olumsuz şeyler okumak-duymak etkiliyor gerçektende birde hamilelikten dolayı sanırım duygularımızı daha da yoğun yaşıyoruz. bende 2-3 gündür üzücü bir topiğe birşeyler yazdım okudum fln rüyalarım değişti, uykumda sıçradım dün gece eşim neden korktun diye sordu uykusundan uyanıp nasıl sıçradıysam artıkben negatif sonuç okumamak için öteki topiğe bile çok sık bakmıycam artık çok üzülüyorum çünkü ben hemen kendimi onların yerine koyuveriyorum allahım herkese güzel şeyler yaşatsın senin için çok sevindim sağlıkla annesini üzmeden büyüsün bebeğin
canım kesinlikle öylee.. bir de okuduğum şeyler diğer topicteki üzücü haberler değil çok çok daha üzücüleri.. Allahım sabır versin herkesi imtihanı farklı farklı. ama olumludan sonra olumsuza dönülmesi Allah korusunnnnn.. inan 11.30da okumaya başladım 11.45te randevu aldım 12de doktordaydım. eşim evde yoktu aradım saolsun hemen geldi. o da korktu ne oldu diye. dedim birşey olmadı çok şükür ama işe gitmeden doktora gitmeliyim mutlaka. ALLAHIMA bin şükür herşey yolundaydı ne kadar şükretsek az.. Rabbim sağlıkla büyütsün haziran da kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh
evet evet 3. aydan sonra başlanıyor ama benim normalde cildim kuru olduğu için şimdiden her banyodan sonra bebek yağı kullanıyorum ancak nemlenir 3 aya :) lierac kremi de araştırdım biraz önce anlatılan kadarıyla etkili bir krem bundanda alıcam önerin için teşekkürler
dün dr. kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzel, çok duygulu bir andı benim için boyuda 1,72 mm. olmuş büyümüşte zeytin tanesi kadar olmuş bile :) allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. bu gün itibariyle 8+2 günlük hamileyim 15 aralıkta 2li test için randevum var. crınone jeli de 1 hafta daha kullanıp bırakmamı söyledi dr.um. şimdilik herşey yolundaymış benden haberler bu kadar darısı tüm isteyen bekleyen anne adaylarının başına olsun.
hadı bakalım
cok sevındımdarısı bızım basımıza ınsallah
benım de cıldım cok kurudu bu ara. ben de az su mu ıcıyorum acaba ondan mı boyle kurudum dıyordum pul pul oldu bacak ve el derım .olmazsa bende bebk yagı kullanayım. belkı bıraz duzelır degıl mı?
ben de aynen dayanamadım :)kızlar cetvel yaptım kendime daha keseyi görmedik ama napim bende dayanamadım yaptım:))
arkadaşlar cetvelleriniz harika olmuş inşallah meleklerimizin yaş dönümlerini de yapmayı nasip eder Allahım.. cuma randevum vardı ama ben bugün dayanamadım gittim.. sabah bir karamsarlık çöktü bir de yine olumsuz topicleri okudum bir daha okumucam ama.. korku sarınca apar topar gittik çok çok şükür herşey yolundaymışş.dualarım sizinle ne olur sizlerde unutmayın bizi..
canım benim eskiden de cildim kuruydu ama iyice arttı çöl gibi oldu bacaklarım, ben de kullanayım bari niye oldu ki acaba
ben de aynen dayanamadım :)
amn canım.... gözünaydın çok sevindim kontrolün iyi geçmiş , aynen ben de sabah abadiye üzüldüm insan etkileniyor ister istemez
saol cnm inşallah hepimiz iyi haberler yazarız buraya.. evet abadiye çok üzüldüm sonra diğer topicleri okudum derken iyice keyfim kaçtı.. Rabbim hepsine sabır versin kimseye yaşatmasın öyle acılar inşallah.. evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahhhhhhh....
aliascım saol cnm inşallah hep sürecimiz olumlu gider.. canım bence burdan birbirimizi olumlu yönlendirelim karamsarlığa kapıldığımızda kızalım birbirimize.. ve çok araştırma yapmayalım internette. artık sadece hani haftada hangi değişiklikler oluyor gelişimlerini takip edelim. iyi şeyler düşünelim ve konuşalım ki iyiliği çağıralım sürekli.. kabuslarımız son bulsun inşallah.. meleklerimizde rahat rahat büyüsünler inşallah..
herkese merhaba bende 2012 anne olacak adylardan birisiyi.tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şu an 2 aylık.inş haziran sonu gibi kucağımıza alacağız günler geçmiyor.
merhabalar anlaşılan hepimiz az çok etkileniyoruz olumsuzluklardan hayalimin dediği gibi daha hamileliğimize yeni alışıyoruz böyle şeyler okuyupta yormıyalım yıpratmıyalım bence ne kendimizi ne de eşlerimizi... o hafta ne olmuş bebeğin gelişiminde onları okuruz bebek kıyafetleri odaları bakarız tamam yeter işte :) bizler gayet sağlıklı hamileleriz allahın izniyle de nur topu gibi alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi
kızlar cilt kuruluğu bende de arttı sanırım kış ayında olmamızda bir etken ellerim bacaklarım kaşınıyor kuruluktan ama bebek yağı iyi geliyor duştan çıktığımda kurulanmadan sürüp bornozla biraz bekliyorum cildim emsin diye sonra giyiniyorum
Yeni arKadaslar Hosgeldiniz topik e :)
Myra cim sorma kaşınmaktan yolmuştum bacaklarımı uykuda cnm
Su bebek yağı şart oldu yani
ben herkese dua ediyorum neolur sizde bana edin şu günler hayırlısı ile bitsin.allahım herkese bu duyguyu yaşatsın.
aaa kızlar ben bu topiği görmemişim ya hiç... nasılsınız biz kanamalar falan derken şimdilik iyiyiz bebişimle... umarım sizlerde yoktur bir aksilik... bizim transfer SAT 5 EYLÜL MERKEZ ANKARA GÜRGAN CLİNIC