2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

bende varım kızla yaş 23 2.deneme dondurulmuşla kaldım allah kısmet ederse doğum haziran allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes evlat sahibi olsun

bende varım kızla yaş 23 2.deneme dondurulmuşla kaldım allah kısmet ederse doğum haziran allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes evlat sahibi olsun
hayırlısı olsun sağlıklı gü<el bir 9 ay geçiirirsin inşallah:))

ben ne desem bilemedim çok üzüldüm hayırlı olur bir daha ki tedavinde inşallah bizler eylül ekim ayında tedavi olacak arkadaşlar başlığı artında beraberiz. kasım ayında tedavi olacak arkadaşlarımızda var. sende gelirsen çok seviniriz...

canım sen gidin desende biz gitmeyiz zaten :)) inşallah tüm heyecanlarımızı burada birlikte yaşaarız Rabbim nasip eder inşallahhhh...
inşallah canım 9 ay hep beraber...
senin bu gün kontrolün vardı sanırım umarım herşey yolundadır:))

canım çok tşk ederim yazını yeni okudum inşlh hamile kalırız ve tedevamizi diğer sayfadan takip ederiz. zaten nasipse kasım dondurulmuşlarda devam edicezAllahım inşlh bu sefer hayırlı sonuçlandırır.çünkü hayal kırıklığı çok kötüymüş 3. denememiz olucak Rabbim inşlh hepimize kolaylıklar verir

merhaba arkadaşlar
benide listeye ekler misiniz. bugün 6+6 günlüğüm.(7.hafta).
daha bebişimi ve kalp atışını görmedim çok korkuyorum.
lütfen dua edin.

2.deneme tek gebelik 7.hafta

merhaba arkadaşlar
benide listeye ekler misiniz. bugün 6+6 günlüğüm.(7.hafta).
daha bebişimi ve kalp atışını görmedim çok korkuyorum.
lütfen dua edin.

2.deneme tek gebelik 7.hafta

ayy canım benim hayırlsı olsun inşallah bu kalp çarpıntısı hiç bitmeyecek doğuma kadar o nedenle lütfen sakin olmaya çalış keseyide göreceksin kalp atımınıda Allahın izni ile:))

cnm gözün aydın cok sevindim allah tamamına erdirsin kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim canım:)amin inşallah...diğer arkadaşlarımızda haimile kalsın bir an önce inşallah....ben kaç haftalığım?bizim hesaplamamız nasıl olucak?

merhaba benide eklermisiniz.2.denemem tek embriyo tek gebelik,kısmet olursa doğumumuz haziran.bugün hem yavrumu hem kalp atımlarını gördüm hamdolsun.tüm hamişlerin hayırlısıyla tamamına erdirip,kucağımızada almayı nasip etsin rabbim,tedavide olan,başalayacak olan tüm arkadaşlarımında çabalarını boşa çıkarmasın Allah'ım.

TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
sinem25281.deneme
nec86251.deneme
aymutu294.deneme
myra272.deneme
elon311.deneme
hayalimmm271.deneme
sevinc851.deneme
hayela89232.deneme
muhhanim2.deneme

teşekkür ederim canım:)amin inşallah...diğer arkadaşlarımızda haimile kalsın bir an önce inşallah....ben kaç haftalığım?bizim hesaplamamız nasıl olucak?
canım googleye gebelik hesplayıcı yaz orada bilgilerini doldur doğum tarihin çıkar...

hayırlısı olsun ne güzel haziran bebeği olacak demek Allah bağışlasın..

hayalimmm bizim hesap sata göre değilmiş doktorum dedi. transfer günününden 14 gün geriye gidip buluyormuşuz.. benim sat 8 eylül, transfer 27 eylüldü. doktorua göre hesaplamak için 13 eylülü esas aldık..

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
bugün minik fasulye tanemi gördüm ve kalp atışlarını duydum.
ağladım ağladım sevinçten.
Allaha şükür ettim.
inş. kucağımıza da sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
hepimize.
o nasıl bir duygu anlatamam.
şimdi 2 kalbim var.
2 canım.
gözlerim durmuyor ağlamaktan.
tüm aile öğrendi.
hepsi çok sevindi.
Bu zorlu yolda bize destek olan kadınlar kulubüne sonsuz teş ediyorum.
birbirimizden o kadar çok şey öğrendik.
hem acıyı hem tatlıyı beraber paylaştık.
yukarıdaki listede yer almak öyle güzel ki.
12 haziran olacak bebişimin doğum tarihi.
allahım inanamıyorum hala elim ayağım titriyor.

yazdıklarını okurkende ben ağladım.inşallah bende görürüm keseyi.cuma randevum var

canımmm ne güzelll Allahım bebişini sağlıkla büyütsün inşallah göbüşünde.. darısı bizlere inşallah.. bende geçen hafta gittiğimde çizgi gibiydim kalp yavaş yavaş başlamış dedi. haftaya gidicem nasipse. inşallah bugün yaşadığın mutluluğu bende o gün yaşarım. dualarında unutma cnm.. bebişine iyi bak annesiii

nec canım
iyi dileklerin için teş ederim.
sen ve buradaki tüm anne adayları allahın izniyle bebklerinin iyi haberlerini alırlar inş.
sonrada sağlıklı bir şeklide kucağımıza alallım.
ayyyy o zmanda bebklerimizin yaramazlıklarını konuşuruz. biribirimize mama tarifi veririz.
haftaya iyi haberini bekliyorum canım.

kızlar bu gün bebegimin kalp atısını gördüm Allahıma sükürler olsun gayet iyi dedi dr artık aylık kontroller devam edecekmiş şimdilik her şey yolundaymış.
size bişey sorcam
cronen jel kullanmaya devam ediyormusunuz ben dr sormayı unutmusum aradım ulasamadım.
ne olur cevap yazın.

canımm gözün aydın darısı bizlere inşallah. kaçını haftadasın? senin doktorunda sata göre değil transfer gününe göre mi hesapladı gebelik haftanı. benm sat 8 eylüld, transfer 27 eylül. doktor tüp bebekte transferin 14 ün öncesi sat kabul edilir dedi o yüzdn nerdeyse bi hafta geriye düştüm.. bildiğim jel 10. haftaya kadr kullanılıyor.. benim testten sonra günde 1 defaya düştü..

canım hayırlı olsun çok sevindim.
kalp atışını duyduktan sonra doktorum bana jeli 1 hafta daha sabah akşam, sonraki 4 hafta boyunca sadece sabah kullan dedi.
ben bu 7. haftadan itiabaren uygulamaya başladım. sanırım 12. haftada bitiriyorlar jel kullanmayı.
estrofemi de günde 2 taneye düşürdük 2 hafta günde 2 tane. sonraki 1 hafta 1 tane kullanıp bitiyoruz.
coraspin 22. haftaya kadar ve elevite de devam tabi.

birde nec canım
benim değerlerim ve gebelik haftam sat a göre devam ediyor. transfere göre değil.
transefere göre olsa ultrasonda 6 haftalık olmam lazım ama değerler sat a göre.
ultrason bebeğin büyüklüğüne göre belirliyor ya doğum tarihini falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…