arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dileklerininz için teşekkür ederim.
çok çok şükür geçti. oğluşum şimdi fırtına gibi. asla durmuyor ya. yoksa bizim çocuklarımız hepsi böyle mi. :)))))
sizinkiler nasıl. benimki hala katı bişeyi yutamıyor dişleri olmasına rağmen. herşeyi püre şeklinde veriyorum.
geceleri hala 2 saatte bir emziriyorum. daha çok şey var anlatırım.
hepinizi çok öptüm.
slm kızlar nasılsınız? geçmişe çok bakamadım, herşey yolundadır inş.
bizim bıdıkındişleri çıktı geçen hafta , merakla bekliyodum, şükür çok huysuz değildi, elbette biraz huysuzlandı ama olacak o kadar... kızım emekliyor ve biryerlerde tutunarak kalkmaya çalışıyor, dededede ve babababa diyebiliyor başkada karuşuk kuruşuk anlamsız sesler çıkarıyor. bu gümlerimize şükür... hepinize iyi günler. bıdıklarımızın ilk 23 nisanlarıda kutlu olsun ayrıca
nec canım ilk doğum gününüz kutlu olsun
bu günlerde bebişlerin doğum günleri hep arka arkaya şimdiden hepsinin doğum günlerini kutluyorum ve hepsini öpüyorum.
bizimde gün sayıyoruz az kaldı
geçen sene bu zamanları hatırlıyorumda ha oldu ha olacak diye sabırsızlanıyorduk ne kadar çabuk geçti zaman değil mi kızlar?
bizdede durumlar aynı kızlar zeynebin daha 4 dişi var biraz tembel bu konuda sanırım sağlık olsun dişlerini hep çok zor çıkardı zaten çok huysuz benden başkasına gitmiyor emekliyor tutunarak her yeri gezebiliyor ama yinede hep kucak isteyip ağlıyor.yemek yeme problemi baştan beri malesef kötü ama günde 2-3 kere beni emiyor 2-3 kerede devam sütü alıyor çok şükür.meyvelerle arası çok iyi yoğurtuda seviyor ama çorba ve yemeklerde çok kötü.uykusuda çok kötü değil ama iyide denmez neyse sağlıkları yerinde olsunda geçer inşallah bu günlerde.
rabbim hepimizin kuzularına sağlıklı, mutlu ve hayırlı uzun ömürler versin.
hepinizi öpüyorum.
uzun aradan sonra merhaba kızlar uzun zamandır giremedim...kusura bakmayın hatta nickimi bile unutmuşum.sayfada gezinirken baktım.yarın benim kızımın da ddoğumgünü allaha binlerce çok şükür...herkese yaşatsın inşallah... kızımın 6 tane dişi var teyzeleri,onbirinci ayında yürümeye başladı,öyle biraz yaramaz bi kızım var...sayfada gezinirken çok eskilere döndüm ve çok duygulandım.sizleri özledim artık burdayız.hepiniz iyisinizdir umarım kader arkadaşlarım:))))))))))))))))))