- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
yazdıklarını okurkende ben ağladım.inşallah bende görürüm keseyi.cuma randevum var
canım cuma günü doktora gidecektin .
umarım herşey yolundadır.
haberlerini bekliyorum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdıklarını okurkende ben ağladım.inşallah bende görürüm keseyi.cuma randevum var
canımm gözün aydın darısı bizlere inşallah. kaçını haftadasın? senin doktorunda sata göre değil transfer gününe göre mi hesapladı gebelik haftanı. benm sat 8 eylüld, transfer 27 eylül. doktor tüp bebekte transferin 14 ün öncesi sat kabul edilir dedi o yüzdn nerdeyse bi hafta geriye düştüm.. bildiğim jel 10. haftaya kadr kullanılıyor.. benim testten sonra günde 1 defaya düştü..
canım hayırlı olsun çok sevindim.
kalp atışını duyduktan sonra doktorum bana jeli 1 hafta daha sabah akşam, sonraki 4 hafta boyunca sadece sabah kullan dedi.
ben bu 7. haftadan itiabaren uygulamaya başladım. sanırım 12. haftada bitiriyorlar jel kullanmayı.
estrofemi de günde 2 taneye düşürdük 2 hafta günde 2 tane. sonraki 1 hafta 1 tane kullanıp bitiyoruz.
coraspin 22. haftaya kadar ve elevite de devam tabi.
birde nec canım
benim değerlerim ve gebelik haftam sat a göre devam ediyor. transfere göre değil.
transefere göre olsa ultrasonda 6 haftalık olmam lazım ama değerler sat a göre.
ultrason bebeğin büyüklüğüne göre belirliyor ya doğum tarihini falan.
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
sinem25 | 28 | 1.deneme | |||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 13eylül | ||||
aymutu | 29 | 4.deneme | |||||
myra | 27 | 2.deneme | |||||
elon | 31 | 1.deneme | |||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | |||||
sevinc85 | 1.deneme | ||||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | |||||
muhhanim | 2.deneme | 12haziran | |||||
dilaha | 27 | 3.deneme | |||||
aygun_akcan | 27 | ||||||
Nazlic | 26 | 1.deneme | |||||
canım hayırlı olsun çok sevindim.
kalp atışını duyduktan sonra doktorum bana jeli 1 hafta daha sabah akşam, sonraki 4 hafta boyunca sadece sabah kullan dedi.
ben bu 7. haftadan itiabaren uygulamaya başladım. sanırım 12. haftada bitiriyorlar jel kullanmayı.
estrofemi de günde 2 taneye düşürdük 2 hafta günde 2 tane. sonraki 1 hafta 1 tane kullanıp bitiyoruz.
coraspin 22. haftaya kadar ve elevite de devam tabi.
birde nec canım
benim değerlerim ve gebelik haftam sat a göre devam ediyor. transfere göre değil.
transefere göre olsa ultrasonda 6 haftalık olmam lazım ama değerler sat a göre.
ultrason bebeğin büyüklüğüne göre belirliyor ya doğum tarihini falan.
TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ CİNSİYET İSİM sinem25 28 1.deneme nec86 25 1.deneme 13eylül aymutu 29 4.deneme myra 27 2.deneme elon 31 1.deneme hayalimmm 27 1.deneme sevinc85 1.deneme hayela89 23 2.deneme muhhanim 2.deneme 12haziran dilaha 27 3.deneme aygun_akcan 27 Nazlic 26 1.deneme
benim tüp bebek doktorum transfere göre dedi, bakalım yarın norma kadın doğumcuya gidicem o kaç dicek? Allahım kalp atışlarını duyalım, bebişimi görelimde kaçıncı haftaysa olsun..
nec merhaba canım
benim transferim 26 eylül de oldu ve 27 ekim de bebişimi ve kalp atışlarını duyduk.Allah a şükürler olsun.
senin transferin de 29 eylül de olmuştu. kalp atışlarını duymaya gitmedin mi?
ne zaman gideceksin canım doktora.
arkadaşlar bugün çok şükür duyduk meleğimizin kalp atışlarını Nazar Allahım herkese nasip etsin inşallah. bebeğim 8 haftalık olmuş yani transferden 14 gün öncesine göre değil gerçek sat olan 8 eylüle göre gözüktü.. hayırlısıyla büyüsün inşallah hepimizin bebişleri.. bir de doktor tedaviden kalma yumurtalar var dedi. sizlerde de öyle birşey gözüktü mü? acaba bir engel oluşturur mu? doktor birşey demedi ama..
gözünaydın neccim :))) çok sevindim şükürler olsun pat pat duydun bebeiğinin seseni :))) işallah biz de anlatırız burda bebeğimizle olan sürecimizi :)
saol cnm benimmm darısı sizlere inşallahh.. Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum bırakmasın.. inşallah devamı da gelir.. heyecandan doğru dürüst ne bebişime bakabildim ne sesi dinleyebildim rüya gibiydiii
arkadaşlar bugün çok şükür duyduk meleğimizin kalp atışlarını Nazar Allahım herkese nasip etsin inşallah. bebeğim 8 haftalık olmuş yani transferden 14 gün öncesine göre değil gerçek sat olan 8 eylüle göre gözüktü.. hayırlısıyla büyüsün inşallah hepimizin bebişleri.. bir de doktor tedaviden kalma yumurtalar var dedi. sizlerde de öyle birşey gözüktü mü? acaba bir engel oluşturur mu? doktor birşey demedi ama..
nec canım
hayırlı olsun . çok sevindim.haklısın o anı bende hala unutamıyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin. kalp atışlarını doktorum çok dinletmedi.
yeni katıldığı bir konferansta kalp atışlarının 30 sn den fazla dinletilmesi zararlıymış diye anlattı bana.
birde bak bizim normal gebelikten hiç bir farkımız yok. herşey SAT a göre devam ediyor.
canım kalan yumurtaların belki adet gününde regl şeklinde atılabilir sakın korkma.
birde şu yazılarınızın altındaki bebek takvimini nasıl yaptınız bende istiyorum.
gözünaydın canım...aramızda 3 hafta var.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi...
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | |||||
sinem25 | 28 | 1.deneme | |||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | ||||
aymutu | 29 | 4.deneme | |||||
myra | 27 | 2.deneme | |||||
elon | 31 | 1.deneme | |||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | |||||
sevinc85 | 1.deneme | ||||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | |||||
muhhanim | 2.deneme | 12haziran | |||||
dilaha | 27 | 3.deneme | |||||