bende burdayim dahaaaa :)))) doguramadimmm...yani kendiliginden birsey gelmedi henüz...sadece kasiklarimda müthis bir agri var, geceleri zaten uyumuyorum, sabah
saat 5-6ya dogru yatiyorum ama ögleden önce kac kez uyandim kasiklarimin agrisindan, ölücem sandim yaaa
yarin de doktor randevumuz var yine, bakalim doktor amcamiz ne diyecek, beni büyük ihtimal ya sali yada carsamba doguma alacaklarmis, dün öyle demisti...
Günaydın arkadaşlar,
Haziran annesi olacağımı sanıyordum, en azından beklenen tarih 29 hazirandı. Ama olmadı haziranda anne olmak kısmet değilmiş. temmuz annelerine transfer oluyorum
benim kız çok nazlı çıktı. doktorumuz salı gününe kadar bekleyelim, eğer sağlığımız iyi olursa 2 gün daha müsade edebileceğini söyledi. eğer yine doğurmazssam suniyle doğuma başlarız dedi. hakkımda hayırlısı. sanırım doğurmayan bir ben birde zypzyp kaldık. artık temmuz annelerinde görüşürüz canım, sanada banada hayırlı doğumlar dilerim. sanırım temmuzunda ilk anneleri sen ve ben olacağız. inşallah. görüşmek üzereeeeee
Ben burda kalsam olmaz mii
bende burda kalmak istiyorummm....topik mopik atlamak istemiyorum buraya cok alistim ve isindim...degisiklik kaldiramammm
dur yaa nereye weda ediyosunn.. her ne kadar haziran annesi olamasakta bi gecmişimiz war bu topikte gidemezsinnnn
elbet bizde doğurucaz we doğuran haziran annelerine gecicez :))
gittin mi kontrole ne dedi doktorun ? suni mi wericekler )
ozaman bende hiic biryere gitmiyorum
ki artik temmuzda doguracagimizda kesinlesti hepberaber
:)
Herkese merhaba.ben de haziran annesi olucaktım ama oğlum gelmedi son günde de.bugün 40+1 olduk tık yok.sizlere birşey danışmak istiyorum.benim 1 günden beri suyum geliyor.yani ben öyle sandım ama dr a gittik alttan muayene etti ben öyle birşey tespit etmedim dedi.ultrasonda baktı.gene aynı şey.gayet normal suyu dedi.bu arada devlet hastanesi.ama benim yaklaşık 1,5 gündür suyum gelmeye devam ediyor.ama nasıl anlatayım böyle azar azar.fakat çocuk bezi koyuyorum altıma yoksa kıyafetlerime kadar geçiyor.şimdiye kadar 2 bardak kadar gelmiştir.kendi dr umda özelde ve şuan izinde.hastaneyi arayıp ebeyle görüştüm sancın kanaman yoksa bişey olmaz dedi.ama ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.başına böyle birşey gelen var mı acaba ??
canim ya bence baska bir doktora daha görün, cünki suyun gittikce azaliyorsa, ne bilim bende korktum simdi...hani sonra gec falan kalinmasin, cünki doktorlarda insan sonucta
onlarda hata yapabiliyorlar... Tabi Allah korusun. bence birinin lafiyla kalma birkezliginede olsa baska bir doktora görün sonucta bebek suyun icinde yasiyor anne karninda
Yok kiz 4 olmasi lazim
Ben
becom
burcukerim
bide betul mu vardi?
Ay birisi daha olcakti son kisiden emin degilim:26:
ivet ivet ivet bende varim daha
Becom ve betul gece kuslari
evet valla, gece kusuyum ben
geceleri uyuyamadigimdan, forumda geceleri geziyorum hep :)
yalniz kizlar bizim evde internet gitti artik giremiyorum, simdide annemlere geldik ordan giriyorum
cikis vermistik bizim internet sirketine, yeni sözlesme yapacaktik, son zamanlardaki kasik agrilarimdan hic yerimden kalkip gidip yeni firmada yeni sözlesme falan yapmadik, yarin agrim daha
az olursa gidip yeni sözlesme yapmak istiyoruz, bir sirketten digerine gecmek istiyoduk öyle pek memnun olmadigimizdan, esimlede birlikte gitmek istiyoduk, evde bu aralar internetsizim yani
gerci doguma gidicez ama gelince hazir olsun istiyorum...
ondan geceleri yokum yaa bu aralar