2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Eskilerden olanlara merhaba,yenilere de hosgeldiniz diyeyim.. Burukluk var tatsızlıklar yüzünden.. Keske olmasaydı..

Arkadaslar sormuslar bildigimi söyleyeyim ben : ben bu hafta doktora sordum 4boyutlu ultrason için ekstra ödeme yapmıyormusuz..

özel hastane ama ben emekli sandıgına baglıyım ondan mı bilmiyorum..

cinsiyet4 hafta önce kıza benziyor dedi doktor kesin değil ama dedi.2kez daha gittim hiç göstermedi net olarak.2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi doktor.ben kız diye kız isimlerine bakıyorum ..

ben duymak istememistim aminosentezde dr.90 ihtimal dedi ama annem oglan diyor

selam canim sende hosgeldin

selamünaleyküm kızlar 1 gün giremedim neler olmuş ya eski topik gitmiş yenisi gelmiş neyse hayırlısı olsun

merhaba canım hoşgeldin

Herkese merhabalar,aklıma takıldı,belki daha önce de geçmiştir ama şu bitki çayı meselesi aklıma takıldı.ben her sabah kahvaltıda çay yerine ıhlamur içiyorum.adaçayı falan sakıncalı diye duymuştum ama ıhlamurun bi zararı yoktur umarım.doktoruma daha önce gittiğimde sormuştum ama çok net bi cevap vermedi.

ben herbirsey iciyom valla sakinan goze cop batar der hep annem

ben 17+2 deyım.2 li de kötu değildi aslında ama içimiz rahat etsın dedı.

kaçıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3lü testi..
birde ben tetanoz aşısını olmadım..acaba o kaçıncı haftalarda vuruluyor??

3lü test 16 ile 18 arası dıye bılıyorum.aşı da 20.haftadan sonra.

kahve,kola ve bitki çayı....içmiyorum....
sıkarım dişimi nolcek :))))

selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz hepimize hayırlı olsun tatsız şeyler olmuş sanırım okuyunca üzüldüm sonuçta hepimiz insanız sinirleniriz yanlış şeyler söyleyebilirz ama ben gerçekten ordaki paylaşımlarımız için çok üzüldüm birde bende şans yok ya kapanan bu ikinci topiğim diğer haziran anneleri topiğide kapanmıştı haziran annelerini tek çatıda toplamak için tam alışmıştım yeni topikte gitti :))) umarım bu topiğimiz güzel paylaşımlara sebep olur umarımmm
tekrardan hayırlı olsun diyelimmm

ben çayı sabahları çok açık içiyorum diğer bitki çaylarınıda kullanmıyorum sanada tavsiye etmem kullanmanı arkadaşım
kolayıda canım çok çekerse ancak bir yudum alıyorum aylardır kahvede içmemeiştim bugün canım çok çekti yarım fincan içtim
kısaca içmemeye çalışıyorum ama canım çekerse azıcık alıveriyorum

kahve,kola ve bitki çayı....içmiyorum....
sıkarım dişimi nolcek :))))
en iyisi o çünkü kendimizi değil miniş bebeklerimizi düşünmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…