-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.341
aaah aaaah uyku acaba neydi biz onun ne olduğunu unutalı 6.5 ay oldu gece uykularımız berbat durunda gündüz eh işte ama busefer gündüz bana uyku yok gene artık saf safgeziym ortalıkta bi tavsiyesi olan varsa gece uykularına dört gözle bekliyorum.merhaba anneler bebeklerinizin gece uykusu nasıl sık uyanıyorlarmı?
merhaba hanımlar ..sizlere bir sorum olacak bende kısmetse haziran annesi olacağım şimdiden kızımın bezlerini almaya başladım..size sorum en çok kaç numaraları bez kullanılıyor..bende şuan 1 adet 1 numara 1 adet 2 no,3 adet 3 no ,5 adet de 4 nolu bez var.toplamda 10 paket yani bunlar beni ne kadar idare eder acaba..
selam!! admin kim ise bir ricam var sizden,şu gebelik takvimine nasıl giriyoruz ya da siz mi alıyorsunuz?? yardım eder misiniz?? tahmini doğum tarihi 09.06.2013.teşekkürler
canım 1 nolu bezden 3 paket daha alabilirsin nerdeyze her emzirmede altlarını kirletiyolar ilk zamanlar
aaah aaaah uyku acaba neydi biz onun ne olduğunu unutalı 6.5 ay oldu gece uykularımız berbat durunda gündüz eh işte ama busefer gündüz bana uyku yok gene artık saf safgeziym ortalıkta bi tavsiyesi olan varsa gece uykularına dört gözle bekliyorum.
Tarfil, sen Rafael Levi'de mi tedavi görmüştün canım? Başka bir topicte okudum
bende farksız sayılmam ama sanki bu aralar düzeldi gece uykusu nedenide gündüz uykularımızı düzene soktuk bebeginin gündüz uykusu nasıl saat kaçta nekadar uyuyor
merhaba anneler bebeklerinizin gece uykusu nasıl sık uyanıyorlarmı?
merhaba hanımlar ..sizlere bir sorum olacak bende kısmetse haziran annesi olacağım şimdiden kızımın bezlerini almaya başladım..size sorum en çok kaç numaraları bez kullanılıyor..bende şuan 1 adet 1 numara 1 adet 2 no,3 adet 3 no ,5 adet de 4 nolu bez var.toplamda 10 paket yani bunlar beni ne kadar idare eder acaba..
rafael levide tedavi görecektim cnm ama çok şükür 1 ay kala kendiliğinden geldi bebeğim daha öncede 4 düşüğüm vardı hepsi kendiliğinden olmuştu o tüp bebek yöntemiyle embriyoların genetiğine bakacaktı kromozom sorunu varmı diye ama gerek kalmadı hamdolsun şimdi kızım 7 aylık
merhaba arkadaşlar benim için önemli olan bir kaç şeyden birini sormak istiyorum,
bebeklerinizi bu güne dek ne sıklıkla dışarı çıkardınız ? ve şu aylarda ne kadar sık çıkarıyorsunuz ? ne kadar sıklıkla devam ediyorsunuz yani ?
ben bebeğimi sık sık çıkaramıyorum
kötü yanı evin etrafıda kapalı bi yerede bakamıyoruz.
en iyi ihtimal bir haftayı buluyor , ama genelde on günden on güne yada iki haftada bir
ya siz ?
güneş yüzünü gösterdiğinden beri çıkarıyorum diyelim. kışında haftada 1 falan çıkardık mutlaka. siz neden çıkaramıyosunuz. sağlık vs. gibi bir engel mi var. ben kendim bile dayanamam dışarda güneşli bir hava varken. kendimi sokağa atasım gelir:)