2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

hadi arkadaşlar canlansın biraz burası da.. neler yapıyorsunuz neler yiyip neler içiyorsunuz anlatın biraz..

cnm adete gore bakılıyorsa benım ufaklık daha 5 hafta 3 gunluk :)
daha varlıgını hıssettırmıyor annesıne bel agrıları dısında
ben full tempo ıse basladım ıste zor oluyor sureklı oturtugum ıcın bel agrılarım arttı
eve gelınce de Allahım nasıl bır uyku halı . yemegı yıyıp sızıyorum
esım de benımle uyuyor

19 kasım a randevu alıp bebegımle bulusalım artık dıyorum. ınsallah o zamana kalbı de atmıs olur da ıcım rahatlar artık

daha yeme ıcme duzenımı degıstırmedım ben. sadece ısyerı kahvaltılarıma bır adet yumurta ekledım. onun dısında sut falan ıcmıyorum. doktor ılk 3 ay cok onemlı degıl demıstı beslenme. cocuk kandan beslenırmıs bır de verdıgı ılaclardan

ama tabı kahve cay ıcmıyorum saglıksız oldugunu dusundugum hıc bırseyı yemıyorum

ıste boyle. herkes paylassın kı bız de faydalanalım kızlar. hamılelerımız arttıkca buradakı paylasımlarda artacaktır herhalde :)

canım dikkat et kendine o lekelenmeler bendede vardı en son dün akşam geldi ama yerleşme kanamasıdır diye rahatım açıkçası inşallah yoktur bir sorun ben ne zaman gideceğim doktora inan bilmiyorum doktorum testi pzrts tekrarla dedi tekrarlayıp arayınca sanırım randevu alırım...
hosbulduk :)

valla ben bazen hala ruyada gıbı hıssedıyorum kendımı.
sanırım mınıgımın kalp atısını duymadan da tam emın olamayacagım

Allahım isteyen herkese nasip etsın ınsallah :)
ayynen bende henüz rüyada gibiyimmm
hala inanamıyorum o minik pıt pıtları bir duysam tama diteceğim.))

yemek düzenimi bende henüz değiştirmedim dikkat etmeye başlasam mı? henüz kuzum 4 hafta 1 günlük.))

Son düzenleme:
hadi arkadaşlar canlansın biraz burası da.. neler yapıyorsunuz neler yiyip neler içiyorsunuz anlatın biraz..

canım ilk üç ay bebeğe gitmiyormuş yediklerimiz ama ben yavaş yavaş değiştirdim beslenme düzenimi çünkü evde olunca daha düzensiz oluyor insan.
mutlaka 3 öğün yiyiorum, gündüz ve akşamları birer porsiyon meyve ekledim, gece yatarken 1 bardak süt içiyorum mutlaka, bir de her gün birkaç adet ceviz yiyiyorum, yumurta ile aram pek iyi değil, bu nedenle ileride tiksinmemek için gün aşırı yiyiyorum , bunun dışında bir de pekmez yiyiorum kan yapsın diye, çünkü tedavi aşamasında çok kan aldıkları için kansız kalmışımdır diye düşündüm...

bunları yapıyorum ama bir de kesyi görsem kalp atışlarını duysam kuzumun rahatlayacağım, işallah rabbim o günleri de gösterir işallah ....

kızlar merhaba herkesin iyi olduğunu okudum sevindim :) bende havalar iyi oldukça günde yarım saat yürüyorum ev işi yemek fln yapmıyorum. badem ceviz ve kuru üzüm kayısı yiyiyorum hee birde ekşi-sulu ne kadar meyve varsa onları :)))) sabah süt içiyorum çay da hala içiyorum arada ama kola, hazır meyve suyu ve abur cubur şeyler tüketmiyorum. (birde maydanoz yemiyorum tabii) p.tesi kalp atışı için dr. gidicem inşallah herşey yolundadır.

inş pıt pıtlarınıda duyarsın:))

inş pıt pıtlarınıda duyarsın:))

inşallah pınarcım darısı sana artık sende bir an önce gör bebeğini canım. ama bekleyiş hiç bitmiycek sanırım gözümüzü kapatıp açsak ta bebeklerimiz kucaklarımızda bize gülümsüyor olsa keşke

ama yine de çabuk geçiyor bence..bir ay geçti test sonucum alalı sanki dün gibiydi.. hala rüyadayım yaniii bu rüyadan uyanmak hiç istemiyorummm..ama cnm kalp atışını duyunca yine bitmicek heyecan.. tabi heyecan apayrı birşey o söylemekle anlatılmaz inşallah sizlerde yaşayacaksınız..şimdi de iyi mi bir daha ki kontrolde yine duyucam mı kalp atışını gelişiyor mu o heyecanlar var.. Allahım herşey yolunda gitsin de inşallah razıyız bunlar güzel heyecanlar..dualarımıza devam edelim arkadaşlar.. kucağımıza almadan ohhh çekemicez.

Son düzenleme:

evet haklısın aslında geriye dönünce çabuk geçti diyorum ama bir bakıyorum daha 33 hafta var heyecanı çok güzel yeterki sağlıkla doğsun bebişler

kızlar ben önceki hamileliğimde aktarda bitkisel yağ karışımı hazırlatmıştım birde bebek yağı kullanıyordum çatlak olmamıştı. şimdi ise yine bebek yağı kullanıyorum birde 3.-4. aylardan itibaren kullanmak için palmers'in birde mustela'nın kremlerini aldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz öneriniz var mı?

ben hiç çatlağı felan düşünmedim canım vallah..tek düşüncem kalp atışını duymak:)kızlar benim bulantılarım başladı.yani değişik.kusmuyorum ama yüreğim hep ağzımda.yediklerime çok dikkat edemiyorum korkudan.bide hep uyku isteği var...

Cnm 3. Aydan sonra başlanıyor değil mı bu kremlere?
Benim ablam ve abimin eşi lierac diye bı krem kullanıyordu catlamamislardi
Bende onu alırım diye düşünmüştüm

kızlar bende dün ikizlerimin kalp atışını duydum ama benim hamilelik riskli geçiyor o yüzden yatmak zorundayım inş. çocuklarımı kucağıma alırım bir sorun olmadan.

kızlar bende dün ikizlerimin kalp atışını duydum ama benim hamilelik riskli geçiyor o yüzden yatmak zorundayım inş. çocuklarımı kucağıma alırım bir sorun olmadan.
ne mutlu sana Rabbim yardımcın olsun 8 ayın sağlıkla geçsin inşallah....

inşallah canımm sorunsuz geçer inşallah diğer aylarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…