2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bence sekersin ya
bakalim dogumda ne yapacazzzzzzzzzzzzzzzz

bide eşim beni kızdırdığında sinir etme beni şuracıkta doğururum diyorum :) ay doğum deme bana ya ben çok korkuyorum sezeryan olcam bu arada.varmı sezeryan olcak?

bide eşim beni kızdırdığında sinir etme beni şuracıkta doğururum diyorum :) ay doğum deme bana ya ben çok korkuyorum sezeryan olcam bu arada.varmı sezeryan olcak?
buyuk ihtimal ben olacam
sonucu almadim ama erken dogumda olabilir pzt belli olacak

normal doğum istiyorum çok.....
Allah'ım nasip eder inşallah...

kız olursa Alya Derin istiyorum ama bakalım....

gitti kabaklar:KK50: neyse başka şeyler de vardı yanında günü kurtardık yani:KK52::KK52:

tetenos aşısına bana da 20. haftanda gel dedi sağlık ocağı.

adiyla yasasin insallah neden yagmur anisi yada isimlerinize goremi

teşekkür ederim canım. benim adım ezgi eşimin deniz. isimlerimizle uyumlu olsun diye değilde eşimle yağmurları izlemeyi çok seviyoruz hatta eşim için bir tutku. ilk tanıştığımız zamanlarda hep kızımız olursa adıda yağmur olsun istiyorduk. çok kullanılan bir isim olumsuz tarafı bu ama bizim için anlamlı

Ben sirf erkek isminde kararli kaldim diye erkek olsun istiyorum bazen :26: Aras Berk ismine bayiliyorum
Gerci bir keresinde ruyamda kizim olmus isminide Mine koymusuz. Bazende aklima o gelio. Kizim olsun Mineme kavusayim diyorum. Hic aklimdan gecen bi isim degildi. Mine de cok klasik diye Mine Sitare diye dolaniyorum simdi. Esim Sitare yi pek begenmedi :KK9:

teşekkür ederim canım. benim adım ezgi eşimin deniz. isimlerimizle uyumlu olsun diye değilde eşimle yağmurları izlemeyi çok seviyoruz hatta eşim için bir tutku. ilk tanıştığımız zamanlarda hep kızımız olursa adıda yağmur olsun istiyorduk. çok kullanılan bir isim olumsuz tarafı bu ama bizim için anlamlı

arkadasimin adi nehir esi deniz
kiz beklerken oglu oldu yine yagmur oldu
onun icin sordum
bizde de eylul un anlami cok tanisma nisan dugun asker donusu benim atamam muayenehanenin acilisi
ama biz ikize es isim bulamadik

Ben sirf erkek isminde kararli kaldim diye erkek olsun istiyorum bazen :26: Aras Berk ismine bayiliyorum
Gerci bir keresinde ruyamda kizim olmus isminide Mine koymusuz. Bazende aklima o gelio. Kizim olsun Mineme kavusayim diyorum. Hic aklimdan gecen bi isim degildi. Mine de cok klasik diye Mine Sitare diye dolaniyorum simdi. Esim Sitare yi pek begenmedi :KK9:

canım yanlış anlama ama bende sevmedim sitare ismini. anlamı ne ki acaba ilk kez duydum

X