- 18 Eylül 2009
- 9.946
- 11
- 43
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
neden erken doğum olabilir? nasıl belli oluyor?[/QUOTE
ozelden yazdim okudunmu
okudum cnm.halil sezainin paramparça şarkısını dinliyorum paramparça oldum cidden.ii akşamlar herkeze
arkadasimin adi nehir esi deniz
kiz beklerken oglu oldu yine yagmur oldu
onun icin sordum
bizde de eylul un anlami cok tanisma nisan dugun asker donusu benim atamam muayenehanenin acilisi
ama biz ikize es isim bulamadik
canım eylül ismi çok güzel benim en sevdiğim isimlerden biri. ama uygun bulmak zor gerçektende
beren isminin anlamı n
teşekkür ederim canım çok sevindim. hayır hamileliğim süresince hiç kullanmadım. zaten normaldede sürekli kullanmıyordum sadece bazı yemeklere iyi gidiyor.canım sitene girdim baktım vegetayı kullandığını yazmışsın
bu aralar kullanıyor musun bırak bence,tavuk-et suyu tabletleri ve bu tarz tuz otlar zararlıymış gebelikte....
siteni inceliyorum ayrıca
beren isminin anlamı ne acaba 2 kızım var isimleri çağla ve ayşenur belki kızı olacaklara fikir olur diye söyledim
canım sitene girdim baktım vegetayı kullandığını yazmışsın
bu aralar kullanıyor musun bırak bence,tavuk-et suyu tabletleri ve bu tarz tuz otlar zararlıymış gebelikte....
siteni inceliyorum ayrıca
beren isminin anlamı ne acaba 2 kızım var isimleri çağla ve ayşenur belki kızı olacaklara fikir olur diye söyledim
şöyle bir şey buldum net.te....
Soru: Kızımın ismini Alya koymak istiyorum. Dinimizce uygun mudur? Kuranda geçiyor ise geçtiği kısmı belirtir misiniz?
Cevap:
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُşeref, sema, dağ tepesi ve yüksek yer manalarına gelmektedir. Kız çocuklarına isim olarak konulmasında bir sakınca yoktur.
Alya ismi Kuranda geçmemektedir. Zaten isimlerin Kuranda geçmesi şart değildir.
Guzel isimmis
esim sonu a ile biten kiz isimlerine olumlu bakmiyor esi yarin alyam derse kulaga hos gelmezmis garip bir adam bu ya
parisssss sana yazdımmmmmm görmedin sanırım :)))
bir süre kullanma vegetayı....
cinsiyet belli olmadimi sende daha
Degisik bir dusunceymis :))
Mine Alya daha uyumlu sankiAy cok hosuma gitti