farklı olmuş yaa,içine isim yazdırmak falan çok güzel bi fikir.Aslında şu shakira kemerleri var ya,onlar da güzel olabilir ha.kına da döktürürüz:)))

ben de çiçekli duvaklı taçlar gördüm face de onlardan alabilirim aslında samimi arkadaşlarıma:))) çok hoş olmuşlar nedime tacı:) def de farklı olmuş yaa,içine isim yazdırmak falan çok güzel bi fikir.Aslında şu shakira kemerleri var ya,onlar da güzel olabilir ha.kına da döktürürüz:)))

shakira kemerleri bir ara herkezde vardı canım daha farklı olsun ama dimi :)

Back