herkese merhaba.. yine 10 gün oldu girmeyeli. 4 ocakta dedemi kaybettikAllahım rahmet eylesin mekanını Cennet etsin inşallah. genelde telden giriyorum telden de kk açılmıyor boyutundan dolayı fotoğraf filan silmem gerekiyor ama onları da aktarmadan silmek istemiyorum. bugün bilgisayarı açtımda hemen kkya girdim.
bizimde 11 ocakta dişimiz incimiz çıktı çok şükür. çok huzursuzluk vardı son zamanlarda. haftasonu rahatlamıştı kuzum ama bugün yine huzursuzluk başladı artık büyümesi için mi başka diş mi çıkıcak bilmiyoum ama süreç zormuş hem canlarıız için hem biizim için. tamda dedeciğimin vefatı üzerine gelince huzursuzluk açıkcası bana da çok zor geldi ama çok şükür tek derdimiz bunlar olsun inşallah.
sarayca gunnes aymutu çok saolun canlarım..
bu sabah 2. dişimizde farkettim. pazartesi salı inanılmaz huzursuzdu dün daha iyidi çok şükür inşallah sıkıntısız atlatırlar yavrularımız bu dönemleri..
aymutucum ya iştahsızlık sizde de mi var. geçen hafta pek yoktu ama pazar gecesinden beri emmeyi reddediyor çok zorluyorum gündüz gece toplamda 2-3 kere emzirebildimbu durumda çok üzüyor beni.. acaba sütüm mü az diyorum. ek gıdalarda yine çok inat etmiyo kaşıkla dişini filan kaşıyor sanırım ama inşallh emmeme geçici bi süreçtir
nec uykuya yeni daldığında emzirmeyi dene ben bu şekilde aştım bi süre sonra bırakıyor inadı uyanıkkende emiyor yani bizde böyle oldu.
ben şimdi uyanıkken ek gıda uykuya daldığında da emziriyorum yada yeni uyandığında böyleyken sorun olmuyor.kolay gelsin canım zor bi süreç yaşadım çünkü allah yardımcın olsun.
Herkese merhaba..nec cim basınız sagolsun allah gerıde kalanlara uzun omurler versın ıns...bizde artık ek gıdalara basladık ben ılk olarak havuc puresıyle baslamıstım ama mınık kuzum havuctan sonra 4 gun buyuk tuvaletını yapamadı o surecte kayısıdan tutun zeytın yagına kadar aklınıza gelebılcek ne varsa verdım dktr duphalac vermemı ıstedı ıkı kez verdım ve ılac vermekten vazgecıp vermedım tum gun karın masajlarım 4.gun ıse yaradı ama sorasında yıne duzene gırmedıkı o havuctan sora hııc bısı vermeme ragmen bu seferde 7 gun ustune yaptı ama kabız degıl sadece dıskılama surelerı cok uzadıen sonunda 3 gune dustuk nette arastırdıgıma gore anne sutu alan bebeklerde ve ek besın surecınde normalmıs bole olması..ben su an ıcın sadece yarım meyve puresı hazırlıyorum bı hafta sora yogurda gecıcem acaba sımdımı gecsem kararsızım 6 aylıgız corbalar ıcın ne kadar beklemelıyım sızce?ve bırde yoğurtlarınızı neyle mayalıyorsunuz?