slm kızlar bende eylül ayında ikinci tüp bebek denmemde hamile kaldım ilk doktora gittiğimde kalp atışları başlamamıltı bir kaç gün sora tekrar gittiğimde kalp atışı başlamış dedi ama ben duymadım sadece ultrasondan baktı kalp atışını duymak içinsizede ultrasonla mı baktılar
Cnm arkadaşlarım, çok sevinerek, mutlulukla düzenliyorum tablonuzu. Uzun vadede çok zorlaşıyor tablo işi, hamilelikleirinizi paylaşacağınız bu sayfada daha 8ayınız var. İnşallah sağlıkla, huzurla geçecek bu 8 ay... Listede olan arkadaşlar sat ve muhtemel doğum tarihi bilgilerini öğrendikçe yazarsa ben arada girip düzenlerim. Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi çoook... Diliyorum ben de sizlerle burada olacağım:)))
pınarcım hoşgeldinnnn :))
:)) canım hoş buldummmm yazmadım yazamadım ne yazacağımı bilemedim bi türlü...pınarcım hoşgeldinnnn :))
Cnm arkadaşlarım, çok sevinerek, mutlulukla düzenliyorum tablonuzu. Uzun vadede çok zorlaşıyor tablo işi, hamilelikleirinizi paylaşacağınız bu sayfada daha 8ayınız var. İnşallah sağlıkla, huzurla geçecek bu 8 ay... Listede olan arkadaşlar sat ve muhtemel doğum tarihi bilgilerini öğrendikçe yazarsa ben arada girip düzenlerim. Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi çoook... Diliyorum ben de sizlerle burada olacağım:)))
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | |||||
sinem25 | 28 | 1.deneme | |||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 15haziran | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | |||||
myra | 27 | 2.deneme | |||||
elon | 31 | 1.deneme | |||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | |||||
sevinc85 | 1.deneme | ||||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | |||||
muhhanim | 2.deneme | 12haziran | |||||
dilaha | 27 | 3.deneme | |||||
aygun_akcan | 27 | ||||||
Nazlic | 26 | 1.deneme | |||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | ||||
baharugur | 40 | 3.deneme | |||||
abadi | 27 | 2.deneme | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme |
herkese merhaba
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
bebişleriniz hayırlı olsun.
herkesin bu bayramların en güzeli olan bayramını kutluyorum.
dayanılmaz mide bulantı ve kusmalarımdan dolayı dışarı çıkamıyorum.
ama olsun bebişimle yatıyoruz.
artık ilaçları içmek çok zor geliyor özellikle de eleviti içmek bir kabus.
bebişimi çok merak ediyorum 10 gündür görmedim ultrasonda.
bazen korkuyorum ya kalbi durduysa falan diye Allah korusun ama işte elimde değil.
gereksiz stres yaptığımın farkındayım ama anne yüreği işte.
ayyy ne güzel hayırlısı olsun darısı bize olsun inş bize çok dua et lütfen olur mu?:))kizlar ins saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.okuyunca cok duygulandim,ben yeni dogum yaptim 10 seneden sonra bir oglum var ikinci bebegim olmuyordu,sekiz sene sonra iki kere hamile kaldim ikiside dustu.iki sene sonra tekrar hamile kaldim buda duser diye dusundum ama cok sukur yavrum kucagimda pazartesi kirkimiz cikiyor ins.darisi sizin basiniza rabbim isteyen herkese versin.kimsenin kucagini bos birakmasin.umudumuzu yitirmek yok
slmm ben geldiimm evet rabbime binlerce kere şükürler olsun hamileyimm sat 14 ekim muhtemel doğum tarihi 20 temmuz:))