2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geldim geldim gelmem mi hiç,sabahta girdim baktım öğlen de:)hala doğurmadığını görünce bi şey diyemedim,hevesim kursağımda kaldı.

Sanci girdi gece ama dahada birsey olmadi

Umarim iyisindir Bebis olsada gelip yokluyorsun ne guzel

Yarin hastane ile konusunca aktaririm hemen dediklerini

Ben teyzemin yazligina gideyim.Dogmicak bu cocuk,daraldim evde:26:

Sanci girdi gece ama dahada birsey olmadi

Umarim iyisindir Bebis olsada gelip yokluyorsun ne guzel

Yarin hastane ile konusunca aktaririm hemen dediklerini

Ben teyzemin yazligina gideyim.Dogmicak bu cocuk,daraldim evde:26:

inş. hastane ile konuşmaya gerek kalmadan hayırlısı ile sancılanır ve doğurursun:26:

bende burdayim dahaaaa :)))) doguramadimmm...yani kendiliginden birsey gelmedi henüz...sadece kasiklarimda müthis bir agri var, geceleri zaten uyumuyorum, sabah
saat 5-6ya dogru yatiyorum ama ögleden önce kac kez uyandim kasiklarimin agrisindan, ölücem sandim yaaa
yarin de doktor randevumuz var yine, bakalim doktor amcamiz ne diyecek, beni büyük ihtimal ya sali yada carsamba doguma alacaklarmis, dün öyle demisti...

Ben burda kalsam olmaz mii

bende burda kalmak istiyorummm....topik mopik atlamak istemiyorum buraya cok alistim ve isindim...degisiklik kaldiramammm

dur yaa nereye weda ediyosunn.. her ne kadar haziran annesi olamasakta bi gecmişimiz war bu topikte gidemezsinnnn
elbet bizde doğurucaz we doğuran haziran annelerine gecicez :))
gittin mi kontrole ne dedi doktorun ? suni mi wericekler )

ozaman bende hiic biryere gitmiyorum ki artik temmuzda doguracagimizda kesinlesti hepberaber :)

canim ya bence baska bir doktora daha görün, cünki suyun gittikce azaliyorsa, ne bilim bende korktum simdi...hani sonra gec falan kalinmasin, cünki doktorlarda insan sonucta
onlarda hata yapabiliyorlar... Tabi Allah korusun. bence birinin lafiyla kalma birkezliginede olsa baska bir doktora görün sonucta bebek suyun icinde yasiyor anne karninda

Yok kiz 4 olmasi lazim
Ben
becom
burcukerim
bide betul mu vardi?

Ay birisi daha olcakti son kisiden emin degilim:26:

ivet ivet ivet bende varim daha

Becom ve betul gece kuslari

evet valla, gece kusuyum ben geceleri uyuyamadigimdan, forumda geceleri geziyorum hep :)

yalniz kizlar bizim evde internet gitti artik giremiyorum, simdide annemlere geldik ordan giriyorum
cikis vermistik bizim internet sirketine, yeni sözlesme yapacaktik, son zamanlardaki kasik agrilarimdan hic yerimden kalkip gidip yeni firmada yeni sözlesme falan yapmadik, yarin agrim daha
az olursa gidip yeni sözlesme yapmak istiyoruz, bir sirketten digerine gecmek istiyoduk öyle pek memnun olmadigimizdan, esimlede birlikte gitmek istiyoduk, evde bu aralar internetsizim yani gerci doguma gidicez ama gelince hazir olsun istiyorum...
ondan geceleri yokum yaa bu aralar

canım bence hemen baska doktora görün.. resmen suyun geliyo nasıl bişey yok diyolar anlamıyorum.. suyunun bitmesi bebeğe zarar getirir. bence waktini gecirmeden baska bi doktora görün

ahhhhh elde olsaydııııı öyle doğurmak sen sezeryan olucaksın madem neden 40 a kadar beklemiyosunki canım, bi sorun mu war ?

Ben de hala doğurmadım jelibons. seninle bdt ler aynıydı. beklemedeyim hala meleğimi. Rabbim bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğuranlarada kolaylık versin. umarım sezeryan olmam :26:

benimde jelibonla aynıydı, dolayısıyla seninkiylede aynı
bende bekliyorum.. korktugumda; suni sancıyı cekip cekip sezeryana alınmak .. cünkü sezeryandan korkuyorum ben.. Rabbim yardımcımız olsun..
sana ne dedi doktrun, ne zamana kadar bekliceksiniz ? sonra suni sancımı wericek ?

Iyi aksamlar
Midem cok kotu yaniyor. Artik ne yesem dokunuyor

Hapimda bitti.Yenide almadim 1 haftadir ha bugun ha yarin dogurcam diye bosuna almayim dedim

Günaydin

Dün gecede dogurmadim
Sonunda esimi parise ikna ettigim halde faydasi olmadi

Hastaneyi aradim yarin 12 de muayene edecekler.Ultrason ve altdan bakilcak. Sonra 12:45 de ebeye yönlendireceklermis. O niye bilmiyorum.Belki dogum ebem ile konuscam.Hic sormadim
Duruma göre kararlastirilacak suni sanci saati/gunu

canım Allah yardımcın olsun Rabbim sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip etsin artık

senin ki kız mı? kızlar erken gelir derler. eşim; ee bu yoksa erkek mi demeye başladı dr. umuz yüzde yüz kız demese şüpheye düşücem bende. tabiki en önemlisi öncelikle sağlıklı olması. dr. kontrolumuz yarın, bakalım dr. amcamız ne diyecek. :26:

günaydınsenin ki ısırılmayı tam hak etti
hadi canım inş. yarın hayırlı haberlerle gelirsin.bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…