-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.261
slm kızlar bende kordon dolanmasından mayıs ayında dogum yaptım.şuan 74 günlük olduk.doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonu antibiyotik iğneyle tedavi olduk geçmedi.şuruplarda fayda etmiyor.hep hastanedeyiz.durmadan ağlıyor.uyku diye bişey zaten yok.ayrıca da aşırı gazlı.sab ve zinko kullanıyorum fayda etmiyor.bi yandan da bağırsakları bozuldu onun içinde ayrı tedavi oluyor.daha bir gün nefes alamadık.15 dakikada bir kaka yapıyor.bez yetiştiremiyoruz.en zorlanan sanırım benimdir.siz gaz için ne kullanıyorsunuz?
Merhabalar,
6 haziranda 2.kızımı dünyaya getirdim.Burada bende paylaşımda bulunmak isterim.Kızımı anne sütüyle ama sağarak besliyorum süt kanallarımın darlığından dolayı.Kızım emmeye kalktığında yorulup bitiremiyor.Emzirmek ne de kolay aslında sağmak insanı bitiriyor.Bir de mastit olup sütüm azaldı çok zordayım psikolojik olarak.2 ay dürte dürte yalnız anne sütü verdim hedefim 6 ay ama nasıl başaracağım allah bilir.Doğum sonrası anneyi en yıpratan şey süt olayları sanıyorum.Bebeğim doydu mu,sütüm az mı yetiyor mu doyuruculugu nasıl vs gibi annenin psikolojisini alt üst eden bir olay.Anne sütü şıkır şıkır gelip emziren anneler ne kadar şanslılar ! Diyorum ki bazı zaman ya tamamen bitsin sütüm yada tam anlmıyla geri gelsin artık beni çok yıprattı.Ne güzel sütüm bol iken mastit olayı çıktı(
bizden para çıkmayacak kiiiii
bu arada ben devlet hastanesine gittim bugün. testler için. benim bebek gene ufaldı ya :) 18 haziran dedi doktor doğum için. 4 gün küçülmüş oldu :)
kalp atışı var dedi. bana dinletmedi. testleri yazınca ben bendeki b12 eksikliğini ve demiri söledim. neyse onlarıda yazdı. sonra dioki aslında bunları bütün annelere yazmalıyız. niye yazmıoruz ki falan dedi. bilgi işlemi aradılar. gebelik rutinine onuda ekletti :) komik geldi durum bana
kaçtım vallaa
dr pazar gününe kadar sancında artma olursa gel dedi
olmazsa perşembehep 25 haziranda doğurucam dedim 25 haziranda doğurursam çok söz dinleyen bi kız olcak bu
sancılarımda baya şiddetli yaa uyumak istiyorummm
duygulandııııııııımm
duygulandııııııııımm