2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

biz kızamık aşısı olduk.biz ankarada oturuyoruz ankaradada kızamık salgını varmış hem doktorum hemde sağlık olacağı aşıyı mutlaka yaptırmamızı istedi

bizde ankarada yız bizde olduk aşımızı.birde yaşında olacakmış sizede söylediler mi kızlar?

canım emiyo mu merak ettim..

merhaba arkadaşlar ve tatlı kuzucuklarımız.
çok uzun bir aradan sonra sizlere yeni yazabildim.
başımızdan çok büyük olaylar geçti. yavrumu allah 2. kez bana bağışladı.
çok şükür şimdi iyiyiyz.
çok büyük bir trafik kazası geçirdik oğlum beyim travması geçirdi.
gözüm gibi baktığım benim hayyatttaki tek yaşam kaynağıma nazar değdi.
çok şükür şimdi herşey yolunda. herşey geride kaldı hatırlamak bile istemiyorum.

kuzucuklarımız büyüydü bil edeğil mi. o günlerden bu günlere geldik.
oğlum 10 aylık oldu.
şimdi 7 dişi var. hala emiyor. artık bir bakıcısı var. mamalar yiyor.
herşeyi biliyor. bu ne , cicii, anne baba, git, aç, gel deyip duruyor. gagmgam dansını oynuyor. yakında yürümesini bekliyoruz. işte böyle.
benim kilolar hala duruyor. işe başladım ümit ediyorum ki. kilolarım artık gider.
önce minnoş kuzucuklarımı ve sonrada hepinizi öptüm.

Çok gecmıs olsun olsun çok rabim kımseye yaşatmasın bunu hep arabamda trafıgecıkarken ek aklıma gelen bu bılıyormusum allahım nen ne yaparım deiyorum ve bu korku ıle pekdısarı çıkamıyorum tek başıma hamdolsun rabbıme saglıgınız yerı de gelmiş gecmış olsun bırdaha yaşatmasın ınsallhhhh üzüldüm okuyunca hep aklıma gelen bırşey ya kaza yaparsam dıye düşünürüm rabim ayırmasın hıcbırımızı evladlarımızıdan sağlıklara buyutmeyınasıpetsın

canım çok geçmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun.
maşallah hızlı gelişmeler var senin kuzucukta seni ve bebişini öpüyoruz bizde.

Büyük geçmiş olsun... İyi olmanıza çok sevindim...

canım çok geçmiş olsun. Allahıma çok şükür oğlunu sizlere bağışlamış.
maşallah gelişimi çok iyi oğlunun kocaman olmuş bile. 10 ayına göre 7 diş çok iyi.
kilo konusu bende de var. bende işe başlayınca gider diye umut ediyorum. kızımla bizde öptük sizi.

Canım çok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın....benimde en büyük fobim trafik kazası..

çok büyük geçmişler olsun çok svindim her leyin yolund a olmasına Rabbim bir daha yaşatmasın inş. bu arada maşallah kuzucuğa kocaman olmuş :)

Çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm ama çok şükür geçmiş gitmiş , Rabbim bir daha yaşatmasın.

Selam kızlar , herkes iyidir umarım ..
Bizde herşey yolunda hamd olsun.
Minik oğlum Mert'imde büyüyor teyzeleri, 3 gün sonra 9 aylık oluyor .
Çok hareketli bir dakika yerinde durmuyor , güzel telaşlar ama yorulmuyorda değilim , tabi oğlum iyi olsunda hiç sorun değil.
9 ay boyunca hiç hasta olmamıştık 2-3 gün evvel ilk hastalığımızı geçirdik ..
Orta derece seyretti çok zorlamadı hamd olsun , uyku sorunu dışında.
Ek gıdalarla aramız iyi sayılır.. Herşeyden yedirmeye çalışıyorum.
Bizden böyle teyzleri .. Bu arada bizde pzt günü kızamık aşısı olacağız..
Herkesi öpüyorum.

sensiz geçmeyen zaman artık çok hızlı akmakta, farkında olmadan seni büyütmekte beni yaşlandırmakta bebeğim.. nasıl yaşadım bunca zaman sensiz, nasıl nefes aldım bilmiyorum..
unuttum çektiğim tüm acıları, döktüğüm göz yaşlarını. o kürtaj masasında çaresizce seni bilinmeyenlere bıraktığımı, her olumsuz denemede yaşadığım hayal kırıklıklarını..
hayatımın gökkuşağısın sen şimdi.
hiç bir şeyi hatırlamıyorum bebeğim...
gözlerimi kapattığımda anımsadığım tek şey bana gülümserken gördüğüm minicik dişlerin :)
gözlerimi kapattığımda anımsadığım tek şey ilk kahkaha attığında saatlerce akıttığım göz yaşlarım :)
gözlerimi kapattığımda anımsadığım tek şey burnumdaki kokun o cennet kokun bebeğim

senin adın umut, senin, adın aşk, sen cansın bebeğimmmmm

çok içimden geldi yazdım (

uzun zaman oldu girip bu sayfalara bakmayalı. dedim ya zaman o denli hızlı akıyo ki. her sabah 8 de başlıyogün bizim için. tam 5 aydır yoğun çabalarıma rağmen kızım kahvaltıyı reddediyor. hiç zorlamadım ama hep sundum istemiyor. bende o öğünü çorba ile geçiriyorum mecburen çok istemesemde. yinede sabah kahvaltısını düzenli olarak hazırlıyorum. çok şükür diğer öğünlerimizde sorun yok. gündüz 2 defa 1 saat uyuyor. eğer sıkıntısı yoksa akşam en geç 9 da uyumuş oluyor. önceleri çok karşı olmama rağmen sallanarak uyurdu şükür şimdi müzik kutusuyla sadece ninni söylemem yeterli oluyor. 4 dişimiz var 2 yukarıda 2 aşağıda çok şirin görünüyor kuzumm :)) biraz cadı ve ısrarcıyız. parktaki salıncaklardan gelmek istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor :) şimdi gülümsüyorum ama biliyorum ki ileride ciddi bir sorun lacak sanırım bu durum bizim içöin. kızım babasına resmen aşık, tabi babasıda kızına. ne büyük mutluluk onları böyle görmek. tabi bazen bozulmuyoda değilim :) alaram hiç emeklemedi yada yerde çok dönmedi. sanırım biraz sonuç odaklı kızım hep oturmak eğilimi içerisinde oldu. şimdide kendi kendine kalkıyo sayılır sanırım direk yürüyecek.
günün birinde bunları buraya yazacağımı hayal bile edemiyorken şimdi gün be gün kızımın mucizelerine şahit olmak çok büyük bir mutluluk ..
alara ilk kahkaha attığında abartısız 2 saat ağladım ben sadece o çıkan 1 saniyelik sese. Rabbim sana şükürler olsun demiştim eğer vermeseydin kızımı nelrden mahrum kalacakmışım ben. o nedenle en büyük dualarımdandır.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu
kısa zaman sonra görüşmek üzere öpüyoruz sizi ve kuzularınızı..

Cok gecmis olsun muhhanimcim cok uzuldum cok sukur atlatmissiniz

Ay pınarım maşallah dokturmussun yine ben de sureklı hamdedıyorum Rabb'ime bnm de halen gözlerimi kızım ile babası arasındaki aşk dolduruyor ne Guzel bır sahne onları uzaktan ızlemek babasını okşuyor dudağını yüzüne yaklaştırıyor a ba ba ba ba dıyor yüzüne bakıp nasıl muhtaç ne kadar masum ne kadar günahsız ne kadar içten ve gercek gülüşler Rabbim her kadına anneliği yaşatsın çok güzel bır duygu buz kızıma yürütec aldık artık herseyı kurcalamaya başladık yüzüme bakıp gülüyor ama benim hayır demem sn ve mımıklerımden anlıyor kızdığımı ama aynı şey bız de var çok ısrarcı ve inad elinden bıberınu ya da sevdıği başka bırşeyı alırsam kıyamet kopuyor ısrarla bağırıp ağlıyor sanki bunu kullanıyor gibi ama ben kızıyorum çok inad edıp bağırınc bununla nasıl baş edicim bilemiyorum ama 0/3 yaş dönemin de tuturuk krızı olarak adlandırılan bır durum inşallah zamanla bunu aşarız sağlıklara büyüsünler inşallah görüşmek üzere

Çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama çok şükür geçmiş gitmiş , Rabbim bir daha yaşatmasın

Canım çok çok üzüldüm Allahımıza bin şükürler olsun oğlun seninle ve iyi.. Allahım kimselere bizlerede böyle acılar korkular yaşatmasın.. seni merak ediyordum çok.. maşallah oğluna ne güzel gelişimi çok iyi. asrın çınar dı adı dimi cnm??

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dileklerininz için teşekkür ederim.
çok çok şükür geçti. oğluşum şimdi fırtına gibi. asla durmuyor ya. yoksa bizim çocuklarımız hepsi böyle mi. :)))))

sizinkiler nasıl. benimki hala katı bişeyi yutamıyor dişleri olmasına rağmen. herşeyi püre şeklinde veriyorum.

geceleri hala 2 saatte bir emziriyorum. daha çok şey var anlatırım.
hepinizi çok öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…