2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ne güzel günden güne artıyoruzzz:nazar: peki ne durumdasınız arkadaşlar.. bende hala mide bulantısı yok sadece bi kaç kez çok çok az oldu.kafama taktım herkeste diyo ne güzel işte diye ama bende acaba olması mı gerkeiyordu diyorum çünkü nerdeyse herkeste var.. bi de ben evde yemek yapmıorum annem yapıo ondan alıyorum onun etkisi de olabilir mi. çünkü kuzenimde hamile yaptığı yemeği yiyemiyorumuş midesi bulanıyormuş heralde soğandan.. sizleri nasıl??

ne güzel günden güne artıyoruzzz:nazar: peki ne durumdasınız arkadaşlar.. bende hala mide bulantısı yok sadece bi kaç kez çok çok az oldu.kafama taktım herkeste diyo ne güzel işte diye ama bende acaba olması mı gerkeiyordu diyorum çünkü nerdeyse herkeste var.. bi de ben evde yemek yapmıorum annem yapıo ondan alıyorum onun etkisi de olabilir mi. çünkü kuzenimde hamile yaptığı yemeği yiyemiyorumuş midesi bulanıyormuş heralde soğandan.. sizleri nasıl??

canım bence de işallah olmaz mide bulantın, ablam da çok rahat geçirmişti , yni olması gerekmiyor ama bildğim genelde yemek yaparken ya da sabahtan bulanıyormuş....
benim daha çok yeni biliyosun :))) ama benim uykuya eğilim var bıraksalar 24 saat uyuyacağım :)))))))))) onun dışında bir şey yok canım

nec canım sen keseyi ne zaman gördün transferden sonra kaçıncı gün? vaginal miydi karından mı?

canım bence de işallah olmaz mide bulantın, ablam da çok rahat geçirmişti , yni olması gerekmiyor ama bildğim genelde yemek yaparken ya da sabahtan bulanıyormuş....
benim daha çok yeni biliyosun :))) ama benim uykuya eğilim var bıraksalar 24 saat uyuyacağım :)))))))))) onun dışında bir şey yok canım

nec canım sen keseyi ne zaman gördün transferden sonra kaçıncı gün? vaginal miydi karından mı?

olmayanlarda var yani dimi cnm inşallah sağlıklı olsunda yavrum..
keseyi 20 ekimde gördüm cnm transferimde 27 eylüldü.. vaginal baktılar..

olmayanlarda var yani dimi cnm inşallah sağlıklı olsunda yavrum..
keseyi 20 ekimde gördüm cnm transferimde 27 eylüldü.. vaginal baktılar..

aminnnn canım işallah, yani yaklaşık test tarihinden 12 gün sonra oluyor, tamam canım bilgi içiin çook sağol

merhaba sevgili anne adayı arkadaşlarım
her zaman ki gibi
yine test günümden önce bebişimi ultrasonda görmeye gittim.
doktordan azar işitsem de hiç önemi yok.
Allah a şükür herşey yolunda.
15 gün sonra zeka testine çağırdı doktorum.
Dayanılmaz mide bulantılarım ve kusmalarım şekil değiştirmeye başladı.
bugünlerde eskiye göre çok daha iyiyim. artık 10. haftadayım o kadar olsun değil mi.:KK1:

nec canım doktorunun 1 ay sonraya gün verdiğini yazmışsın.
ben böyle bir durumda kesin kafayı yerdim ve 1 ayda sanırım 2-3 kez doktorun kapısını çalardım

birde kayracım canım benim de sat 6 eylül zaten doğum tarihi listede var.

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
sinem25281.deneme:nazar:
nec86251.deneme8eylül15haziran:nazar:
aymutu294.deneme:nazar:
myra272.deneme:nazar:
elon311.deneme:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
sevinc851.deneme:nazar:
hayela89232.deneme:nazar:
muhhanim2.deneme6eylül12haziran:nazar:
dilaha273.deneme:nazar:
aygun_akcan275ekim:nazar:
Nazlic261.deneme:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
baharugur403.deneme:nazar:
abadi272.deneme:nazar:
perla1344.deneme:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:

Son düzenleme:
merhaba sevgili anne adayı arkadaşlarım
her zaman ki gibi
yine test günümden önce bebişimi ultrasonda görmeye gittim.
doktordan azar işitsem de hiç önemi yok.
Allah a şükür herşey yolunda.
15 gün sonra zeka testine çağırdı doktorum.
Dayanılmaz mide bulantılarım ve kusmalarım şekil değiştirmeye başladı.
bugünlerde eskiye göre çok daha iyiyim. artık 10. haftadayım o kadar olsun değil mi.:KK1:

nec canım doktorunun 1 ay sonraya gün verdiğini yazmışsın.
ben böyle bir durumda kesin kafayı yerdim ve 1 ayda sanırım 2-3 kez doktorun kapısını çalardım

birde kayracım canım benim de sat 6 eylül zaten doğum tarihi listede var.

canım bende üstüne basa basa bir ay sonra mı dedim evet dedi gülerek. ama dayanamadım tabi haftaya randevu aldım 15 günde bir gidicem yan inşallah..

pınar cloudly bbeydam aliasblue ve yazamadıgım bütün hamile arkadaslar hosgeldiniz cok mutlu ettiniz bizleri yalnız hissediyorduk kendimizi iyi ki geldiniz darısı dıger arkadaslarımıza inşallah.
kyr cım sıra sende canım hep birlikte bekliyoruz seni.

pınar cloudly bbeydam aliasblue ve yazamadıgım bütün hamile arkadaslar hosgeldiniz cok mutlu ettiniz bizleri yalnız hissediyorduk kendimizi iyi ki geldiniz darısı dıger arkadaslarımıza inşallah.

hoşbuldum canım:KK71: eminim burası daha da şenlenecek diğer topikteki arkadaşlarımız sırayla buraya geçicek inşallah hepsini bekliyoruz
burda hepbirlikte hamileliğimizi konuşacağız ağrılar sancılar ooo daha neler neler:emir_bebek::KK54:

hadi arkadaşlar canlansın biraz burası da.. neler yapıyorsunuz neler yiyip neler içiyorsunuz anlatın biraz..

sağol canım, geçenlerde listeye baktığım da sen geçtin aklımdan uzun süredir görünmüyor aymutu nerelerde acaba diye içimden geçmişti, çok şükür burdasın.

kaç haftalık oldu senin ki? biz de heyecanla keseyi göreceğimiz günü bekliyoruz işallah :)

slm kızlar benide:nazar:var ama zor saatler geciriyorum diyer sayfamızda paylaştım agrım var ama çok şidedtli vajinel kıremisıktıgımda tüpün ucunda kan vardı çok kortum doktorumu aradımilacın birinikesti yat dinen kanaman olursa ara dedi oysaki tst 76ogeçti tamambebişim benimle dedim bugüm 18.günüm salıya knt var amaçok korkuyorum :KK43::KK43:ya yavrum süt kokulu kuzum beni bırakırsa şu sevicimiz bukadar kısa sürerse bebegim kuzum beni anneni bırakma seni yıllardır bekliyoruz haretin artık daynılmaz oldu bize neolur kuzum yapma bunu aşılmaz engeler koyma aramıza rabim bana bebeyime güç kuvet ver sag salim tutunsun evimize kucamıza gelsin daha dogununu bile hesaplayamadım kızlar:KK43:bu yaramazın rabim hepimize yardım etsin yoklugunu aratasın artık yeter:KK43:

Aymutu çok teşekkür ederim. İnan öyle çok istiyorum ki bu sayfada hamile olarak sizlerle gelişmeleri paylaşmayı. Ama kısmet, mevlam ne derse o olacak. Ben de heyecanla, umutla bekliyorum hakkımda yazdığını.

Cnm arkadaşlarım, ben arada girip yazdıklarınızı okuyor, listenizdeki düzeltmeleri yapıyorum. Mesaj atmıyorum, koruma içgüdüsü sanırım, buraya alışmaktan koruyorum kendimi:))) İnşallah alayım olumlu haberimi ağzım dolu dolu yazacağım sizlere. O zaman benden kurtuluş yok:)))

Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Allahım bebeklerinizi korusun, sağlık haberlerini, bir solukta doğup kucağınıza gelmelerini nasip etsin sizlere:nazar::nazar::nazar:

Kocaman kocaman öpücükler...
Hamile olarak görüşmek dileğimle...

Son düzenleme:
:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
sinem25281.deneme:nazar:
nec86251.deneme8eylül15haziran:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme:nazar:
elon311.deneme:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
sevinc851.deneme:nazar:
hayela89232.deneme:nazar:
muhhanim2.deneme6eylül12haziran:nazar:
dilaha273.deneme:nazar:
aygun_akcan275ekim:nazar:
Nazlic261.deneme:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
baharugur403.deneme:nazar:
abadi272.deneme:nazar:
perla1344.deneme:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:

Merhaba kizlar,
Ise basladigim icin forma giremiyordum ama okudugum kadariyla hersey yolunda gibi :)) pinarcim sende iyisin umarim.
Bende durumlar pazartesi kahve lekelenmeler basladi ve hala devam ediyor dun doktorum prognex ignemi gunde ikiye cikardi ve yatak istirahati verdi :KK43:(( malesef birde bas agrisi anlatamam dunden beri ilkdefa suan basim agrimiyo ve hemen bende nete girdim :)
Benim sat 4 ekim tahmini dogum ALLAH izin verirse 10 temmuz cikiyor.
Ben hala doktora muayene olmaya gitmedim 19 yani hafta cumtesi gidicem daha erken istemiyolar.
Ama bana beklemek zor geliyor cok hele bu lekelenmede varken. Tekrar testte istemiyolar onada sinir oldum:KK43:(

hosbulduk :)

valla ben bazen hala ruyada gıbı hıssedıyorum kendımı.
sanırım mınıgımın kalp atısını duymadan da tam emın olamayacagım

Allahım isteyen herkese nasip etsın ınsallah :)

X