2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

gözün aydın tatlım
hımmmmm sana sadece %5 lik kısım bırakmış olur mu bilmem
ama bizim babamız pek bir hevesli :)))

seninde %80 kızdı dimi? senin şansın daha yüksek :) babası erkek mi istiyor?

boşver canım sen olanları biz muhabbete paylaşımlara devam. ayy hadi bakalım hayırlısı canım gözün aydın bi prenses dahaaaa

ok cnm.ilk başta erkekler öndeydi sanırım şuan kızlarla erkekler eşit durumda

bilmiyorum canım hiç sormadım ben 250 tl civarıydı sanırım.

neyse artık ne kadarsa vereceğiz ne yapalım.....

seninde %80 kızdı dimi? senin şansın daha yüksek :) babası erkek mi istiyor?

evet tatlım,babamız da erkek gönlünden geçiriyormuş meğer....
iş ciddiye binince ortaya çıktı :)))

hoşgeldin zypzyp 12 haftalıkken görünmüşsün 20. haftada gideceğim demişsin 8 hafta var arada 2 ay demek bu....
dr. neden bu kadar geç çağırıyor canım???

Allah gönlündekini versin inşallah canım bende bugün kızıma pembe tulum ve kot elbise aldım

ayy ne güzel, güle güle iyi günlerde kullansın inş bebişin onları. üstünde eskisin hepsi

bilmiyorum canım hiç sormadım ben 250 tl civarıydı sanırım.

bu renkli ultrason devlette yapılabiliyo mu acaba. ben rutin kontrollerime özel hastaneye gidiyorum ama, testlerimi hep devlette yaptırdım şimdiye kadar. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
:26::26::26::26::26::26::26::26:

ay Allahtan benim eşim hiçbişi demiyor belki içinden geçiriyodur ama bana demez.bu arada renkli ultrasonun bi zamanı varmı az evvel bi arkadaş 250 tl yazmış ismine dikkat etmedim.ben bi özel hastaneye sormuştum 85 tl demişlerdi.

canım neden renkli ultrasona girmek istiyorsun. bu renkli ultrasan 4 boyutlu dedikleri mi

benim bildiğim devlet hastanelerinde renkli ultrason yok.hem renkli ultrasonun bize ne yararı olabilir? sadece bebeği net görebilmek için mi yoksa başka bi teste de faydası oluyo mu?

bu renkli ultrason devlette yapılabiliyo mu acaba. ben rutin kontrollerime özel hastaneye gidiyorum ama, testlerimi hep devlette yaptırdım şimdiye kadar. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
:26::26::26::26::26::26::26::26:

ben de aynı senin gibi yapıyorum cnm,rutin kontrollerim özel hastanede,testlerim devlette :)))
ama sanırım kendi hastanemde 4 boyutlu yok ve dr.um 20.haftada isteyeceğim dedi,beni yönlendirecek sanırım.....

pelincim hangi hastane bu fiyatı verdi???

Antalyada Çallı meydan tıp merkezi.oraya asmışlardı bebeğin hafta hafta görüntüsünü falan bende sekreter kıza sordum 85 tl dedi.işine yaramaz sanırım sen istanbuldanmıydın?

kızlar bu renkli ultrason 4 boyutlu olan mı. benim gittiğim yerde var fakat doktor onu hiç kullanmadı. onun için ayrı para mı alıyorlar. devlet ödemiyormu

Canim Danimarkadayim ben. Buranin proseduru boyle.Insan merakdan catliyor. Ben ilk dayanamayip ozel klinige gittim 9.haftalik iken. Cunku kendimi hamile hissetmiyordum. Sadece idrar testi dogrulamisti hamileligimi,bide tabi adet olmamam.
Kendi doktorumada 10.haftamda gittim ilk gorusme icin. Onumuzdeki randevuyu ise bebek 26.haftalik oldugunda Ay herseyleri cok gec bunlarin.
Ebe ile ilk gorusmemde 18.ocakda olcak. Bakalim orada ne olcak

evet cnm İst.dayım ben araştıracağım artık,sağol yine de....

parishilton...hoşgeldin,sağlıcakla yavruna giydirmeyi nasip etsin Rabbim.....

aman renki demişim işte, 4 boyutlu demek istedim daha dr bişi demedi ama isterse diye sormuştum ben.

evet cnm İst.dayım ben araştıracağım artık,sağol yine de....

parishilton...hoşgeldin,sağlıcakla yavruna giydirmeyi nasip etsin Rabbim.....

bişi diil ama ben düşünmüyorum girmeyi ama doktorum gerekli görürse girerim.

aman renki demişim işte, 4 boyutlu demek istedim daha dr bişi demedi ama isterse diye sormuştum ben.

gerekli görülecek bişi olduğunu sanmıyorum çünkü sadece bebeğin burnu,kaşı,gözü nasıl kime benzediğini görüyosun çok çok daha yakından.yani bi hastalık teşhis edilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…