Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duayalım dimi artık pınar ya belirti yok, kuzumum benimle olduğunu iyive hissedeyim artık :)))
kızlar siz gebelik çizelgesi yaparken tarih kısmını nasıl yaptınız yani yukarıdaki tarihe ne yazdınız aşağıdakine ne yazdınız benim kuzum 6 günlük gözüküyoda:)) bi türlü yapamadım..
allahım inşallah hepimize nasip eder inşall.saglıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi ne zormuş oldunu biliyosun keseyi de gorüyosun ama sonuc ortada doktor hamilesin diyemedi emin olamadım dedi
sağoll canımmm:)) inşallah bi pıt pıtını da duyayımmmm imşallah:))adaşım tebrik ediyorum seni gözünaydın:)sıra alp atışında artık
canım cmrts inşallah güzel haberlerle dönersin...gördüm ceviz büyüklügünde m içini net goromedim doktorda göremedi ne bebek var dedi nede yok dedi cumartesi tekrar gidecem.içi bozuluyo sanki dedi net gözükmedi öyle boş boş geldim geri eve
o ne demek ya.senin doktorda bir sorun var bence.keseyi görüyosun hamile oluyosun.bak ben 15 gün önce gittim doktor keseyı gördü,15 gün sonrada kalp atışlarına gel dedi.olumsuz düşünme arkadaşım bebeğini de üzme....
haklısın canım çok zor biiyorum ama ne olur içini ferah tutmaya çalış inşallah iyi olur herşey dualarım seninle canım...kızlar alahım kimseye yokluğunu göstermesin düşmanlarımıza bile gercekten insanın basına gelince anlıyor herseyi bizleride zaten bizden başkalarıda anlayamaz
sagol arkadaşim ya nebileyim bende gördum ceviz büyüklüğündeydi bebek oluşmuş ama sanki bozuluyo gibi dedi emin olamadı iyice gormeden cumartesi tekrar bakıcak ama benim bebegim benimle allahım nasip edecek inanıyorum
bende bugün duydum canım kalbibinin pıt pıt attığını şükürler olsun...benim bugün 7 hafta 5 günlüğüm:)darısı tüm arkadaşların başına...
gördüm ceviz büyüklügünde am içini net goromedim doktorda göremedi ne bebek var dedi nede yok dedi cumartesi tekrar gidecem.içi bozuluyo sanki dedi net gözükmedi öyle boş boş geldim geri eve
canım belirtiler 6. haftadan sonra başlıyor.bende var mı yok mu diye durmadan düşünüyodum...ama artık mide bulantısıyla ben burdayım diyor.
kesinlikle inan bebeğinin senin olduğuna,o da annesini bırakmasın.ben 15 gün önce gittiğimde doktor keseyi göremedi önce.bana idrara sıkışık gel öğleden sonra dedi.birazda negatif konuştu.ama ben kendime hep var dedim,o beni bırakmadı dedim.öğleden sonra gittim.doktor sadece kese gördü.içini felan göstermedi.15 gün sonra dedi.seninkide öyle olmuştur...hayırlı haberlerini bekliyoruz
merhaba canım hayırlı olsun bebeğin bende 2. ayımdayım 24 haziran gözüküyor doğum tarihim sağlıkla tabii inşallah
arkadaşlar herkesin hemfikir olması çok rahat ettirdi beni.. hep güzel şeyler paylaşırız inşallahhhh..
canım hoşgeldin aramıza. inşallah meleklerimiz hayırlısıyla büyüyorlar ve kucağımıza alacağız.. tüm dualarımız hepimize..
hoşgeldin cnm.. bizler de topice yeni yeni alışıyoruz eylül-ekim ayında tüp bebek yapanlar topiciğindeniz.. inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.. hepimize dualarımız..
günaydın canım ben elevit kullanmıyorum ne zaman bırakılır bilmiyorum. Rabbim yardımcın olsun zordur eminim mide bulantısı bizde hasretle bulantı bekliyoruz:))günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bu eleviti kaçıncı haftaya kadar kullanacağız bilen var mı?
çok zayıfladım mide bulantısı ve kusmaktan. bu eleviti içmek işkence gibi geliyor.
sanırım benim gibi midesi çok bulanan yok aramızda. ne yersem midem bulanıyor süt de içmedim 2 aydır.
bebişime bişey olmaz değil mi?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bu eleviti kaçıncı haftaya kadar kullanacağız bilen var mı?
çok zayıfladım mide bulantısı ve kusmaktan. bu eleviti içmek işkence gibi geliyor.
sanırım benim gibi midesi çok bulanan yok aramızda. ne yersem midem bulanıyor süt de içmedim 2 aydır.
bebişime bişey olmaz değil mi?
hoş geldin mucociko hayırlı olsun inşallah ikinci kuzun geliyor ne mutlu benimde 27ekim transferim çok yakın kuzucuklarımız:))Merhaba kızlar bende aranıza katıldım :))31 ekimde transferim oldu ve pozitif;:)Benim ikinci denememdi ilkinden bir kızım var Allaha şükür bununda bi kalp atışlarını duysamda rahatlasam.28 inde randevum var bakalım inş.güzel geçer..