-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Canım önce prens dedi doktorum perşembe günü gittim sürpriz bi şekilde kızzşuan değiştirdim kendimi listede. ve ben hareketlerrini bayağ net hissediyorum ve bugün hiç durmadı süper bi duygu kızlar
bana da % 80 kız dedi :)))
ben nedense garip bir şekilde erkek hissediyorum hatta eşime bak bu % 20 lik kısım çıkarsa hiç şaşma dedim o da yok yaaaa diyor....
bilemiyorum tabi hayırlısı,kız denip te erkek olanda var çünkü.....
ben de aynı şeyi düşünmüştüm....
Yavrum yağların arasından kendisini hissettiremiyor diye :))))
canım benim içimde de hep erkek vardı hatta beni gören herkes erkek diyo bütün belirtilerimde erkek doktorda 13. haftada erkek demişti 16. ve 17. haftada bacaklarını açmadı ama doktor sanki kıza bneziyo dedi sonra ben gündüz tıp merkezi doktoruna gittim adam baktı kız dedi ama kendi doktoruma gözükmedim büyük ihtimalde kız rüyalarımda da hep erkek görüyodum. bu işe en çok eşim şok çünkü erkek istiyodu yinede hayırlısı dedik..
o yağlar bebği koruyor ama birde öyle düşünelim kızlar geçengün doktorum öyle dedi yağlardan bebeğe bişicik olmaz dedi :)) bu yağlarında işe yarayacağı gün varmış :))
hayırlısı olsun tatlım....
benimde geçen hafta 16.haftamızın sonunda işte % 80 kız ama pipiyi de saklıyor olabilir çünkü karşılaşabiliyoruz böyle durumlarla dedi....
benimde içime erkek doğuyor ya dr.um da kesin kız demedi ya işte aklıma gelmiyor değil yani :)))
erkek olursa eşime yarayacak o çünkü % 80 lik kısmı duyduğundan beri şaşkınları oynuyor :))))
evet nedense bi erkek istekleri oluyor benim doktorumda net konuşmadı kız dedi ama belli olmaz dedi eşim o erkektiir deyip duruyor inşaallah değişmez şimdi kıza alıştım
2 saat önce yemek yedim ama şimdi bu acıkma da neyin nesi kızlar :))))
benim yavru doymak bilmiyor sanırım
kızlar ben de pzrtsi saat 2 gibi öğrenicem inş bebeğimin cinsiyetini. :26: çok merak ediyorum. benim kociş de erkek erkek diye tutturuyo ama ben ilk bebeğimin kız olmasını istiyorum. onu böyle pembiş pembiş süslemek istiyorum
Iyi aksamlar anneler
Ben bebisimi daha hissetmedim. Sisko gobüsüm yuzunden mi acep
Yaklask 1,5 hafta önce gece uykudan uyandim elim karnimda uyumusumbirseyler hissettim böyle icim bi hos oldu hani bebek sanki. Ama sabahda kendime gelince emin olamadim.Rüya miydi gercek mi diye
canım hayırlısı ne ise öyle olsun ama bende 2 hafta sonra kendi doktoruma kontrole gidicem onun yine erkek demesinden korkuyorum dediğin gibi bende kız istiyodum, bide 2 hafta sonra ikinci boyut ultrasona giricem kızlar.
slm kızlar benimde doktorum %95 kız dedi benimki de %5 erkek çıkmasın :) ay bide topikte neler olmuş öyle hiçbişi anlamadım.
evet artık renklii ultrason zamanımız yaklaşıyor o zaman netlik kazanacak
slm kızlar benimde doktorum %95 kız dedi benimki de %5 erkek çıkmasın :) ay bide topikte neler olmuş öyle hiçbişi anlamadım.