hadi arkadaşlar canlansın biraz burası da.. neler yapıyorsunuz neler yiyip neler içiyorsunuz anlatın biraz..
canım dikkat et kendine o lekelenmeler bendede vardı en son dün akşam geldi ama yerleşme kanamasıdır diye rahatım açıkçası inşallah yoktur bir sorun ben ne zaman gideceğim doktora inan bilmiyorum doktorum testi pzrts tekrarla dedi tekrarlayıp arayınca sanırım randevu alırım...Merhaba kizlar,
Ise basladigim icin forma giremiyordum ama okudugum kadariyla hersey yolunda gibi :)) pinarcim sende iyisin umarim.
Bende durumlar pazartesi kahve lekelenmeler basladi ve hala devam ediyor dun doktorum prognex ignemi gunde ikiye cikardi ve yatak istirahati verdi(( malesef birde bas agrisi anlatamam dunden beri ilkdefa suan basim agrimiyo ve hemen bende nete girdim :)
Benim sat 4 ekim tahmini dogum ALLAH izin verirse 10 temmuz cikiyor.
Ben hala doktora muayene olmaya gitmedim 19 yani hafta cumtesi gidicem daha erken istemiyolar.
Ama bana beklemek zor geliyor cok hele bu lekelenmede varken. Tekrar testte istemiyolar onada sinir oldum(
ayynen bende henüz rüyada gibiyimmmhosbulduk :)
valla ben bazen hala ruyada gıbı hıssedıyorum kendımı.
sanırım mınıgımın kalp atısını duymadan da tam emın olamayacagım
Allahım isteyen herkese nasip etsın ınsallah :)
hadi arkadaşlar canlansın biraz burası da.. neler yapıyorsunuz neler yiyip neler içiyorsunuz anlatın biraz..
inş pıt pıtlarınıda duyarsın:))kızlar merhaba herkesin iyi olduğunu okudum sevindim :) bende havalar iyi oldukça günde yarım saat yürüyorum ev işi yemek fln yapmıyorum. badem ceviz ve kuru üzüm kayısı yiyiyorum hee birde ekşi-sulu ne kadar meyve varsa onları :)))) sabah süt içiyorum çay da hala içiyorum arada ama kola, hazır meyve suyu ve abur cubur şeyler tüketmiyorum. (birde maydanoz yemiyorum tabii) p.tesi kalp atışı için dr. gidicem inşallah herşey yolundadır.
inş pıt pıtlarınıda duyarsın:))
inşallah pınarcım darısı sana artık sende bir an önce gör bebeğini canım. ama bekleyiş hiç bitmiycek sanırım gözümüzü kapatıp açsak ta bebeklerimiz kucaklarımızda bize gülümsüyor olsa keşke
Buraya haftaya ben de yazmak istiyorum kızlar dua edin banaaaaaaaaaa :))
Buraya haftaya ben de yazmak istiyorum kızlar dua edin banaaaaaaaaaa :))
ama yine de çabuk geçiyor bence..bir ay geçti test sonucum alalı sanki dün gibiydi.. hala rüyadayım yaniii bu rüyadan uyanmak hiç istemiyorummm..ama cnm kalp atışını duyunca yine bitmicek heyecan.. tabi heyecan apayrı birşey o söylemekle anlatılmaz inşallah sizlerde yaşayacaksınız..şimdi de iyi mi bir daha ki kontrolde yine duyucam mı kalp atışını gelişiyor mu o heyecanlar var.. Allahım herşey yolunda gitsin de inşallah razıyız bunlar güzel heyecanlar..dualarımıza devam edelim arkadaşlar.. kucağımıza almadan ohhh çekemicez.
İnsallah Meliscim sırayla hepinizi bekliyoruz :)Buraya haftaya ben de yazmak istiyorum kızlar dua edin banaaaaaaaaaa :))
kızlar ben önceki hamileliğimde aktarda bitkisel yağ karışımı hazırlatmıştım birde bebek yağı kullanıyordum çatlak olmamıştı. şimdi ise yine bebek yağı kullanıyorum birde 3.-4. aylardan itibaren kullanmak için palmers'in birde mustela'nın kremlerini aldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz öneriniz var mı?
ne mutlu sana Rabbim yardımcın olsun 8 ayın sağlıkla geçsin inşallah....kızlar bende dün ikizlerimin kalp atışını duydum ama benim hamilelik riskli geçiyor o yüzden yatmak zorundayım inş. çocuklarımı kucağıma alırım bir sorun olmadan.
kızlar bende dün ikizlerimin kalp atışını duydum ama benim hamilelik riskli geçiyor o yüzden yatmak zorundayım inş. çocuklarımı kucağıma alırım bir sorun olmadan.