- 17 Mart 2011
- 283
- 1
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
cinsiyet4 hafta önce kıza benziyor dedi doktor kesin değil ama dedi.2kez daha gittim hiç göstermedi net olarak.2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi doktor.ben kız diye kız isimlerine bakıyorum ..
alya derin
nasil hos degilmi
Eskilerden olanlara merhaba,yenilere de hosgeldiniz diyeyim.. Burukluk var tatsızlıklar yüzünden.. Keske olmasaydı..
Arkadaslar sormuslar bildigimi söyleyeyim ben : ben bu hafta doktora sordum 4boyutlu ultrason için ekstra ödeme yapmıyormusuz..
özel hastane ama ben emekli sandıgına baglıyım ondan mı bilmiyorum..
Eskilerden olanlara merhaba,yenilere de hosgeldiniz diyeyim.. Burukluk var tatsızlıklar yüzünden.. Keske olmasaydı..
Arkadaslar sormuslar bildigimi söyleyeyim ben : ben bu hafta doktora sordum 4boyutlu ultrason için ekstra ödeme yapmıyormusuz..
özel hastane ama ben emekli sandıgına baglıyım ondan mı bilmiyorum..
benim 2 kızım var zaten bu 3.bebeğim.kız gibi hissediyordum ben zaten bunuda.bakalım hayırlısı.senin kaç çocuğun var canım...ben duymak istememistim aminosentezde dr.90 ihtimal dedi ama annem oglan diyor
selamünaleyküm kızlar 1 gün giremedim neler olmuş ya eski topik gitmiş yenisi gelmiş neyse hayırlısı olsun
selamünaleyküm kızlar 1 gün giremedim neler olmuş ya eski topik gitmiş yenisi gelmiş neyse hayırlısı olsun
hosgeldin bizde saskiniz ama cikar yakinda ne oldugu
Herkese merhabalar,aklıma takıldı,belki daha önce de geçmiştir ama şu bitki çayı meselesi aklıma takıldı.ben her sabah kahvaltıda çay yerine ıhlamur içiyorum.adaçayı falan sakıncalı diye duymuştum ama ıhlamurun bi zararı yoktur umarım.doktoruma daha önce gittiğimde sormuştum ama çok net bi cevap vermedi.
ben herbirsey iciyom valla sakinan goze cop batar der hep annem
inşallah cnm zaten kötü bişi olsa ikili teste de yansırdı ya da doktorun ultrasona bakarken olumsuz bişi olabileceğini söylerdi.bende pazartesi yaptırcam çok heyecanlıyım kesin cinsiyeti de söyler.sen kaç haftalıksın?
kaçıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3lü testi..
birde ben tetanoz aşısını olmadım..acaba o kaçıncı haftalarda vuruluyor??
benım ılk kızımın adı Derincanım bende en çok derin ismini beğendim
bana doktorum her turlu bitkı çayı yasak çünkü içindehangı madde var tam olarak bılemıyoruz demişti.Herkese merhabalar,aklıma takıldı,belki daha önce de geçmiştir ama şu bitki çayı meselesi aklıma takıldı.ben her sabah kahvaltıda çay yerine ıhlamur içiyorum.adaçayı falan sakıncalı diye duymuştum ama ıhlamurun bi zararı yoktur umarım.doktoruma daha önce gittiğimde sormuştum ama çok net bi cevap vermedi.
ben çayı sabahları çok açık içiyorum diğer bitki çaylarınıda kullanmıyorum sanada tavsiye etmem kullanmanı arkadaşımHerkese merhabalar,aklıma takıldı,belki daha önce de geçmiştir ama şu bitki çayı meselesi aklıma takıldı.ben her sabah kahvaltıda çay yerine ıhlamur içiyorum.adaçayı falan sakıncalı diye duymuştum ama ıhlamurun bi zararı yoktur umarım.doktoruma daha önce gittiğimde sormuştum ama çok net bi cevap vermedi.
en iyisi o çünkü kendimizi değil miniş bebeklerimizi düşünmemiz lazımkahve,kola ve bitki çayı....içmiyorum....
sıkarım dişimi nolcek :))))