-
- Konu Sahibi TwoPrincess
bence sekersin ya
bakalim dogumda ne yapacazzzzzzzzzzzzzzzz
ben de tek bir yeri zor takip ediyorum
neyse bosverelim
ben bir isim bulamadim daha ya hergun yeni bir isimdeyim
benim ikizlerin adi balim ve naz
bunada bir benemir
almina
derin
nazli vs.hergun bir isim takiyom
bu isim de karar verenlere hayranim ya
canım bende en çok derin ismini beğendim
pelincim isim bulmakta degil sabit kalmakta sorunum ikizlerde de büyle olmustu sonra esim aklina ilk geleni yazdirdi
hımm bende çok kararlıyımdır bişi bulursam değiştirme yapmam ama önce cinsyetimizin kesinleşmesi gerek
buyuk ihtimal ben olacambide eşim beni kızdırdığında sinir etme beni şuracıkta doğururum diyorum :) ay doğum deme bana ya ben çok korkuyorum sezeryan olcam bu arada.varmı sezeryan olcak?
buyuk ihtimal ben olacam
sonucu almadim ama erken dogumda olabilir pzt belli olacak
canım bende en çok derin ismini beğendim
kisssssssssssss hepsini koysak olmazmiki daha diyar mina hevin havin varrrrrrrrrrrrrrrr
offffffffffffffff offffffffffffffff ayse koyayim gitsin diyom bazen
sizler ne koyacaksiniz
kisssssssssssss hepsini koysak olmazmiki daha diyar mina hevin havin varrrrrrrrrrrrrrrr
offffffffffffffff offffffffffffffff ayse koyayim gitsin diyom bazen
sizler ne koyacaksiniz
benim kızımın adı yağmur olacak insallh
neden erken doğum olabilir? nasıl belli oluyor?[/QUOTE
ozelden yazdim okudunmu
benim kızımın adı yağmur olacak insallh
adiyla yasasin insallah neden yagmur anisi yada isimlerinize goremi
ikizlerinin isimleri ne peki?
adiyla yasasin insallah neden yagmur anisi yada isimlerinize goremi
teşekkür ederim canım. benim adım ezgi eşimin deniz. isimlerimizle uyumlu olsun diye değilde eşimle yağmurları izlemeyi çok seviyoruz hatta eşim için bir tutku. ilk tanıştığımız zamanlarda hep kızımız olursa adıda yağmur olsun istiyorduk. çok kullanılan bir isim olumsuz tarafı bu ama bizim için anlamlı
gitti kabaklarneyse başka şeyler de vardı yanında günü kurtardık yani
tetenos aşısına bana da 20. haftanda gel dedi sağlık ocağı.
alya ne demeknormal doğum istiyorum çok.....
Allah'ım nasip eder inşallah...
kız olursa Alya Derin istiyorum ama bakalım....
teşekkür ederim canım. benim adım ezgi eşimin deniz. isimlerimizle uyumlu olsun diye değilde eşimle yağmurları izlemeyi çok seviyoruz hatta eşim için bir tutku. ilk tanıştığımız zamanlarda hep kızımız olursa adıda yağmur olsun istiyorduk. çok kullanılan bir isim olumsuz tarafı bu ama bizim için anlamlı
arkadasimin adi nehir esi deniz
kiz beklerken oglu oldu yine yagmur oldu
onun icin sordum
bizde de eylul un anlami cok tanisma nisan dugun asker donusu benim atamam muayenehanenin acilisi
ama biz ikize es isim bulamadik
Ben sirf erkek isminde kararli kaldim diye erkek olsun istiyorum bazen :26: Aras Berk ismine bayiliyorum
Gerci bir keresinde ruyamda kizim olmus isminide Mine koymusuz. Bazende aklima o gelio. Kizim olsun Mineme kavusayim diyorum. Hic aklimdan gecen bi isim degildi. Mine de cok klasik diye Mine Sitare diye dolaniyorum simdi. Esim Sitare yi pek begenmedi