Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun sağlıklı gü<el bir 9 ay geçiirirsin inşallah:))bende varım kızla yaş 23 2.deneme dondurulmuşla kaldım allah kısmet ederse doğum haziran allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes evlat sahibi olsun
ben ne desem bilemedim çok üzüldüm hayırlı olur bir daha ki tedavinde inşallah bizler eylül ekim ayında tedavi olacak arkadaşlar başlığı artında beraberiz. kasım ayında tedavi olacak arkadaşlarımızda var. sende gelirsen çok seviniriz...merhaba arkadaşlar,
ben ocak ayında uzun protokol micro ile hamile kaldım.fakat bebeğimi 32 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettim.3,adet dondurulmuşum var kasım gbi kullanmak istiyorum ve korunmuyorumda rabbim kucağıma almayı nasip etsin yeter ki.inşallah temmuz yada ağustos annesi oluruzda güzel şeylerden bahsederiz hepbirlikte
inşallah canım 9 ay hep beraber...canım sen gidin desende biz gitmeyiz zaten :)) inşallah tüm heyecanlarımızı burada birlikte yaşaarız Rabbim nasip eder inşallahhhh...
kızlar merhaba benide listeye alın.yaş 27 ilk deneme
aminnnn inşallah:))cnm gözün aydın cok sevindim allah tamamına erdirsin kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar
benide listeye ekler misiniz. bugün 6+6 günlüğüm.(7.hafta).
daha bebişimi ve kalp atışını görmedim çok korkuyorum.
lütfen dua edin.
2.deneme tek gebelik 7.hafta
cnm gözün aydın cok sevindim allah tamamına erdirsin kucağımızada almayı nasip etsin inşallah.
canım googleye gebelik hesplayıcı yaz orada bilgilerini doldur doğum tarihin çıkar...teşekkür ederim canım:)amin inşallah...diğer arkadaşlarımızda haimile kalsın bir an önce inşallah....ben kaç haftalığım?bizim hesaplamamız nasıl olucak?
merhaba benide eklermisiniz.2.denemem tek embriyo tek gebelik,kısmet olursa doğumumuz haziran.bugün hem yavrumu hem kalp atımlarını gördüm hamdolsun.tüm hamişlerin hayırlısıyla tamamına erdirip,kucağımızada almayı nasip etsin rabbim,tedavide olan,başalayacak olan tüm arkadaşlarımında çabalarını boşa çıkarmasın Allah'ım.
teşekkür ederim canım:)amin inşallah...diğer arkadaşlarımızda haimile kalsın bir an önce inşallah....ben kaç haftalığım?bizim hesaplamamız nasıl olucak?
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
bugün minik fasulye tanemi gördüm ve kalp atışlarını duydum.
ağladım ağladım sevinçten.
Allaha şükür ettim.
inş. kucağımıza da sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
hepimize.
o nasıl bir duygu anlatamam.
şimdi 2 kalbim var.
2 canım.
gözlerim durmuyor ağlamaktan.
tüm aile öğrendi.
hepsi çok sevindi.
Bu zorlu yolda bize destek olan kadınlar kulubüne sonsuz teş ediyorum.
birbirimizden o kadar çok şey öğrendik.
hem acıyı hem tatlıyı beraber paylaştık.
yukarıdaki listede yer almak öyle güzel ki.
12 haziran olacak bebişimin doğum tarihi.
allahım inanamıyorum hala elim ayağım titriyor.
arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
bugün minik fasulye tanemi gördüm ve kalp atışlarını duydum.
ağladım ağladım sevinçten.
Allaha şükür ettim.
inş. kucağımıza da sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
hepimize.
o nasıl bir duygu anlatamam.
şimdi 2 kalbim var.
2 canım.
gözlerim durmuyor ağlamaktan.
tüm aile öğrendi.
hepsi çok sevindi.
Bu zorlu yolda bize destek olan kadınlar kulubüne sonsuz teş ediyorum.
birbirimizden o kadar çok şey öğrendik.
hem acıyı hem tatlıyı beraber paylaştık.
yukarıdaki listede yer almak öyle güzel ki.
12 haziran olacak bebişimin doğum tarihi.
allahım inanamıyorum hala elim ayağım titriyor.
canımmm ne güzelll Allahım bebişini sağlıkla büyütsün inşallah göbüşünde.. darısı bizlere inşallah.. bende geçen hafta gittiğimde çizgi gibiydim kalp yavaş yavaş başlamış dedi. haftaya gidicem nasipse. inşallah bugün yaşadığın mutluluğu bende o gün yaşarım. dualarında unutma cnm.. bebişine iyi bak annesiii
kızlar bu gün bebegimin kalp atısını gördüm Allahıma sükürler olsun gayet iyi dedi dr artık aylık kontroller devam edecekmiş şimdilik her şey yolundaymış.
size bişey sorcam
cronen jel kullanmaya devam ediyormusunuz ben dr sormayı unutmusum aradım ulasamadım.
ne olur cevap yazın.
kızlar bu gün bebegimin kalp atısını gördüm Allahıma sükürler olsun gayet iyi dedi dr artık aylık kontroller devam edecekmiş şimdilik her şey yolundaymış.
size bişey sorcam
cronen jel kullanmaya devam ediyormusunuz ben dr sormayı unutmusum aradım ulasamadım.
ne olur cevap yazın.