-
- Konu Sahibi TwoPrincess
kızlar bu renkli ultrason 4 boyutlu olan mı. benim gittiğim yerde var fakat doktor onu hiç kullanmadı. onun için ayrı para mı alıyorlar. devlet ödemiyormu
kimse cevap vermeyecek mi
kimse cevap vermeyecek mi
hiçbir fikrim yok canım(
Bu arada selam kızlarr
hiçbir fikrim yok canım(
Bu arada selam kızlarr
zypzyp...canım gerçekten çok geç çağırıyorlarmış ya bu ne.....3-4 defa gittikten sonra doğurur insan....
bizler burada 4-5 haftaya dayanamıyoruz vallahi sende ki iyi sabır....
teşekkür ederim utkueslemcim hoşgeldin
selam bebişim hoşgeldin
cnm devlet hastanelerinde yok çünkü özele giriyor.bebeğini daha yakından görebilmen için.ablam girmişti benim kime benzediğini görmüşlerdi ama o bu kadar küçükken değil gebeliği daha büyükken girmişti.şuan girsende 100 gramlık bebeğin neyi varsa onu görebilirsin
selam güzel anneler
ne oldu dagilmisiz eski arkadaslar varsa selam
yok yeni annelerseniz selam yeniden
nasilsiniz benim pazertesi aminosentez sonucum belli olacak hayirlisi
sizlerde ne var ne yok
hayırlı olsun kızlar yeni topiğiniz. bende 2011 haziran annesiyim. inş. güzel şeyler paylaşır,,,iyi dostluklar kurarsınız, seneye bu zaman da bizler gibi yoğurt, çorba, muhallebi keyfini yaşarsınız birlikte :)
Vallahi zor dayaniyorum. Burda hastane ve doktor parasiz. Simdi ben 20. hafta olmadan gitmek istiyorum ama 15dklik ultrason 200 lira. Esimde 1 ay daha dayan az kaldi diye ikna etmeye calisiyor beni :26:
Ama ben hep merak ediyorum.
Bir 14.haftada mide bulantisi ile kusmam oldu.Gerci onun sebebinide buldum .Seker yersem kusuyorumBaskada sIk sIk wc e gitmem disinda hamileligimi dogrulayan bisey yok ortada
Karnimda hic yok ay burdaki annelerin cogu koymustu cikmis herkesin. Bende hala kendi normal göbisim var. Okadar cok acikiyorum ve okadar yemeye ragmen bazen 1 kilo almis oluyorum bazende tekrar baslangic kiloma iniyorum. Birsey anlamadim ben bu isten :44:
teşekkür ederim canım.ben özele gidiyorum gittiğim yerde var ama hiç kullanmadı doktor acaba onun için ayrı paramı alıyorlar bende bir doktoruma sorayım
Selam canım:))) hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaallah tatlım..
Amin canım inşaallahhh
selam güzel anneler
ne oldu dagilmisiz eski arkadaslar varsa selam
yok yeni annelerseniz selam yeniden
nasilsiniz benim pazertesi aminosentez sonucum belli olacak hayirlisi
sizlerde ne var ne yok