2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım sitene girdim baktım vegetayı kullandığını yazmışsın
bu aralar kullanıyor musun bırak bence,tavuk-et suyu tabletleri ve bu tarz tuz otlar zararlıymış gebelikte....
siteni inceliyorum ayrıca

beren isminin anlamı ne acaba 2 kızım var isimleri çağla ve ayşenur belki kızı olacaklara fikir olur diye söyledim

Son düzenleme:
topik yine kalabalıklaşmış ben gittim 1 saat yürüdüm geldim sayfalar ilerlemiş
tetenoz aşısı sorulmuş hastahane biz yapmıyoruz sağlık ocağında yaptır dedi sağlık ocağıda 20. haftada gel dedi
renkli ultrasondan bahsedilmiş ben izmirdeyim özel egepol hastahanesine gidiyorum fiyat 50tl miş bu arada renkli ultrasonla bebeğin organları inceleniyormuş çok erken döneminde cinsiyet, yarık damak, yarık dudak, eksik parmak, beyin ve omurilikten kaynaklanan rahatsızlıkların erken tanısı konulabiliyormuş bu şekilde bilgilendirdiler

beren isminin anlamı n

beren bildiğim kadarıyla güçlü, kuvvetli demek. benim bi kuzenin adıydı.

ben de erkek olursa abdullah, kız olursa zeynep koycam inşş... abdullah eşimin babasının ismi. taaaa evlenmeden şart koşmuştu oğlumuz olursa adı abdullah bak ona göre diye. zeynep i de ben istiyorum.

bakalım pazartesi belli olcak inşşş abdullah ımız mı olacak yoksa zeynep imiz mi?

şöyle bir şey buldum net.te....

Soru: Kızımın ismini Alya koymak istiyorum. Dinimizce uygun mudur? Kur’an’da geçiyor ise geçtiği kısmı belirtir misiniz?
Cevap:
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياء&#1615 “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir. Kız çocuklarına isim olarak konulmasında bir sakınca yoktur.

Alya ismi Kur’an’da geçmemektedir. Zaten isimlerin Kur’an’da geçmesi şart değildir.

bu aralar kullanıyor musun bırak bence,tavuk-et suyu tabletleri ve bu tarz tuz otlar zararlıymış gebelikte....
teşekkür ederim canım çok sevindim. hayır hamileliğim süresince hiç kullanmadım. zaten normaldede sürekli kullanmıyordum sadece bazı yemeklere iyi gidiyor.

parisssss sana yazdımmmmmm görmedin sanırım :)))
bir süre kullanma vegetayı....

Guzel isimmis

parisssss sana yazdımmmmmm görmedin sanırım :)))
bir süre kullanma vegetayı....

canım cevap yazdım ama gözünden kaçtı sanırım
vegatayı yada her hangi bir tavuk suyu et suyu falan kullanmıyorum canım. hamilelik öncesindede nadiren kullandığım bir ürün zaten. sadece bazı yemeklere iyi gittiği için arada kullanıyordum. hamileliğimden herşeye çok dikkat ediyorum.yinede uyardığın için çok teşekkürler
blogumuda gezmene ayrıca çok sevindim

benim adim beril bekli kiza berfin koyarim
kislar bu konuyu kapasakmi ben yine dagildim ya simdide alya
ne kariyim yaaaaaaaaaaaa

cinsiyet belli olmadimi sende daha

cinsiyet4 hafta önce kıza benziyor dedi doktor kesin değil ama dedi.2kez daha gittim hiç göstermedi net olarak.2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi doktor.ben kız diye kız isimlerine bakıyorum ..

Son düzenleme:
ben de kulağa çok hoş geldiğini düşündüğüm için alya derin olsun diyorum.....

diğerleri de

nisan = evlendiğimiz ay :)))
ada

erkek ismi arda dedim ama kocem istemiyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…