2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canımm gözün aydın darısı bizlere inşallah. kaçını haftadasın? senin doktorunda sata göre değil transfer gününe göre mi hesapladı gebelik haftanı. benm sat 8 eylüld, transfer 27 eylül. doktor tüp bebekte transferin 14 ün öncesi sat kabul edilir dedi o yüzdn nerdeyse bi hafta geriye düştüm.. bildiğim jel 10. haftaya kadr kullanılıyor.. benim testten sonra günde 1 defaya düştü..

inşallah cnm benim sat a göre hesaplandı 6+5 cıktı dün ama eve geldiğimde ultrason kağıdının üzerinde 7+1 yazıyordu anlayamadım bir daha ki gittiğimde sorucam dün dr cok yoğundu istediğim şeyleri soramadım bile .neyse bebişim iyi ya cok şükür önemli olan da bu.
kullandığım jel içinde bu gün aradım bırak dedi yeterli dedi inşallah öyledir gerci ben kızımda da kese ve kalp atışını görünce bıraktırmıştı dr.

canım hayırlı olsun çok sevindim.
kalp atışını duyduktan sonra doktorum bana jeli 1 hafta daha sabah akşam, sonraki 4 hafta boyunca sadece sabah kullan dedi.
ben bu 7. haftadan itiabaren uygulamaya başladım. sanırım 12. haftada bitiriyorlar jel kullanmayı.
estrofemi de günde 2 taneye düşürdük 2 hafta günde 2 tane. sonraki 1 hafta 1 tane kullanıp bitiyoruz.
coraspin 22. haftaya kadar ve elevite de devam tabi.

birde nec canım
benim değerlerim ve gebelik haftam sat a göre devam ediyor. transfere göre değil.
transefere göre olsa ultrasonda 6 haftalık olmam lazım ama değerler sat a göre.
ultrason bebeğin büyüklüğüne göre belirliyor ya doğum tarihini falan.

muhhanım cnm ben sadece cronen jel kullanıyordum günde bir tane sabah onuda simdi dr görüştüm bırak dedi
birde folik asit için bi ilac kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum kızımda da öyleydi.
siz ne kadar çok ilaç kullanıyorsunuz?

:nazar:TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
sinem25281.deneme:nazar:
nec86251.deneme13eylül:nazar:
aymutu294.deneme:nazar:
myra272.deneme:nazar:
elon311.deneme:nazar:
hayalimmm271.deneme:nazar:
sevinc851.deneme:nazar:
hayela89232.deneme:nazar:
muhhanim2.deneme12haziran:nazar:
dilaha273.deneme:nazar:
:nazar:

Son düzenleme:
aygun_akcan27:nazar:
Nazlic261.deneme:nazar:

canım hayırlı olsun çok sevindim.
kalp atışını duyduktan sonra doktorum bana jeli 1 hafta daha sabah akşam, sonraki 4 hafta boyunca sadece sabah kullan dedi.
ben bu 7. haftadan itiabaren uygulamaya başladım. sanırım 12. haftada bitiriyorlar jel kullanmayı.
estrofemi de günde 2 taneye düşürdük 2 hafta günde 2 tane. sonraki 1 hafta 1 tane kullanıp bitiyoruz.
coraspin 22. haftaya kadar ve elevite de devam tabi.

birde nec canım
benim değerlerim ve gebelik haftam sat a göre devam ediyor. transfere göre değil.
transefere göre olsa ultrasonda 6 haftalık olmam lazım ama değerler sat a göre.
ultrason bebeğin büyüklüğüne göre belirliyor ya doğum tarihini falan.

benim tüp bebek doktorum transfere göre dedi, bakalım yarın norma kadın doğumcuya gidicem o kaç dicek? Allahım kalp atışlarını duyalım, bebişimi görelimde kaçıncı haftaysa olsun..

aygun_akcan27:nazar:
Nazlic261.deneme:nazar:

canımm kyrcım burayada yetişiyorsun Allah razı olsunnn..

benim tüp bebek doktorum transfere göre dedi, bakalım yarın norma kadın doğumcuya gidicem o kaç dicek? Allahım kalp atışlarını duyalım, bebişimi görelimde kaçıncı haftaysa olsun..

nec merhaba canım
benim transferim 26 eylül de oldu ve 27 ekim de bebişimi ve kalp atışlarını duyduk.Allah a şükürler olsun.
senin transferin de 29 eylül de olmuştu. kalp atışlarını duymaya gitmedin mi?
ne zaman gideceksin canım doktora.

nec merhaba canım
benim transferim 26 eylül de oldu ve 27 ekim de bebişimi ve kalp atışlarını duyduk.Allah a şükürler olsun.
senin transferin de 29 eylül de olmuştu. kalp atışlarını duymaya gitmedin mi?
ne zaman gideceksin canım doktora.

benim 27 eylüldü transferim canım, 10 ekimde test sonucumu aldık, 20 ekimde keseyi ve bebişimizi çizgi haline gördük. nasipse bugün kalp atışını duyarız ve bebeğimizi görürüz inşallah.

arkadaşlar bugün çok şükür duyduk meleğimizin kalp atışlarını Nazar Allahım herkese nasip etsin inşallah. bebeğim 8 haftalık olmuş yani transferden 14 gün öncesine göre değil gerçek sat olan 8 eylüle göre gözüktü.. hayırlısıyla büyüsün inşallah hepimizin bebişleri.. bir de doktor tedaviden kalma yumurtalar var dedi. sizlerde de öyle birşey gözüktü mü? acaba bir engel oluşturur mu? doktor birşey demedi ama..

arkadaşlar bugün çok şükür duyduk meleğimizin kalp atışlarını Nazar Allahım herkese nasip etsin inşallah. bebeğim 8 haftalık olmuş yani transferden 14 gün öncesine göre değil gerçek sat olan 8 eylüle göre gözüktü.. hayırlısıyla büyüsün inşallah hepimizin bebişleri.. bir de doktor tedaviden kalma yumurtalar var dedi. sizlerde de öyle birşey gözüktü mü? acaba bir engel oluşturur mu? doktor birşey demedi ama..

gözünaydın neccim :))) çok sevindim şükürler olsun pat pat duydun bebeiğinin seseni :))) işallah biz de anlatırız burda bebeğimizle olan sürecimizi :)

gözünaydın neccim :))) çok sevindim şükürler olsun pat pat duydun bebeiğinin seseni :))) işallah biz de anlatırız burda bebeğimizle olan sürecimizi :)

saol cnm benimmm darısı sizlere inşallahh.. Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum bırakmasın.. inşallah devamı da gelir.. heyecandan doğru dürüst ne bebişime bakabildim ne sesi dinleyebildim rüya gibiydiii:nazar:

saol cnm benimmm darısı sizlere inşallahh.. Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum bırakmasın.. inşallah devamı da gelir.. heyecandan doğru dürüst ne bebişime bakabildim ne sesi dinleyebildim rüya gibiydiii:nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnn.............. hiç merak etme tatlım allahın izniyle her ay duyacaksın o sesi, tahmin edebiliyorum da müthiş bir duygudur herhalde :)))

nec canım
hayırlı olsun . çok sevindim.haklısın o anı bende hala unutamıyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin. kalp atışlarını doktorum çok dinletmedi.
yeni katıldığı bir konferansta kalp atışlarının 30 sn den fazla dinletilmesi zararlıymış diye anlattı bana.
birde bak bizim normal gebelikten hiç bir farkımız yok. herşey SAT a göre devam ediyor.
canım kalan yumurtaların belki adet gününde regl şeklinde atılabilir sakın korkma.

birde şu yazılarınızın altındaki bebek takvimini nasıl yaptınız bende istiyorum.

nec canım
hayırlı olsun . çok sevindim.haklısın o anı bende hala unutamıyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin. kalp atışlarını doktorum çok dinletmedi.
yeni katıldığı bir konferansta kalp atışlarının 30 sn den fazla dinletilmesi zararlıymış diye anlattı bana.
birde bak bizim normal gebelikten hiç bir farkımız yok. herşey SAT a göre devam ediyor.
canım kalan yumurtaların belki adet gününde regl şeklinde atılabilir sakın korkma.

birde şu yazılarınızın altındaki bebek takvimini nasıl yaptınız bende istiyorum.

evet cnm banada çok dinletmedi heralde ondan.. olsun o kadar da yeter.. bebek takvimini lilypie yaz googledan br site çıkacak orda pregnancy de gerekli bilgileri giriyorsun, takvim şeklini seçiyorsun sonra img html adresini alıp profil bilgilerinde çizelge kısmına yapıştırıyorsun.. biraz karışık oldu ama..
bi de cnm senin de yumurtan var mış mı doktor mu öyle dedi adet gününde atılabilir diye..

slm kızlar bende eylül ayında ikinci tüp bebek denmemde hamile kaldım ilk doktora gittiğimde kalp atışları başlamamıltı bir kaç gün sora tekrar gittiğimde kalp atışı başlamış dedi ama ben duymadım sadece ultrasondan baktı kalp atışını duymak içinsizede ultrasonla mı baktılar

arkadaşlar merhaba ben bugün keseyi gördüm.kalp atışları 15 gün sonraymış.benim doktorum sata göre hesapladı.5 hafta 3 günlükmüş.tüp bebe doktorumu aradım ilaçlar için.estrofemi kest.progestan iğnesine ve fitil,coaspirin devam dedi sizin nasıl oldu ilaçlar

gözünaydın canım...aramızda 3 hafta var.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi...

gözünaydın canım...aramızda 3 hafta var.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi...

amin canımm inşallahhh.. daha öncede yazdım cnm benim tedaviden kalan yumurtalarım varmış sende öyle birşey gözüktü mü? benim şu an kullandığım ilaçlar tüp bebek doktorumun verdiği crinone jel günde 1 defa (testten sonra 1e indi önceden 2 defa kullanıyordum) bir de b12 plus içinde folik asit ve biotin olan dil altı hapı. şimdiki doktorum onlar devam et bir de elevit verdi günde bir kez..

pinar1202304.deneme:nazar:
nec86251.deneme8eylül:nazar: