aymutlu arkadaşım katılıyorum yazdıklarına. bende yeni üye sayılırım nedense bu buradan ayrılamıyorum. pınar arkadışm ve diğer arkadaşlar çok sıcak geldiler ve kendimi çok mutlu hissettim. geçen ay 2. negatif görmüş olarak şuan kendimi burası sayesinde daha rahat hisedeiyorum.Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı sağlıklı evlat nasip et. cuma günün hürmetine....
cok sağol cnm yeni gelebildim senin sayende birbirimizden hic ayrılmayacağız hep birlikte devam edicegiz yolculugumuza hamiş hamiş inşallah.
nec gibi Allah kısmet ederse benimde dogumum haziran olucak ama bizde buralıyız.
inanırmısın diğer haziran topiklerine bir msj yazdım ama sonra oralara bakmadım bile hep sizi takip ediyorum bağımlılık oldu nette direk senin topığe bağlandım ya sende acaıp bi elektrık var görüşmesekde hissedebiliyorum.
canım benim dualarına canı yürekten amin diyorum.inşallah en kısa zamanda bu satırlarda bebeklerimizi konuşuyo olacağız Allahın izni ile. aymutuyada söyledim inan karşılklı herşey iyi ki bulmuşuz birbirimizi:))aymutlu arkadaşım katılıyorum yazdıklarına. bende yeni üye sayılırım nedense bu buradan ayrılamıyorum. pınar arkadışm ve diğer arkadaşlar çok sıcak geldiler ve kendimi çok mutlu hissettim. geçen ay 2. negatif görmüş olarak şuan kendimi burası sayesinde daha rahat hisedeiyorum.Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı sağlıklı evlat nasip et. cuma günün hürmetine....
haklısın hemen kalkıyorumcnm hosgeldin aramıza senide en kısa zamanda hamile olarak görürüz inşallah.
kızlar bugün cuma bol bol dua hadi bakalım.
Valla Pınar enerjine hayranım maşallah sana. Bu enerji inan ki sana bebeğini getirecek.
Benimkisi hesapladım Ağustosa geliyor :)) yaz bebeğim olacak inşallah :)
kızlar başlığı değiştirdim haziranda doğuracak arkadaşlar bizi artık bırakamazlar:))
merhaba arkadaşlar,
ben ocak ayında uzun protokol micro ile hamile kaldım.fakat bebeğimi 32 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettim.3,adet dondurulmuşum var kasım gbi kullanmak istiyorum ve korunmuyorumda rabbim kucağıma almayı nasip etsin yeter ki.inşallah temmuz yada ağustos annesi oluruzda güzel şeylerden bahsederiz hepbirlikte
amin canım çok üzüldüm senin için.kalbi neden durmuş söylemedilermi. bbebişin baya büyükmüşde...............
Ben teklifimi yapmıştım, seve seve katılırım...anlaşıldı o zaman bi izmir buluşması yapmak şart oldu:))
İnşallah hepimizin hamileliklerini takip ettiği sayfa olacak burası.ayy dayanamadım girim bi dedim belkim darısı bulaşır diye...topiğimizdeki bütün kıslar burda buluşur inşallah bir ay sonra...anne olacaklarıda birde burdan tekrar tebrik ediyorum...öptüm hepinizi..
Cnm hoşgeldin, bu sayfada hamile olan arkadaşlar şuan tedavilerimizi takip ettiğimiz, paylaşımlarımızın sürdüğü diğer sayfadan transfer oldular. Kasımda başlayacaklar da var aramızda. Eğer istersen o sayfaya bekleriz seni. http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sine-baslayacak-olanlar-257.html#post21409447aymutlu arkadaşım katılıyorum yazdıklarına. bende yeni üye sayılırım nedense bu buradan ayrılamıyorum. pınar arkadışm ve diğer arkadaşlar çok sıcak geldiler ve kendimi çok mutlu hissettim. geçen ay 2. negatif görmüş olarak şuan kendimi burası sayesinde daha rahat hisedeiyorum.Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı sağlıklı evlat nasip et. cuma günün hürmetine....
Cnm eylül-ekim sayfasına yazdın mı bunu bilmiyorum. Kaçırmış da olabilirim. Listede düzelttim bilgini. Hayırlısı olsun, bebeğin sana sağlıkla gelsin, sıkı sıkı tuttunsun inşallah.kızlar nbr salı günü tıransferim var çok heycanlıyım nazar boçuklarımı isterim unutmayın bayramakarar heralde beli olur bimi
Evet ya hepsi yaz bebeği olacak, sıcak bebekler:)))Benimkisi hesapladım Ağustosa geliyor :)) yaz bebeğim olacak inşallah :)
Geçmiş olsun cnm, zor elbet ama umut hep var. İnşallah bu sefer son sefer olur. Yukarda blowhole25 arkadaşımıza yazdığım cevapta sayfamızı paylaştım. Seni de bekleriz.merhaba arkadaşlar,
ben ocak ayında uzun protokol micro ile hamile kaldım.fakat bebeğimi 32 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettim.3,adet dondurulmuşum var kasım gbi kullanmak istiyorum ve korunmuyorumda rabbim kucağıma almayı nasip etsin yeter ki.inşallah temmuz yada ağustos annesi oluruzda güzel şeylerden bahsederiz hepbirlikte