2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım kesinlikle öylee.. bir de okuduğum şeyler diğer topicteki üzücü haberler değil çok çok daha üzücüleri.. Allahım sabır versin herkesi imtihanı farklı farklı. ama olumludan sonra olumsuza dönülmesi Allah korusunnnnn.. inan 11.30da okumaya başladım 11.45te randevu aldım 12de doktordaydım. eşim evde yoktu aradım saolsun hemen geldi. o da korktu ne oldu diye. dedim birşey olmadı çok şükür ama işe gitmeden doktora gitmeliyim mutlaka. ALLAHIMA bin şükür herşey yolundaydı ne kadar şükretsek az.. Rabbim sağlıkla büyütsün haziran da kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh

Son düzenleme:
kızlar inanın bende sizler gibi olumsuzlukları okuyunca telaşlanıyorum içimi bi korku sarıyo allahım hakkımızda hayırlısını versin inşllah yavrularımızı sağ salim alırız kacağımıza

kızlar cetvel yaptım kendime daha keseyi görmedik ama napim bende dayanamadım yaptım:))

cnm cok sevındım herseyın yolunda olmasına
ben de ınanılmaz endıselıyım. doktorum yurt dısına gıtmıs haftaya crs ya randevu verdı kese ıcın. ben nerdeyse 7 haftalık hamıle olacagım gıttıgımde. herhalde kalbını de duyarız ama o zaman kadar nasıl bekleyecegım
her gece ruyamda kanamam oluyo ve bebegımı kaybedıyorum dıyorum. sanırım bu endısem hıc bıtmeyecek
okudugum her olumsuz haber de ıcımı acıtıyor resmen.
Allahıma sukur kanamam veya lekelenmem yok. birsey olmaz dımı kuzucuguma? bırsey olsa mutlaka bı belırtı olur.
bır de benım bel agrılarım devam edıyor. 5 hafta 6 gunu bıtırdık bugun sızın de devam edıyor mu?

oyle ıste
içimi dokıyım dedım
ıyıkı varsınız kızlar
bızı bızden ıyı kım anlayabılır kı

hadı bakalım
cok sevındım darısı bızım basımıza ınsallah
benım de cıldım cok kurudu bu ara. ben de az su mu ıcıyorum acaba ondan mı boyle kurudum dıyordum pul pul oldu bacak ve el derım .olmazsa bende bebk yagı kullanayım. belkı bıraz duzelır degıl mı?

canım benim eskiden de cildim kuruydu ama iyice arttı çöl gibi oldu bacaklarım, ben de kullanayım bari niye oldu ki acaba

kızlar cetvel yaptım kendime daha keseyi görmedik ama napim bende dayanamadım yaptım:))
ben de aynen dayanamadım :)

amn canım.... gözünaydın çok sevindim kontrolün iyi geçmiş , aynen ben de sabah abadiye üzüldüm insan etkileniyor ister istemez

aliascım saol cnm inşallah hep sürecimiz olumlu gider.. canım bence burdan birbirimizi olumlu yönlendirelim karamsarlığa kapıldığımızda kızalım birbirimize.. ve çok araştırma yapmayalım internette. artık sadece hani haftada hangi değişiklikler oluyor gelişimlerini takip edelim. iyi şeyler düşünelim ve konuşalım ki iyiliği çağıralım sürekli.. kabuslarımız son bulsun inşallah.. meleklerimizde rahat rahat büyüsünler inşallah..

saol cnm inşallah hepimiz iyi haberler yazarız buraya.. evet abadiye çok üzüldüm sonra diğer topicleri okudum derken iyice keyfim kaçtı.. Rabbim hepsine sabır versin kimseye yaşatmasın öyle acılar inşallah.. evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahhhhhhh....

Son düzenleme:

amin canım işallah

nec çok haklısın canım moralimizi yüksek tutmalıyız bebeklerimiz en küçük bir şeyden bile etkilenebilir sonuçta onlar için bol moral gerek bize,

nec canım
sakın korkma öyle kötü şeyleri okumamaya söz verelim birbirimize arkadaşlar.
bende kurban bayramını eşime ve kendime zehir etmiştim.
okuduğum şeylerden etkilenip bebeğimin kalbi durdu diye şüphe ettim.
tam 3 gün boyunca evde suratım asık, beyninde tarifi olmayan korkularla bayramın bitmesini bekledim.
doktoru aradım başka hastaneleri de fakat kimse ultrason muayenesi yapmıyordu.
sonra korkumum yersiz olduğunu öğrendim ve bebeğimden özür diledim.
şimdi rahatım Allahın izniyle kötü hiç birşey okumuyorum.
sadece iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.

lütfen arkadaşlar kötü yazıları okursanız mutlaka etkileniyorsunuz. o nedenle okumayalım ki olumsuz herşey bizden gitsin.
Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şeklide kucağımıza almayı nasip etsin.

selam kızlar ,nasılsınız,umarım herşey yolundadır...negatif şeyleri okumamak lazım kesinlikle arkadaşlar..çünkü daha doğru düzgün hamileliğimize inanamadık.negatif şeylerli duyunca hemen kendimize yoruyoruz.geçen gece rüyamda eşimle bebek arabasında çocuğumuzu kaçıryoduk...elimizden alcaklarmış.sırf bilinçaltından etkilendiğim için.eşimin işyerinde arkadaşın eşi idrar testi yapmış pozitif,kan testi yapmış 11 çıkmış...adam eşim hamile diyormuş.benim eşim de diyoki biz kanda 220 görrdük,keseyi gördük,hala niye düşünüyozki.sağlıcakla devam edtcek dokuz ay...benim arkadaşımın iki tane miyomu vardı,düşük tehlikesi vardı,doğum yaptı ve doktor 1 kilo mıyom aldı rahimden.çocuk çok sağlıklı maaşalalh....yani ne kadar pozitif düşünürsek o kadar pozitifleri hayatımıza çagarırız....

herkese merhaba bende 2012 anne olacak adylardan birisiyi.tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şu an 2 aylık.inş haziran sonu gibi kucağımıza alacağız günler geçmiyor.

ben herkese dua ediyorum neolur sizde bana edin şu günler hayırlısı ile bitsin.allahım herkese bu duyguyu yaşatsın.

aaa kızlar ben bu topiği görmemişim ya hiç... nasılsınız biz kanamalar falan derken şimdilik iyiyiz bebişimle... umarım sizlerde yoktur bir aksilik... bizim transfer SAT 5 EYLÜL MERKEZ ANKARA GÜRGAN CLİNIC

herkese merhaba bende 2012 anne olacak adylardan birisiyi.tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şu an 2 aylık.inş haziran sonu gibi kucağımıza alacağız günler geçmiyor.

merhaba canım hayırlı olsun bebeğin bende 2. ayımdayım 24 haziran gözüküyor doğum tarihim sağlıkla tabii inşallah

merhabalar anlaşılan hepimiz az çok etkileniyoruz olumsuzluklardan hayalimin dediği gibi daha hamileliğimize yeni alışıyoruz böyle şeyler okuyupta yormıyalım yıpratmıyalım bence ne kendimizi ne de eşlerimizi... o hafta ne olmuş bebeğin gelişiminde onları okuruz bebek kıyafetleri odaları bakarız tamam yeter işte :) bizler gayet sağlıklı hamileleriz allahın izniyle de nur topu gibi alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi
kızlar cilt kuruluğu bende de arttı sanırım kış ayında olmamızda bir etken ellerim bacaklarım kaşınıyor kuruluktan ama bebek yağı iyi geliyor duştan çıktığımda kurulanmadan sürüp bornozla biraz bekliyorum cildim emsin diye sonra giyiniyorum

Yeni arKadaslar Hosgeldiniz topik e :)
Myra cim sorma kaşınmaktan yolmuştum bacaklarımı uykuda cnm
Su bebek yağı şart oldu yani

Yeni arKadaslar Hosgeldiniz topik e :)
Myra cim sorma kaşınmaktan yolmuştum bacaklarımı uykuda cnm
Su bebek yağı şart oldu yani

hahaha süperiz ya kuru hamişler olduk, bebeişler kuruttu bizi vallaha:)))))

ben bugün aldım bebek yağı duştan sonra sürüdm bol bol karnıma bacaklarıma çok rahatlattı beni, tavsiye ederim kızlar

arkadaşlar herkesin hemfikir olması çok rahat ettirdi beni.. hep güzel şeyler paylaşırız inşallahhhh..

ben herkese dua ediyorum neolur sizde bana edin şu günler hayırlısı ile bitsin.allahım herkese bu duyguyu yaşatsın.

canım hoşgeldin aramıza. inşallah meleklerimiz hayırlısıyla büyüyorlar ve kucağımıza alacağız.. tüm dualarımız hepimize..

aaa kızlar ben bu topiği görmemişim ya hiç... nasılsınız biz kanamalar falan derken şimdilik iyiyiz bebişimle... umarım sizlerde yoktur bir aksilik... bizim transfer SAT 5 EYLÜL MERKEZ ANKARA GÜRGAN CLİNIC

hoşgeldin cnm.. bizler de topice yeni yeni alışıyoruz eylül-ekim ayında tüp bebek yapanlar topiciğindeniz.. inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.. hepimize dualarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…