- 22 Ocak 2012
- 82
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.241
arkadaslar herkesı ama herkesı cok cok tebrık edıyorum,temmuz annesi adayı olarak.Allah bebeklerınızle ,ailelerinizle mutluuuuu ve huzurluuuu yıllar diliyorum.sizlere bı sorum olcak,39+3teyım,doğumuma 5 gun kaldı,bugun sezeryan olcaktım aslında,bebeğin kılosundan düne kadar sezeryan dıyen doktorum,dun ku kontrolde sezeryana gerek kalmadığını söyleyınce cok sevındım,sımdı sabırsızlıkla normal doğumu beklıyoruz. Bdt ye 5 gün var ama nst te sancı 20 bıle deil, yaklasık 20 cıvarında,bu doğum tarıhının gecikeceği nimi gösterır yada onunla alakası yok,bırden sancı artabılırmı? sizin son haftalarda son gunlerde sancınız nasıldı nst de?
arkadaslar herkesı ama herkesı cok cok tebrık edıyorum,temmuz annesi adayı olarak.Allah bebeklerınızle ,ailelerinizle mutluuuuu ve huzurluuuu yıllar diliyorum.sizlere bı sorum olcak,39+3teyım,doğumuma 5 gun kaldı,bugun sezeryan olcaktım aslında,bebeğin kılosundan düne kadar sezeryan dıyen doktorum,dun ku kontrolde sezeryana gerek kalmadığını söyleyınce cok sevındım,sımdı sabırsızlıkla normal doğumu beklıyoruz. Bdt ye 5 gün var ama nst te sancı 20 bıle deil, yaklasık 20 cıvarında,bu doğum tarıhının gecikeceği nimi gösterır yada onunla alakası yok,bırden sancı artabılırmı? sizin son haftalarda son gunlerde sancınız nasıldı nst de?
öncelikle ii dileklerin için çok sağ ol,darısı tüm bekleyen annelerin başına.
benim neredeyse hiç sancım çıkmıyordu.hatta bn 40+4 te doğum yaptım,gece doğum yaptım ben.sabahı doktora gitmiştim dr bebğin çok yukarda olduğunu söyledi,sancı da sıfır çıkmıştı kağıdın dibinde idi kırmızı çizgi.ama gece suyum geldi ve yadsınamaz bir açıklıkla hastanede idim.sanıırm sancı ile falan ilgsi yok..bir avazda doğurman dileğiyle
sağolasın canım sancıyla hiç ilgisi yok doğumdan 1 gün önce nstde sancım cıkmadı bir gün sonraki nstde 70 lerde cıktı doğum koltuğuna yatana kadar sancı hissetmedim karnımın kasılmalarından bide acıklıktan doktorum anladı dogumun basladıgınıinşallah kolay dogum olur senınde
Eki Görüntüle 449762
gunaydın canlarım bu pompa hakkında bılgısı ollan varmı nasıl ıyımı arastırıyorumda
Merhaba kiZlar basından beri Temmuz annesi olmayı beklerken 28 haziranda suyumun gelmesiyle epidural normal dogumla oğlumu kucağıma aldım bende haziran annesi oldum :))
Bende lanSinoh un manuel i vardi cok zor olunca medela aldım aynısı canım memeyle en uyumlu olanı bu markaymis emzirme hemsireleride medela öneriyor cok hızlı sagım yapmıyor ama Manuel'den cok daha iyi ve gogus tam oturduğu icin canımı yakmio tavsiye ederim
ya benim sütüm oldugu halde bu makinayla sağamadım. ben mi beceremedim acaba cok az süt cıktı ?
kac dk sağmak lazımki ?
slm kızlar 10 hazıranda dogum yapmıştım 35 gunluguz bnm sut bıdamla ıkı damla hala bes dakka emıyo aglıyo gelmeyınce mecbur mama verıorum ac kalmaması ıcın uzucu bir şey ama elden bırsey gelmıo ama mamaylada olsa çok ıı kılo alımı şükür bu arada sezeryandan sonra gobek ındı bıraz ama hala var 4 aylık gıbı çok sınırım bozuluo baktıkca ınmıcek herhalde
korsede bırseye yaramadı yaa sızlerden sezeryan olupta gobegı eskı halıne donen varmı dumduz olann
ya benim sütüm oldugu halde bu makinayla sağamadım. ben mi beceremedim acaba cok az süt cıktı ?
kac dk sağmak lazımki ?
kızlar selammm bende kesin topiğe dönüş yaptım 34 günlük olduk bugün birkaç gün öncede kayınvaldemler gitti annemlerde onlardan önce gitmişlerdi bebiş ve kociş başbaşa kaldık şimdi ikimizinde anneleri varkende zor oluyordu yanlız kalıncada zor oluyor bende bir acayip oldum lohusalıkta
40ımıza da bir hafta kadar kaldı kendimizi toparladık bebeişte bende
ama bebeğim bu 3.gün hala kakasını yapamadı ya dr a gidip geldik 2 gün dahabekleme süresi verdi bakalım bekliyoruz
sarıbeybi sende hoşgeldin
hoşbulduk cnmm
burdamıyız nerdeyiz ??