- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
20. haftada yapılacak değil mi benim dr.um öyle dedi....
o zaman herbirşeyini göreceğiz :)))
acaba ne kadar bu ultrasonun fiyatı,pahalı diye biliyorum ama.....
gözün aydın tatlım
hımmmmm sana sadece %5 lik kısım bırakmış olur mu bilmem
ama bizim babamız pek bir hevesli :)))
boşver canım sen olanları biz muhabbete paylaşımlara devam. ayy hadi bakalım hayırlısı canım gözün aydın bi prenses dahaaaa
bilmiyorum canım hiç sormadım ben 250 tl civarıydı sanırım.
seninde %80 kızdı dimi? senin şansın daha yüksek :) babası erkek mi istiyor?
Allah gönlündekini versin inşallah canım bende bugün kızıma pembe tulum ve kot elbise aldım
bilmiyorum canım hiç sormadım ben 250 tl civarıydı sanırım.
neyse artık ne kadarsa vereceğiz ne yapalım.....
evet tatlım,babamız da erkek gönlünden geçiriyormuş meğer....
iş ciddiye binince ortaya çıktı :)))
hoşgeldin zypzyp 12 haftalıkken görünmüşsün 20. haftada gideceğim demişsin 8 hafta var arada 2 ay demek bu....
dr. neden bu kadar geç çağırıyor canım???
canım neden renkli ultrasona girmek istiyorsun. bu renkli ultrasan 4 boyutlu dedikleri miayy ne güzel, güle güle iyi günlerde kullansın inş bebişin onları. üstünde eskisin hepsi
bu renkli ultrason devlette yapılabiliyo mu acaba. ben rutin kontrollerime özel hastaneye gidiyorum ama, testlerimi hep devlette yaptırdım şimdiye kadar. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
:26::26::26::26::26::26::26::26:
ayy ne güzel, güle güle iyi günlerde kullansın inş bebişin onları. üstünde eskisin hepsi
bu renkli ultrason devlette yapılabiliyo mu acaba. ben rutin kontrollerime özel hastaneye gidiyorum ama, testlerimi hep devlette yaptırdım şimdiye kadar. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
merhaba güzel anneler
bende kızıma patik ördüm bugün
ben de aynı senin gibi yapıyorum cnm,rutin kontrollerim özel hastanede,testlerim devlette :)))
ama sanırım kendi hastanemde 4 boyutlu yok ve dr.um 20.haftada isteyeceğim dedi,beni yönlendirecek sanırım.....
pelincim hangi hastane bu fiyatı verdi???
merhaba canım.Allah giydirmeyi de nasip etsin inşallah
neyse artık ne kadarsa vereceğiz ne yapalım.....
evet tatlım,babamız da erkek gönlünden geçiriyormuş meğer....
iş ciddiye binince ortaya çıktı :)))
hoşgeldin zypzyp 12 haftalıkken görünmüşsün 20. haftada gideceğim demişsin 8 hafta var arada 2 ay demek bu....
dr. neden bu kadar geç çağırıyor canım???
evet cnm İst.dayım ben araştıracağım artık,sağol yine de....
parishilton...hoşgeldin,sağlıcakla yavruna giydirmeyi nasip etsin Rabbim.....
evet cnm İst.dayım ben araştıracağım artık,sağol yine de....
parishilton...hoşgeldin,sağlıcakla yavruna giydirmeyi nasip etsin Rabbim.....
aman renki demişim işte, 4 boyutlu demek istedim daha dr bişi demedi ama isterse diye sormuştum ben.