2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Cnm arkadaşlarım, çok sevinerek, mutlulukla düzenliyorum tablonuzu. Uzun vadede çok zorlaşıyor tablo işi, hamilelikleirinizi paylaşacağınız bu sayfada daha 8ayınız var. İnşallah sağlıkla, huzurla geçecek bu 8 ay... Listede olan arkadaşlar sat ve muhtemel doğum tarihi bilgilerini öğrendikçe yazarsa ben arada girip düzenlerim. Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi çoook... Diliyorum ben de sizlerle burada olacağım:)))

castomacım öncelikle hayırlı olsun Rabbim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşalah. benim ilk kontrolüm 5 haftalıkken oldu, vajinal ultrason ile kesemizi gördük çok şükür ve kalp atışları yavaş yavaş başlamış demişti ama tabi duymamıştım o gün. diğer kontorlüm 8. haftada oldu hamdolsun kalp atışlarını duyduk.. onda karından ultrason ile bakıldı..

kyrcım Allahrazı olsun canım inşallah bu emeklerin karşılığını alırsın Rabbimden.. Melek gibi bir bebişin ile gelirsin sende.. benim sat 8 eylül, muhtemel doğum 15 haziran inşallah..

Slım kızlar artık bende aranızdayım çok şükür Rabime yavrum benimle bırakmamış annesini çok acayip bişey kızlar o test sonucuna bakamadım bile hala çelişkideyim inamıyorum kuzum benimle dkt gitim hamilesin ama deyerin artması lazım dedi 139,44 ama 280 olmalıymış gene kesin gebesin dedi inanamadım gercektenmi dedim güldüeşim şimdiden göbüşümü seviyo rabim hayırlısıyla kucama almayıda nasip etsin inşallahnezaman görcem bilmiyorum ama çok merak ediyorum çok bel agrımvar 2gecedir miydemde yanma var piskoljikmi bilmem ama yavrum orda sımsık olsun razıyım ben buhafta çok güzel geçti peşpeşe bu haberler çok güzeldi yaaa yazamıyorum kızlar biraz toparlanmam lazım öpy

slm kızlar dün bizde 5 haftalık olduk kesesini gördük 10 gun sonrada kalp atıslarını duycaz ıns yeni hamişlerimiz var hadi bakalım hayırlısı

tatlım merhaba
benım SAT 5 ekim
muhtemel dogu tarıhını ınsallah keseyı gormeye gıttıgımde ogrenecegım
Allah hepımıze saglıklı hamılelık ve saglıklı bebekler nasıp etsın

seni de artık beklıyoruz buraya :) elını cabuk tutsun bebişlerin :)

TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme
sinem25281.deneme
nec86251.deneme8eylül15haziran
aymutu294.deneme
myra272.deneme
elon311.deneme
hayalimmm271.deneme
sevinc851.deneme
hayela89232.deneme
muhhanim2.deneme12haziran
dilaha273.deneme
aygun_akcan27
Nazlic261.deneme
AliasBlue301.deneme5ekim
baharugur403.deneme
abadi272.deneme
perla1344.deneme

herkese merhaba
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
bebişleriniz hayırlı olsun.
herkesin bu bayramların en güzeli olan bayramını kutluyorum.

dayanılmaz mide bulantı ve kusmalarımdan dolayı dışarı çıkamıyorum.
ama olsun bebişimle yatıyoruz.
artık ilaçları içmek çok zor geliyor özellikle de eleviti içmek bir kabus.
bebişimi çok merak ediyorum 10 gündür görmedim ultrasonda.
bazen korkuyorum ya kalbi durduysa falan diye Allah korusun ama işte elimde değil.
gereksiz stres yaptığımın farkındayım ama anne yüreği işte.

evet canım ya o korku bende de oluyor ama artık düşünmemeye çalışıyorum.. ne zaman çağırdı bir daha kontrole? beni 1 ay sonraya çağırdı.. inşallah herşey yolunda gider.. benim mide bulantım yok ama elevit içmek bana da zor geliyor tad bir garip.. ama olsun yavrularımız için herşey herşey değer..

slm kızlar benim sat 5 ekim henüz çok yeni bir aylık tahminim doğum da haziran sonu temmuz başı gibi
ben keseyi görmeye 17 kasım da gidicem çok heycanlıyım tekmı çiftmi diye merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsunlarda
allahım hepımızın yardımcısı olsun sağlıklı kucamıza almamızı nasip etsin darısıda diğer arkadaşlarımıza olsun

slmm ben geldiimm evet rabbime binlerce kere şükürler olsun hamileyimm sat 14 ekim muhtemel doğum tarihi 20 temmuz:))

kizlar ins saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.okuyunca cok duygulandim,ben yeni dogum yaptim 10 seneden sonra bir oglum var ikinci bebegim olmuyordu,sekiz sene sonra iki kere hamile kaldim ikiside dustu.iki sene sonra tekrar hamile kaldim buda duser diye dusundum ama cok sukur yavrum kucagimda pazartesi kirkimiz cikiyor ins.darisi sizin basiniza rabbim isteyen herkese versin.kimsenin kucagini bos birakmasin.umudumuzu yitirmek yok

ayyy ne güzel hayırlısı olsun darısı bize olsun inş bize çok dua et lütfen olur mu?:))

slm arkadaşlar bende burdayım inşallah
sat 15 ekim muhtemel dogum tarihi 21 temmuz 2012 yani inşallah hayırlısıyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…