2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam güzel anneler
ne oldu dagilmisiz eski arkadaslar varsa selam
yok yeni annelerseniz selam yeniden
nasilsiniz benim pazertesi aminosentez sonucum belli olacak hayirlisi
sizlerde ne var ne yok

hoşgeldin canım sorunlar çıkmış ama bende bilmiyorum tam. sanırım ayrılmış bazı arkadaşlar

arkadaşlar hayırdır?2 gundur gırmıyodum noldu topiğe?

benım de kontrolum vardı bugun.kızım ıyımış maşallah.anatomı atlası gıbı dedı dr heryerını açtı açtı gösterdı:)))3 lü testı de yaptırdım.sonucu p.tesı kısmetse.inşallah temız çıkar.

umarim hayirli haberler aliriz
bende merak ediyorum ne oldunu ama kimseden cit cikmiyor

hayırlı olsun kızlar yeni topiğiniz. bende 2011 haziran annesiyim. inş. güzel şeyler paylaşır,,,iyi dostluklar kurarsınız, seneye bu zaman da bizler gibi yoğurt, çorba, muhallebi keyfini yaşarsınız birlikte :):KK3::KK3:

teşekkür ederiz adaşım:KK1: insallh bizlerde sizler gibi sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.

bende zayıf biri olarak kilo almam gerekirken kilo almadım aksine verdim.göbüşümde öle büyük değil.belki senin iç karnın genişse ondan çok çıkmamıştır.hastanede şuan benle aynı haftada olan bi anne adayı vardı karnı nerdeyse 7 aylık kadardı herkez bir değil yani.bende çok cins bi gebeyim o kadar çok sorun yaşıyorum ki daha 5 haftalıktan beri ilaç kullanıyorum hemde gebelerin kullanmasının sakıncalı olduğu ilaç.ama senin bu kontrol zamanları çok kötü gerçekten 200 lira da az bi para değil.yapacak başka bişeyin yok beklemekten başka Allah sabır versin ben bile zor dayanıyorum ki 3 haftada bir gidiyorum

Bende kendime normalde kilolu demem boyum ufak ( 158) kilom 55,5 ama gobisim var. Annemde dun ayni seyi soyledi. Karninin ici genisdir belki o yuzden diye.
Evet cok kotu okadar ara olmasi. Ama en ufak seyde doktorumu ariyorum. Hele ki bu son 2 haftadir. En ufak agri,sizlantida ariyorum cagriyor. Test filan yapiyor ama ultrasonda bebise bakmiyor. Koca klinikde yokmus güya. Esime kiziyorum zaten , Türkiyede olsa ne güzel giderdik ayda 1 defa. KK da ki kadinlar hep gidiyor diye basini sisiriyorum :KK9:

gelenler hoşgeldiniz kızlar
nasılsınız bakalım.....1 tane kurabiye yedim yok bana mısın demedi
ben en iyisi meyva yiyeyim....

aslinda mutluyum buradan ilk defa bir topige ilk satirindan beri hakimim bundan sonra kacamazsiniz takipteyim
canim kacinci haftadasin cinsiyet ne

kaçmıyoruz canımm :) en azından kendi adıma konuşmak gerekirse...:)
15+0 16.cı haftaya girmiş bulunuyoruz tatlım..
kesin olmamakla birlikte %80 erkek :)

Bende kendime normalde kilolu demem boyum ufak ( 158) kilom 55,5 ama gobisim var. Annemde dun ayni seyi soyledi. Karninin ici genisdir belki o yuzden diye.
Evet cok kotu okadar ara olmasi. Ama en ufak seyde doktorumu ariyorum. Hele ki bu son 2 haftadir. En ufak agri,sizlantida ariyorum cagriyor. Test filan yapiyor ama ultrasonda bebise bakmiyor. Koca klinikde yokmus güya. Esime kiziyorum zaten , Türkiyede olsa ne güzel giderdik ayda 1 defa. KK da ki kadinlar hep gidiyor diye basini sisiriyorum :KK9:

neyse sende kendini rahatsız hissettiğin zamanlarda oram buram ağrıyo diye numara yaparsın testte bebeğinin sağlıklı olduğunu görürsün en azından ultrasona giremesen de o da bişiydir

arkadaşlar hayırdır?2 gundur gırmıyodum noldu topiğe?

benım de kontrolum vardı bugun.kızım ıyımış maşallah.anatomı atlası gıbı dedı dr heryerını açtı açtı gösterdı:)))3 lü testı de yaptırdım.sonucu p.tesı kısmetse.inşallah temız çıkar.

inşallah cnm zaten kötü bişi olsa ikili teste de yansırdı ya da doktorun ultrasona bakarken olumsuz bişi olabileceğini söylerdi.bende pazartesi yaptırcam çok heyecanlıyım kesin cinsiyeti de söyler.sen kaç haftalıksın?

inşallah cnm zaten kötü bişi olsa ikili teste de yansırdı ya da doktorun ultrasona bakarken olumsuz bişi olabileceğini söylerdi.bende pazartesi yaptırcam çok heyecanlıyım kesin cinsiyeti de söyler.sen kaç haftalıksın?

kaçıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3lü testi..
birde ben tetanoz aşısını olmadım..acaba o kaçıncı haftalarda vuruluyor??

X