2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kaçıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3lü testi..
birde ben tetanoz aşısını olmadım..acaba o kaçıncı haftalarda vuruluyor??

ben 16-18 hafta arasında diye biliyorum.tetatoz aşısını da ben evlenmeden önce oldum benimkiler bitti ama geçen burdan bi arkadaş olmuştu 17 haftalık olduğuna göre.demekki 16 haftadan itibaren olunabiliyor.bana sağlık ocağındaki hemşire 20. haftanda yaparız demişti ben oldum diyince kayıtlara olduğumu yazdılar.sağlık ocağına gebe kaydı yaptırırsan onlar seni ararlar.

o gruba dahildim ama artık o grupta yok
sanırım orayıda yenilemişler..

hımm olabilir.neyse arkadaşlar zaten üye olmadan da burayı takip edebilirler.listeyi kim yapacak peki? ben hiç anlamam zaten devamlı da girmiyorum

henüz yaptırmadım canım...daha doğrusu ikametim ist gözüküyo :)
o yüzden ık mık demişlerdi :)
sizlere soruyorum ki,,doktorumda bu konuda bilgilendirmedi beni..
o zaman 16.cı haftaya girdiğimde bi alo deyeyimde hastanede vurdururum :)

kaçmıyoruz canımm :) en azından kendi adıma konuşmak gerekirse...:)
15+0 16.cı haftaya girmiş bulunuyoruz tatlım..
kesin olmamakla birlikte %80 erkek :)
hayirlisi bende 20.haftadayim bir ihtimal benim kiz yakinda gelecek 3.kiz geliyor ama ben erkek istemistim

yazılanlardan onu çıkardım canım..
hem konunun dahilinde olan bir arkadaşımızda
bizzat şöylemiş o yüzden dedim girmeleri muallak diye
ama keşke girseler paylaşımlar devam etse
listeyi bulmuşsun ne güzel..
o zaman 2.ci bir listeye gerek yok..

hastanelerde tetanoz aşısı oluyordur herhalde.5 aylık 6 aylık bile olsan o aşıyı olabiliyosun diye biliyorum.benim ablamın karnı kocamındı olmuştu.

kızlar....tetanoz aşımı dr.um sağlık ocağından seni arayabilirler vurdurabilirsin demişti
ben de 5 ocakta randevum var gideceğim zaten deyince 5 ocak erken daha 17 haftalıksın 20. haftanda vurulmalısın dedi.....
bilginiz olsun.....

sağol canım..

neyse kızlar bana müsade biraz kestireceğim..:)

bişi diil bebişim.ya ben evde kendi kendime çok hava yapıyorum karnım şiş olduğu zamanlarda ay ay doğurcam diye hava atıyorum normal miyim ben? :)

bence sekersin ya
bakalim dogumda ne yapacazzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…