slm canımm iyiyim ama kasıklarımm yanıyo sanki...slm annecikler nasılsınız
hoş geldin mucociko hayırlı olsun inşallah ikinci kuzun geliyor ne mutlu benimde 27ekim transferim çok yakın kuzucuklarımız:))
ben dün gördüm şükürler olsun keseyi canım...darısı inşallah sana olsun..evet canım çok yakın:))Sen ne zaman gideceksinkese için?
şimdide hafif kanamam oldu...
Benide aranıza alırmısınız
Benimde 5 kasımda transferim oldu çok şükür 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün doktorumla konuştum 2 hafta sonra gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi şuan 4+3 müş doktorumun dediğine göre ... Hesapladım benim doğum da 24 temmuza geliyor inşallah. ben meleğimi çok merak ediyorum daha erken göremezmiyim acaba :18:
Hoşbuldum :) bu kadar bekledikten sonra o 2 hafta bana hiç geçemeyecek gibi geliyor sen yine benden 4 gün önce gideceksin oh ne güzelhoşgeldin cnmmm:)))Ben de ayın 28 inde gidicem zaman geçmek bilmiyor
ayy ne heyecanlı aslında bu benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederseöle tabiki canımmm:)))Zaten doğuma kadar hep böle geçecek cnm.Yok ikili test yok üçlü yok doppler falan derken inş.zamanı bitiricez:))
ben de salı günü gideceğim . zaman geçmiyor miniğimi kuzumu görmek istiyorum bir an önce((((((
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | |||
sinem25 | 28 | 1.deneme | |||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 15haziran | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | |||
myra | 27 | 2.deneme | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | |||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | |||
sevinc85 | 1.deneme | ||||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | |||||
muhhanim | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | ||||
dilaha | 27 | 3.deneme | |||||