- 7 Nisan 2012
- 1.006
- 122
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.861
İyi geceler kızlar bende 5haftalık hamileyim allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin.
İyi geceler kızlar bende 5haftalık hamileyim allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin.
bugün çok sessiz canım buralar :)
niye kimsede ses seda yok
sohbet edin bakim
çarşamba günü kontrole gittiğimde bebişim 4 kilo 100 gram 54 cm olmuştu doktor daha fazla beklemeyelim bu kez dikiş açacak yer büyük olur dedi.pazartesi 8.30 yatış yapıcam allah nasip ederse inş.:18::18::18:
günaydınnnnnnnnnnnnn
sabahın 06.00'sından beri yine ayaktayım,kocişim içerde misss gibi uyuyor...
bense uyandım dön babam dön nerdeeee gram uykum yok...kalktım 1 kaşık sarelle attım ağzıma,baktım oğlan içimde kımıldanıyor iyi dedim şükür bugüne de...1 bardak süt aldım elime geldim yine k.k başına
öyle geçmişe bakıyorum...
bugün doğum günüm...niyeyse çok önemsemiyorum geçen seneler gibi...garip oysa ne burnundan getirirdim herifimin plan yapmadıysa...şimdi çokta tınnnnn,oğlum,ben,eşim,ailem sağlıklı olalım da diyorum...eyyy annelik sen nelere kadirsin gözünü seveyim....
bu arada dün son kez kapalıçarşı yapalım dedik...paşam doğunca bir süre gidemeyeceğiz çünkü...
kocişlim doğum hediyemi aldı...avcılar da bir kuyumcudan 800 küsüre sorduğumuz künyeyi kapalıçarşı dan 500 küsüre aldık...
haberiniz olsun...altın neyim işiniz varsa bu aralar rotayı yakın olanlar oraya çevirsin
ben biraz daha bakınayım geçmişe...sonra da kocişimin yanına uzanırım...saati 07:00 ettim yav...
Dogum gunun kutlu olsun Ada
Ben 2 saatcik uyumusum. Bunada sukur.
O arada ruyada gordum
Oglum dogmus onu emziriyorum. Sutum de geliyormus
maşallah bebişine de sana da,her şeyin yolunda olması çok güzelAllah sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin.
bebişin ömürlü olsun canım,ne güzel kucağında allah bize de nasip etsin..ben de normal doğum istiyorum ama inş. her şey yoluda gider de öyle olur..epidural mi yoksa çatır çatır normal mi??ben iğnesiz falan normal istiyorum da o yüzden merak ettim.
şöyle normal doğum yapıp da rahat olun korkcak bişey yok diyenleri gördükçe çok seviniyorum valla darısı başımıza inş
yine ağlayarak okudum,sulu gözlü mü oldum ne Allahım bize de kolay doğum nasip etsin.açılma olana kadar biraz çekmişsin ama yine de sanırım kolay olmuş..Allahım darısı başımıza:26:
Günaydın annecikler. Ooooo kimleri görüyorum taze anneler var. Sanırım hepimiz uyutup pc başına geçtik.
Minilya, nehirefe , psiyoji hepinizi tebrik ederim. Az önceki doğum hikayesini de ağlayarak okudum. Bebişlerimiz çok akıllı. Allah geri kalan arkadaşlarımıza da aynı duyguları yaşamayı nasip eylesin.
uffffffffffff cok güzel yaaa.. walla sabah sabah ağladım heee
ne güzel, ne yüce bi duygu ya Rabbim.. dilerim bizde böyle kolay doğumlar yaparız..
normal doğum yapıp da korkmayın kolaydı diyenleri gördükçe daha bi hewesleniyorum, cesaretleniyorum..
Rabbim meleğini de seni de korusun.. Hayırlı olsun canım..
Bebek hakkındaki tecrübelerini zamanın oldukca paylas, bekleriz
canım ara ara aynı korkular,sevinçler benim de içimi kaplıyor.korkular,kötü senaryolar aklıma geldikçe başka işlerle uğraşıp o fikirleri aklımdan atmaya çalışıyorum..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.9 aydır her hastaneye gittiğimde gözümün önüne oğlumla hastaneden çıkışım geliyor..ayy oğlumm ne zaman gelecek acaba:44:
kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin
tatlım ben de seni merak ediyordm. normal oldu değil mi 8 dk da bi sancın vardı en son?? ayrıntıları yazarsan seviniriz..
aşkolsun sana yaaa,beni çok nadir ağlatan doğum hikayelerinden birini yazmışsın.. Rabbim inş bize de kolay doğumlar nasip eder.. bu arada hem sana hem topiğe genel sorayım. kızlar doğumda okunacak dua var mı böyle duyan,bilen???
bu msjını gördüm, hbrini bekliyoruz dicektim bi baktım
yazmışsın. hayırlı olsun canım. o güne bile kalmaz belki oğluşun...sağlıkla hayırlısıyla al kucağına,herşey de istediğin gb olsun. pzt aldırmadığın ii olmuş bence de.. ayyy sen de doğurursan bebişinle ilgilenmekten nası takip etcez biz doğuran hamişleri??? en ilgilimiz sendin bu konuda.. yerine birini tayin et kuzum olmuyo bu böyle
kolay gelsin canım kv bu akşam geliyo di mi??
kızlar 37+4 günlük hamileyim bebişim kız bugün kontrol vardı boyu 50 cm kilosu 2800 çıktı sizce normal mi yoksa azmı kilo alması için napmam lazım?
benimki 37+6 da 2850 ydi
dr um ufak bir bebek olacak dedi
günaydınnnnnnnnnnnnn
sabahın 06.00'sından beri yine ayaktayım,kocişim içerde misss gibi uyuyor...
bense uyandım dön babam dön nerdeeee gram uykum yok...kalktım 1 kaşık sarelle attım ağzıma,baktım oğlan içimde kımıldanıyor iyi dedim şükür bugüne de...1 bardak süt aldım elime geldim yine k.k başına
öyle geçmişe bakıyorum...
bugün doğum günüm...niyeyse çok önemsemiyorum geçen seneler gibi...garip oysa ne burnundan getirirdim herifimin plan yapmadıysa...şimdi çokta tınnnnn,oğlum,ben,eşim,ailem sağlıklı olalım da diyorum...eyyy annelik sen nelere kadirsin gözünü seveyim....
bu arada dün son kez kapalıçarşı yapalım dedik...paşam doğunca bir süre gidemeyeceğiz çünkü...
kocişlim doğum hediyemi aldı...avcılar da bir kuyumcudan 800 küsüre sorduğumuz künyeyi kapalıçarşı dan 500 küsüre aldık...
haberiniz olsun...altın neyim işiniz varsa bu aralar rotayı yakın olanlar oraya çevirsin
ben biraz daha bakınayım geçmişe...sonra da kocişimin yanına uzanırım...saati 07:00 ettim yav...
tanselll cım de dogurmuss yaaa ne gusell valla kızlar hıc ugradımı topıge tansell ?normal mı sezaryen mı olmus ?merak edıorum?