2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

allahım inşallah hepimize nasip eder inşall.saglıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi ne zormuş oldunu biliyosun keseyi de gorüyosun ama sonuc ortada doktor hamilesin diyemedi emin olamadım dedi

adaşım tebrik ediyorum seni gözünaydın:)sıra alp atışında artık

allahım inşallah hepimize nasip eder inşall.saglıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi ne zormuş oldunu biliyosun keseyi de gorüyosun ama sonuc ortada doktor hamilesin diyemedi emin olamadım dedi

o ne demek ya.senin doktorda bir sorun var bence.keseyi görüyosun hamile oluyosun.bak ben 15 gün önce gittim doktor keseyı gördü,15 gün sonrada kalp atışlarına gel dedi.olumsuz düşünme arkadaşım bebeğini de üzme....

adaşım tebrik ediyorum seni gözünaydın:)sıra alp atışında artık
sağoll canımmm:)) inşallah bi pıt pıtını da duyayımmmm imşallah:))

gördüm ceviz büyüklügünde m içini net goromedim doktorda göremedi ne bebek var dedi nede yok dedi cumartesi tekrar gidecem.içi bozuluyo sanki dedi net gözükmedi öyle boş boş geldim geri eve
canım cmrts inşallah güzel haberlerle dönersin...

sagol arkadaşim ya nebileyim bende gördum ceviz büyüklüğündeydi bebek oluşmuş ama sanki bozuluyo gibi dedi emin olamadı iyice gormeden cumartesi tekrar bakıcak ama benim bebegim benimle allahım nasip edecek inanıyorum

kızlar alahım kimseye yokluğunu göstermesin düşmanlarımıza bile gercekten insanın basına gelince anlıyor herseyi bizleride zaten bizden başkalarıda anlayamaz

kızlar alahım kimseye yokluğunu göstermesin düşmanlarımıza bile gercekten insanın basına gelince anlıyor herseyi bizleride zaten bizden başkalarıda anlayamaz
haklısın canım çok zor biiyorum ama ne olur içini ferah tutmaya çalış inşallah iyi olur herşey dualarım seninle canım...

kesinlikle inan bebeğinin senin olduğuna,o da annesini bırakmasın.ben 15 gün önce gittiğimde doktor keseyi göremedi önce.bana idrara sıkışık gel öğleden sonra dedi.birazda negatif konuştu.ama ben kendime hep var dedim,o beni bırakmadı dedim.öğleden sonra gittim.doktor sadece kese gördü.içini felan göstermedi.15 gün sonra dedi.seninkide öyle olmuştur...hayırlı haberlerini bekliyoruz

gördüm ceviz büyüklügünde am içini net goromedim doktorda göremedi ne bebek var dedi nede yok dedi cumartesi tekrar gidecem.içi bozuluyo sanki dedi net gözükmedi öyle boş boş geldim geri eve

canım gönlünü ferah tut lütfen cumartesi rabbimin zniyle göreceksin keseyi işallah
canım belirtiler 6. haftadan sonra başlıyor.bende var mı yok mu diye durmadan düşünüyodum...ama artık mide bulantısıyla ben burdayım diyor.

evet 6. dan sonra başlıyormuş ben 5. teyim ...belli etsin istiyorum kuzum kendini bana:)

inşallah arkadaşim ben inaniyorum benimle allahım yeterki hayırlı sağlıklı nasip etsin cümlemize destekleriniz için teşekür ederim benim dualarımda sizlerle gerçekten konuşup yorumlarınızı okuyunca daha iyi hisetim kendimi sogolun kızlar inşallah sizlerde başka sorunlar yaşamazsınız saglıklı alın kucaklarınıza bebişlerinizi

teş.hoşbulduk inş.dediğin gibi olur

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar bu eleviti kaçıncı haftaya kadar kullanacağız bilen var mı?
çok zayıfladım mide bulantısı ve kusmaktan. bu eleviti içmek işkence gibi geliyor.
sanırım benim gibi midesi çok bulanan yok aramızda. ne yersem midem bulanıyor süt de içmedim 2 aydır.
bebişime bişey olmaz değil mi?

günaydın canım ben elevit kullanmıyorum ne zaman bırakılır bilmiyorum. Rabbim yardımcın olsun zordur eminim mide bulantısı bizde hasretle bulantı bekliyoruz:))
canım bebekler ilk 3 ay anneciğinin kanından besleniyor be nedenle hiç bişey olmaz kuzucuğuna merak etme:))

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım :))31 ekimde transferim oldu ve pozitif;:)Benim ikinci denememdi ilkinden bir kızım var Allaha şükür bununda bi kalp atışlarını duysamda rahatlasam.28 inde randevum var bakalım inş.güzel geçer..

Elevit aslında bir ilaç değil, sadece vitamin, mineral falan içeriyor. Bebeğin gelişimi için doğurana kadar içmekte fayda var diye biliyorum ben.

Mide bulantısına gelince, benim hiç bulanmadı. Bir yandan sevinsem de, bir yandan da birşeyden eksik kalmış gibi hissediyor insan :)

hoş geldin mucociko hayırlı olsun inşallah ikinci kuzun geliyor ne mutlu benimde 27ekim transferim çok yakın kuzucuklarımız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…