2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

çooooook şükür canı yaaa çok korktuk okuyunca.
walla hepsi aynı galiba bıdıkların.. maşallah çok hareketliler canları saolsun yeter ki.. kolay kavuşmadık onlara canlarımız bizim Allahım hepsini korusun bizlere bağışlasın inşallah isteyenlerede nasip etsin güzel Allahımmm..
ohh maşallah emzirmeye devam.. benim klasik sorumdur herkes bıktıda süt için yaptığın özel bişiler varsa paylaşır mısın canım?
işe başlamışın snaırım dimi cnm bebeğe kim bakıyor

slm kızlar nasılsınız? geçmişe çok bakamadım, herşey yolundadır inş.

bizim bıdıkın dişleri çıktı geçen hafta , merakla bekliyodum, şükür çok huysuz değildi, elbette biraz huysuzlandı ama olacak o kadar... kızım emekliyor ve biryerlerde tutunarak kalkmaya çalışıyor, dededede ve babababa diyebiliyor başkada karuşuk kuruşuk anlamsız sesler çıkarıyor. bu gümlerimize şükür... hepinize iyi günler. bıdıklarımızın ilk 23 nisanlarıda kutlu olsun ayrıca

canımmm maşallah prensesee inciniz hayırlı olsunnnn emeklemeniz hayırlı olsunnnnn konuşmaları hayırlı olsunnnn hepsine kocaman alkışlarr..

bizde iyiyiz çok şükür. benim kuzumda 2 haftadır emeklemeye başladı tutunup kalkmalar bizdede mevcut. en tehlikeli yerleri seçip kalkmaya çalışması bi sn bile oturtmuyor bizi tabi.. Allahım onları korusunda varsın bizler oturmayalım..

kuzularımızın 23 nisan bayramı da kutlu olsun musmutlu olsunnn..
oğlumla mis kokulu öpcükler hepinizeeee

nerelerdesiniz kızlar. uzun zaman olmuş kimse yazmayalı. kuzularınız nasıl.

evet ermercim bende bakıyorum bakıyorum kimse bişi yazmayınca çıkıyorum..
burda çok özel çok güzel günler geçirdik aslında.. her baktığımızda bişi yazılmamış olsa bile kendimizden haber versek ne güzel olurdu kopmamak adına.. bence o eski günlerimizin hatrına ne kadar yogun olursak olalım bi selam yazmalıydık..
çok üzülüyorum bi gün bakmayıca akşamında sayfalarca okuduğum topiciğin şimdilerde günlerce tek mesaj atılmayışına..

Hepinize merhaba güzel anneler.....gecenlerde yazdıgım mesaja ozelden gelen cevaplar ve ılgı ıcın tesekkurler ınanın gerı donecek vakıt bulamayanlardanım...oğluşum 10 ay 2 gunluk oldu 7. dısımız yolda artık tutunup kalkıyoruz bu yuzden sureklı besıkteyken gozlerım ustunde eskıden uyanınca ses cıkarır yada aglardı sımdılerde sessızce kalkıp ayakta durup bı yerlere uzanmaya calısıyor...halıyle artık mama sandalyesınde oturmakta sıkıcı gelmeye basladı pasama. sureklı emekleme halınde pirızler kablolar ayna ve dıp kosede nobet tutuyoruz akla hayale gelmıcek bıseyın dıkkatını cekmesı an meselesi cunku..yeme sorunumuz hala var hala 120 ml dısında gun ıcınde devam sutu ıcmıyoruz peynırı gorunce kafamızı sallayıp yememek ıcın apartmanı ayaga kaldırıyoruz uykumuz desenız duzelıcegıne dahada kotuye gıttı yıne en az 6 7 kez kalkıyoruz gunduz 45 dk fazla uyursak dıger uyku dılımınden calarak telafı edıyoruz cok prensıplı bır oğlum var :) bu aralar vara yoğa ağlama huyumuz var babamıza dıılde annemıze pek bı nazlıyız odadan gectıgımı gorunce senın orda ne ısın var yada sen ordaysan ben nıye babamın yanında oturuyorum dercesıne baslıyoruz aglamaya :) zooooor hemde cok zor ama tarıfsız hazzı olan bı duygu annelık canım annemı sımdı daha cok anlıyor ve bunu gec farkettığım ıcın her gun uzuluyorum...bu aralardada benım depresıp ruh halım yıne hortladı hanımlar aynaya baktıkca orda olece durup ıyıce yer edınen gobegım ve bel cevremdekı yaglar canımı cokk sıkıyor kabul etmek ıstemesemde vucudum genıslemıs kıyfetlerımın bazı kısımları ozellıkle sırt yanı gogus kısımları hep dar gelıyor sureklı yemek yeme ıhtıyacı hıssedıyorum yanı ıvır zıvır ozellıkle tatlı sankı yemeyınce enerjım kalmıyormus gıbı hıssedıyorum nasıl gıdıcek bu yaglar kılolar offf offff bunca harakete koca bı fıyaskoo :) onerılerınızı beklıyorum kı dun ıtıbarıyle mekık cekmeye basladım umuarım ıse yarar...ben epeyce bısıler yazdım sanırım merakla sızlerden ve kuzucuklarınızdan gelıcek havadıslerıde beklıyor olucam gorusmek uzere..

Bizimde 8 dişimiz oldu. Yarın tam 10 aylık olacağız. Zaman çok çabuk geçiyor. İlk günlerde her işimi hallederken şimdilerde peşinden bir an bile ayrılamıyorum. Emekliyoruz ve artık oda dar geliyor kurduğum bariyerleri aşıp hemen odanın dışına çıkıyor oradan da odadan odaya emekleyerek gidip kendince meraklarını gidermeye çalışıyor. Bulduğu her yükseltiye tutunup kalkıyor birde dizinin hizasında yükseklik varsa dizini kırıp üzerine çıkmayı öğrendi bugünlerde. Yeme sorunu hep aynı artık kabullendim teklif ediyorum hazırlıyorum biraz yiyiyor hiç yememesinden iyidir. Bizim yemeklerimizi ona uygun yapmaya çalışıyorum özel hazırladığım çorbaları vs yemiyor. Benim beslememdense mama sandalyesinde tepsisine koyduğum minik parçaları bazen ağzına götürmeye bazende tutup gözümün içine baka baka yere atıyor. :) yerde karıncalar var artık onları besliyor. Bizde de ağlama var bugünlerde istediği olmayınca hemen mızmızlanıyor. Gün içinde 3 defa uyuyoruz öğleye yakın 1 saat kadar saat 4 te yarım saat 45 dk 7 civarı dışarıdaysak 20 - 30 dk arası uyuyor. Buraya yazma konusunda bende aynı düşünüyorum herkes girdiğinde bir cümle yazsa yine aktif olur burası. Burada çok şey öğrendik yaşadık gördük başkalarına da umut olsun...

Merhaba herkese..
Bizde geçen hafta 30 Mayısta ilk doğum günümüzü kutladık Allahıma binlerce şükür bugünleri gösterdi bizlere..
Herşey çok güzeldi ve çokta heyecanlıydım tabiki.. Allahım yavrularımızın sağlıkla mutlu huzurla büyüdükleri günleride göstersin.

Gelişim açısından hepimiz hemen hemen aynıyız. 6 dişimiz var 7. patlamak üzere. Sürekli emekleme ve tutunup kalkma halindeyiz. ufak kazalar olmuyor dğeil ama Allahım büyüklerinden korusun. Ayaktayken ellerini bırakmaya çalışıyor bu aralar bikaç sn duruyor. koltuk kenarlarında tutunarak ilerliyor. iştahımız eh fena değil ne çok iyi ne çok kötü aman olsun sağlıklı lsunlarda gerisi önemli değil..

Şİmilik bizden bu kadar.. Kuzularıınızı öpüyoruzzzz

nec canım ilk doğum gününüz kutlu olsun
bu günlerde bebişlerin doğum günleri hep arka arkaya şimdiden hepsinin doğum günlerini kutluyorum ve hepsini öpüyorum.
bizimde gün sayıyoruz az kaldı
geçen sene bu zamanları hatırlıyorumda ha oldu ha olacak diye sabırsızlanıyorduk ne kadar çabuk geçti zaman değil mi kızlar?

bizdede durumlar aynı kızlar zeynebin daha 4 dişi var biraz tembel bu konuda sanırım sağlık olsun dişlerini hep çok zor çıkardı zaten çok huysuz benden başkasına gitmiyor emekliyor tutunarak her yeri gezebiliyor ama yinede hep kucak isteyip ağlıyor.yemek yeme problemi baştan beri malesef kötü ama günde 2-3 kere beni emiyor 2-3 kerede devam sütü alıyor çok şükür.meyvelerle arası çok iyi yoğurtuda seviyor ama çorba ve yemeklerde çok kötü.uykusuda çok kötü değil ama iyide denmez neyse sağlıkları yerinde olsunda geçer inşallah bu günlerde.
rabbim hepimizin kuzularına sağlıklı, mutlu ve hayırlı uzun ömürler versin.
hepinizi öpüyorum.

çok teşekkürler canımmm sizinkide şimdiden kutlu olsun Allahımıza son suz şükürler geçen yıl ne sıkıntılar içinde aman bişi olmasın sağlıkla alalım dye dualar ederken şimdi kuuzlarımız bizimle çok çok şükür. Rabbim acılarını yaşatmasın hiçbi anneye hiçbirimize..
maşallah zeynepede.. herşeyi yapıyor annesi olsun dişiniz geç çıksın. bizimkilerde çok zor çıktı her diş ayrı bi huzursuzluktu. yemek olayıda genelde aynı kızlar hele yaz gelince aparatif şeylere meyve yoğurt vs gibi yiyecekleri istiyolar haklılarda insanda iştah kalmıyor ama sağlıklı olsunlarda varsın onları yesinler. vitamin onlardada var. ama hiçbişi yemediklerinde çok stresli oluyo insna çok üzülüyor.

iş durumu sizde nasıl kızlar. benim maalesef iznim bitiyor. seminer dönemindeyani 17 hazirana başıyorum bi kaç saat kuzumdan ayrı kalıcam ilk kez ve şimdiden çok çok üzülüyorum neyseki 2 hafta gidip tekrar tatile giricez ve eylülün başına kadr yine kuzumla olucam inşallah.

slm arkadaşlar,
nec86 canım ilk doğum gününüz kutlu olsun, daha nice güzel yıllar hep beraber sizlerle olsun...

bi bakayım ne var ne yok dedim, hemen hemen aynı sorunlar, dişler çıkıyor, emekleme, ayağa kalkma çabaları :) böyle böyle büyüyecekler elbet..benim kızım ayakta 10-15 sn. duruyor ama henüz adım atamıyor. sadece 2 dişi var diğerleri çıkmadı teyzeleri
şimdilik bizden haberler bunlar...

hepinize sevgiler...

merhaba arkadaşlar
yine uzun zaman oldu buraya yazmayalı.
kızım 7 gün sonra 11 aylık olucak teyzeleri. 13 haziranda ilk dişimiz patladı. sanırım diğeride geliyor gece çok sık uyanıp ağlıyor. bayadır koltuklarda sıralıyor. her gördüğü yere tutunup kalkmak istiyor. böyle olunca da pat pat düşmeleri çok oluyor. tabi düşe kalka büyücekler :) ayakta 3 sn kadar durabiliyor ama korkuyor adım yok daha. bu hafta okula başladım. ilk defa bu kadar uzun süre kızımdan ayrı kaldım çok zormuş. kızım okuldan gelince boynuma atlıyor uzun süre bırakmıyor. yüzüme bakıp bakıp sarılıyor. çok ama çok zor ama alışmaktan başka çaremiz yok maalesef. havalar güzel oldukça dışarı çıkıyoruz bol bol vitamin alıyoruz. r birde kızımın baba aşkı çok fena. ha birde erkeklere bayılıyor :) bizden bu kadar teyzeleri öpüyoruz hepinizi...

uzun aradan sonra merhaba kızlar uzun zamandır giremedim...kusura bakmayın hatta nickimi bile unutmuşum.sayfada gezinirken baktım.yarın benim kızımın da ddoğumgünü allaha binlerce çok şükür...herkese yaşatsın inşallah... kızımın 6 tane dişi var teyzeleri,onbirinci ayında yürümeye başladı,öyle biraz yaramaz bi kızım var...sayfada gezinirken çok eskilere döndüm ve çok duygulandım.sizleri özledim artık burdayız.hepiniz iyisinizdir umarım kader arkadaşlarım:))))))))))))))))))

Canımm hoşgeldinnn.. Kuzunun bitanenin doğum günü kutlu olsun Allahımıza sonsuz şükürler yavrularımız kavuştukk darısı bu yolda çabalayanlara inşallah.. Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın..
Maşallah prensesede bak yürümye bile başlamış.. müsait oldukça yaz cnm haberleşelim öpüyoruz oğluşumla sizleri..

kimseden ses çıkmamışşşşş kızlarrr nerelerdesinizzzz.. biz eşimin memleketine gitmiştik 2 haftadır ordaydık.. kuzumda iyi hamdolsun yürümeye başladı hızlıdan :) koşar gibi yürüyüyor tabi dışarda daha cesaret edemiyorum tam bırakmıyorum elini..

nec canım çok sevindim bir iki adım atıyor diye biliyordum demek koşmaya başladı maşallah arasa :)

sarayca tekrar hamile misin yoksa. 8. haftada diyor. eğer öyleyse çok sevindim hayırlı olsun.

Selam kızlar .
Çok uzun zaman oldu gelmeyeli ..
Oğluşum tam 1 yaşına girdi dün , çoook şükür Allah'ıma bugünleri gördük , inşallah daha güzel günlerinide görürüz kuzularımızın ..
Biizm 4 . patladı ama kabarık dişlerde var patlamak üzere bekliyoruz bakalım ..
Oğlum emekle ve sıralamada profosyönel oldu ama yürümeyi daha çözemedik :) Eli kulağında yakında yürür.
Rabbim tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin ,steyen herkesin kucaklarını doldursun ..

Sarayca tekrar hamilesin galiba , hayırlı olsun. sağlıcakla gelsin.

saraycaaa tekrar hamilesin sanırım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin ayrıntı versene biraz :) isteyerek mi süpriz mi doğal mı tüp bebek mi :)))) çok mutlu oldum darısı bizlere :)

merhaba hanımlar, sayfamız baya gerilerde kalmış, zor buldum... tamda size hamile olduğum haberini verecektim...benim için sürpriz oldu, hiç beklemiyordum, ilk hamileliğimde, ilaçların etkisi, zor hamile kalmanın verdiği stres ile baya kilo almıştım,zayıflamaya çalışıyor, spor yapıyordum, bir akşam kıpırtılar hissettim, hadi canım olmaz dedim kendi kendime, eşimi uyandırıp test almaya gönderecektim ama ya bir şey yoksa deyip, sabahı bekledim, sabah ilk işim eczaneden test almak oldu iki çizgiyi görünce çok sevindim ve hemen kanda beta hcg baktırdım, oda 1900 civarında çıktı, eşimi aradım, eşimde şaşırdı, annemi ablamı aradım, onlar göz yaşlarını tutamadılar...ALLAH isterse oluyor kızlar, Rabbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin, isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin, hepimizin bebişlerine sağlık, mutluluk versin...sizlerinde tahmin edeceğiniz gibi tarifi anlatılmaz bir duygu bu...sevgiler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…