• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 istanbul bogaz dugunu mekanlari ve fiyatlari

whitetail

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
4
0
36
A.B.D.
Merhaba arkadaslar,

2012 icin dugun yeri arastiran var mi ? Yurtdisinda yasiyorum ve herseyi buradan halletmek zorundayim. Temmuz 2012 olarak dusunuyoruz. Mail yoluyla bilgi istedigim yerlerin fiyatlari hatiri sayilir sekilde yuksek. Ancak turkiyedeki arkadaslarim yuzyuze gorusmelerde indirim yaptiklarini soyledi. Suan icin bogazda bir mekan dusunuyoruz. Ozellikle Fuat pasa yalisi ile ilgili bilgisi olan burada paylasabilirse cok sevinirim. Tesekkurler

Herhangi bir bilgisi olan yok mu? :( Ayrica daha once Armada hotel de dugun yapmis olanlar varsa goruslerini paylasirsa cok sevinirim

fuatpaşa harika bir yer ama tahminimce pahalıdır.
armada ise duydugum kadarı ile güzel ve ucuzmus

Tesekkur ederim. Aslinda Fuat Pasadan vazgectik. Fiyatlar asagi yukari ayni Armada hotel ile. Ama ailem Cok basik ve dar oldugunu soyledigini Fuat pasanin. Baska bilgisi olan arkadaslar varsa acele cevap bekliyorum. sanirim bogazdan vazgcecegim. Otellerden tavsiye edebileceginiz varsa simdiden tesekkurler :)

Tesekkur ederim. Aslinda Fuat Pasadan vazgectik. Fiyatlar asagi yukari ayni Armada hotel ile. Ama ailem Cok basik ve dar oldugunu soyledigini Fuat pasanin. Baska bilgisi olan arkadaslar varsa acele cevap bekliyorum. sanirim bogazdan vazgcecegim. Otellerden tavsiye edebileceginiz varsa simdiden tesekkurler :)

kişibaşı fiyat aralığı ne kadar istiyorsun? ben de şu aralar çılgınlar gibi araştırıyorum. belki yardımcı olurum.

ama hemen belirteyim, henüz görüşmelere başlamadık. ben de şimdililk mail yoluyla araştırıyorum.

Canım bende araştırma içindeyim. Genelde boğazdaki mekanlar euro üzerinden fiyat veriyor. TL karşılığı olarak en uygun 128TL 'ye portex var. Çok güzel mekan hemde boğazdaki mekanlara göre daha uygun.

bende araştırma içerisindeyim..baltalimanı polis moral merkezi var kişi başı 65 tl..kişi sayısı olarak 250 kişi olması gerekiyor..manzarası çok güzel ama şimdiden dolmuş çoğu tarih..belki istediğiniz tarih boş olur sansınıza kalmış..

Canım bende araştırma içindeyim. Genelde boğazdaki mekanlar euro üzerinden fiyat veriyor. TL karşılığı olarak en uygun 128TL 'ye portex var. Çok güzel mekan hemde boğazdaki mekanlara göre daha uygun.

mrb bende eylülde düğün düşünüyorum. portexi sölemişsinizde herşey dahil fiyatımı 128 tl çok güzel gözüküyor bi düğüne katıldınızmı hiç orda?

Back