paylaşımın için çok teşekkürler sağlıkla kucaklarsın inşallah kuzunuMerhaba,
Ben de eylül ayında Memorial'da tüp bebek tedavisi gördüm, şu an ikiz bekliyoruz. Endişeli arkadaşları çok iyi anlıyorum, ilk haftalar sanki geçmek bilmedi. Benim için moralimi yüksek tutmama bu minik istatistik yardımcı oldu, belki sizin de biraz içinizi rahatlatır diye iletmek istedim:
Ultrasonda kalp atışı duyulduktan sonra düşük yapma oranı sadece %5.
Merhaba,
Ben de eylül ayında Memorial'da tüp bebek tedavisi gördüm, şu an ikiz bekliyoruz. Endişeli arkadaşları çok iyi anlıyorum, ilk haftalar sanki geçmek bilmedi. Benim için moralimi yüksek tutmama bu minik istatistik yardımcı oldu, belki sizin de biraz içinizi rahatlatır diye iletmek istedim:
Ultrasonda kalp atışı duyulduktan sonra düşük yapma oranı sadece %5.
Potter merhaba
Saglikla al kucağına ikizlerini ins
Bı kalp atışını duysak :) biraz daha rahatlayacağım
paylaşımın için çok teşekkürler sağlıkla kucaklarsın inşallah kuzunu
günaydın herkese bugun keseyi görmeye gidecegm inşallah bir sorun cıkmaz dua edin bana lütfen
Potter merhaba
Saglikla al kucağına ikizlerini ins
Bı kalp atışını duysak :) biraz daha rahatlayacağım
kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftasında duydunuz?
şükürler olsun ne mutlu sana darısı bbizlere olsun inşallah...Arkadaşlarım merhaba.. Kan değeri düzenli katlandımı katlanmadımı diyerek, işkence derecesinde beynimi yerken, çoook şükür Allaha dün bebeğimin kalp atışlarını duydum!!!!!! Ne kadar duygulandığımı ve bebeğime daha çok bağlandığımı söylememe gerek yok heralde..Allah kimseye bu mutluğu aratmasın ve kimseden bu mutluluğu almasın inşallah.
canım Allah razı olsun. keseyi bu gün gördük çok şükür inşallah pıt pıtlarınıda duyunca çok daha güzel olacak herşey...pınarım cnm degerlerını dıger topıkte okudum cok sevındım cnm yaa keseyı nezamn gorceksın cnm hele okalp atıslarını duyuncam o mutlulugn tarıfı yok hadı bakalım hayrlısı mucuzelerımız hayrlısyla gelsn
Ben 6. haftanın başında duydum, aynı zamanda ultrasonda kalbin pıt pıt attığı görülüyordu o zaman :)
ayy kesin duyarsın bence kuzucuğum şöyle gümbüdü gümbüdü kalp atışlarını meleğinin:))ben de kese için salı günü gideceğim 6 . haftanın başı oluyor belki ben de duyarım kuzumum pıt pıtlarını işallah
ayy kesin duyarsın bence kuzucuğum şöyle gümbüdü gümbüdü kalp atışlarını meleğinin:))
kızlar siz gebelik çizelgesi yaparken tarih kısmını nasıl yaptınız yani yukarıdaki tarihe ne yazdınız aşağıdakine ne yazdınız benim kuzum 6 günlük gözüküyoda:)) bi türlü yapamadım..
Ben 6. haftanın başında duydum, aynı zamanda ultrasonda kalbin pıt pıt attığı görülüyordu o zaman :)
canım gördün mü kuzunun kesesini?