slm canımm iyiyim ama kasıklarımm yanıyo sanki...slm annecikler nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canımm iyiyim ama kasıklarımm yanıyo sanki...slm annecikler nasılsınız
hoş geldin mucociko hayırlı olsun inşallah ikinci kuzun geliyor ne mutlu benimde 27ekim transferim çok yakın kuzucuklarımız:))
ben dün gördüm şükürler olsun keseyi canım...darısı inşallah sana olsun..evet canım çok yakın:))Sen ne zaman gideceksinkese için?
şimdide hafif kanamam oldu...
Benide aranıza alırmısınız
Benimde 5 kasımda transferim oldu çok şükür 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün doktorumla konuştum 2 hafta sonra gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi şuan 4+3 müş doktorumun dediğine göre ... Hesapladım benim doğum da 24 temmuza geliyor inşallah. ben meleğimi çok merak ediyorum daha erken göremezmiyim acaba :18:
Hoşbuldum :) bu kadar bekledikten sonra o 2 hafta bana hiç geçemeyecek gibi geliyor sen yine benden 4 gün önce gideceksin oh ne güzel Rabbim sağlıkla sıhhatle hamileliğimizi geçirmeyi nasip etsin de biraz daha meraklanalım ne olacak dimi ?hoşgeldin cnmmm:)))Ben de ayın 28 inde gidicem zaman geçmek bilmiyor
ayy ne heyecanlı aslında bu benim ilk bebeğim olacak Allah nasip ederseöle tabiki canımmm:)))Zaten doğuma kadar hep böle geçecek cnm.Yok ikili test yok üçlü yok doppler falan derken inş.zamanı bitiricez:))
ben de salı günü gideceğim . zaman geçmiyor miniğimi kuzumu görmek istiyorum bir an önce ((((((
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | |||
sinem25 | 28 | 1.deneme | |||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 15haziran | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | |||
myra | 27 | 2.deneme | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | |||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | |||
sevinc85 | 1.deneme | ||||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | |||||
muhhanim | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | ||||
dilaha | 27 | 3.deneme | |||||