2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

şimdide hafif kanamam oldu...

Canım benimde keseyi gördükten bikaç gün sonra hafifkanamam olmuştu . 2 gün kadar sürdü sonra kesildi. Ben çok korkmuştum tamda bayrama denk gelmişti moral sıfır tabi. doktorumu aradığımda yapacak bişey yok bekliycez dedi. Birde proluton iğne vuruldum 3 günde 1 . Çok şükür şuan sıkıntı yok.
Ama bence mutlaka yat, ayağının altına bi yastık koy.tuvalet ve yemek dışında bi süre hiç ayağa kalkma.

Benide aranıza alırmısınız
Benimde 5 kasımda transferim oldu çok şükür 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün doktorumla konuştum 2 hafta sonra gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi şuan 4+3 müş doktorumun dediğine göre ... Hesapladım benim doğum da 24 temmuza geliyor inşallah. ben meleğimi çok merak ediyorum daha erken göremezmiyim acaba :18:

Son düzenleme:

hoşgeldin cnmmm:)))Ben de ayın 28 inde gidicem zaman geçmek bilmiyor

hoşgeldin cnmmm:)))Ben de ayın 28 inde gidicem zaman geçmek bilmiyor
Hoşbuldum :) bu kadar bekledikten sonra o 2 hafta bana hiç geçemeyecek gibi geliyor sen yine benden 4 gün önce gideceksin oh ne güzel Rabbim sağlıkla sıhhatle hamileliğimizi geçirmeyi nasip etsin de biraz daha meraklanalım ne olacak dimi ?

öle tabiki canımmm:)))Zaten doğuma kadar hep böle geçecek cnm.Yok ikili test yok üçlü yok doppler falan derken inş.zamanı bitiricez:))

ben de salı günü gideceğim . zaman geçmiyor miniğimi kuzumu görmek istiyorum bir an önce ((((((

öle tabiki canımmm:)))Zaten doğuma kadar hep böle geçecek cnm.Yok ikili test yok üçlü yok doppler falan derken inş.zamanı bitiricez:))
ayy ne heyecanlı aslında bu benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse

ben de salı günü gideceğim . zaman geçmiyor miniğimi kuzumu görmek istiyorum bir an önce ((((((

salı mı bu salı mı ay nee güzel çok az kalmış artık resmini de koyarsın

pınarrrrr
geçmiş olsun canım. sakın korkma hemen doktorunu ara. eminim aramışsındır.
küçük kanamalar bazen olabiliyormuş. doktor sana şimdi serum falan verir geçer canım. allahın izniyle.
lütfen bizleri de merakta bırakma.
doktordan gelince lütfen yaz .
dualarımız seninle. Alllah bu topikteki tüm anneleri korusun.

pınarcım ve kyrcım bende buraya geldim eee inş bende temmuz annesi olucam kesmetse burdada bi liste yapsakya kaçıncı çocuk yaş kilo tahmini doğum tariihi ilerki dönemlerde de cinsiyete ekleriz

kızlar aranızdan ayrılıyorum çünkü kesem boş çıktı ben artık anne adayı değilim nolur sımsıkı tutunun bebeklerinize onları bırakmayın dualarım sizlerle

Kızlar topiğiniz hayırlı olsun... Hepinize hayırlı evlatlar diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh... Bizim için dua edin canlar bize sizlere katılalım ve hasretimiz dinsin inşallahhh

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
sinem25281.deneme
nec86251.deneme8eylül15haziran
aymutu294.deneme14eylül20haziran
myra272.deneme24haziran
elon311.deneme
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran
sevinc851.deneme
hayela89232.deneme
muhhanim2.deneme6eylül12haziran
dilaha273.deneme
Nazlic261.deneme
AliasBlue301.deneme5ekim
baharugur403.deneme
perla1344.deneme4ekim10temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
nimessay15eylül
porter
porter
cancazim38
mucociko2.deneme
breshka24temmuz
Deren6251.deneme

Arkadaşlar merhaba ben şuan 8. haftanın içindeyim. Bu zamana kadar hep raporluydum.Ama artık yarın işe başlamam gerekiyor ve bu durum beni biraz endişelendiriyo. Aslında işim masa başı ama stresli bi yer. 3 ayı tamamlayana kadar rapor alsam mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…