- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
olumsuz şeyler okumak-duymak etkiliyor gerçektende birde hamilelikten dolayı sanırım duygularımızı daha da yoğun yaşıyoruz. bende 2-3 gündür üzücü bir topiğe birşeyler yazdım okudum fln rüyalarım değişti, uykumda sıçradım dün gece eşim neden korktun diye sordu uykusundan uyanıp nasıl sıçradıysam artık ben negatif sonuç okumamak için öteki topiğe bile çok sık bakmıycam artık çok üzülüyorum çünkü ben hemen kendimi onların yerine koyuveriyorum allahım herkese güzel şeyler yaşatsın senin için çok sevindim sağlıkla annesini üzmeden büyüsün bebeğin
canım kesinlikle öylee.. bir de okuduğum şeyler diğer topicteki üzücü haberler değil çok çok daha üzücüleri.. Allahım sabır versin herkesi imtihanı farklı farklı. ama olumludan sonra olumsuza dönülmesi Allah korusunnnnn.. inan 11.30da okumaya başladım 11.45te randevu aldım 12de doktordaydım. eşim evde yoktu aradım saolsun hemen geldi. o da korktu ne oldu diye. dedim birşey olmadı çok şükür ama işe gitmeden doktora gitmeliyim mutlaka. ALLAHIMA bin şükür herşey yolundaydı ne kadar şükretsek az.. Rabbim sağlıkla büyütsün haziran da kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh
Son düzenleme: