2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

İyi geceler kızlar bende 5haftalık hamileyim allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin.

bende nst ye girdim hafıf sancı cıkmıs dedi. alttan muayene ettiler. Açılma varmı diye baktılar galiba. benimde acayip canım yandı. ama sonuc olarak haftaya tekrar gel muayeneye dediler.

Ben dedim ama. Bu gecede bana uyku yok.. Sirf agrilar yuzunden
Suan anneme cok kiziyorum
Ama dusunmekde istemiyorum kendisini

canım hayırlı olsun şimdiden.bebişine de maşallah nası tosuncuk olmuş

günaydınnnnnnnnnnnnn
sabahın 06.00'sından beri yine ayaktayım,kocişim içerde misss gibi uyuyor...
bense uyandım dön babam dön nerdeeee gram uykum yok...kalktım 1 kaşık sarelle attım ağzıma,baktım oğlan içimde kımıldanıyor iyi dedim şükür bugüne de...1 bardak süt aldım elime geldim yine k.k başına
öyle geçmişe bakıyorum...
bugün doğum günüm...niyeyse çok önemsemiyorum geçen seneler gibi...garip oysa ne burnundan getirirdim herifimin plan yapmadıysa...şimdi çokta tınnnnn,oğlum,ben,eşim,ailem sağlıklı olalım da diyorum...eyyy annelik sen nelere kadirsin gözünü seveyim....

bu arada dün son kez kapalıçarşı yapalım dedik...paşam doğunca bir süre gidemeyeceğiz çünkü...
kocişlim doğum hediyemi aldı...avcılar da bir kuyumcudan 800 küsüre sorduğumuz künyeyi kapalıçarşı dan 500 küsüre aldık...
haberiniz olsun...altın neyim işiniz varsa bu aralar rotayı yakın olanlar oraya çevirsin
ben biraz daha bakınayım geçmişe...sonra da kocişimin yanına uzanırım...saati 07:00 ettim yav...

Son düzenleme:

canım doğum günün kutlu olsun.bebişinle kocanla birlikte daha nice mutlu yıllara
bende kalktım bir güzel kahvaltımı yaptık kocamla.onu kursa gönderdim şimdi de uykum yok napsam diye düşünüyorum

Dogum gunun kutlu olsun Ada
Ben 2 saatcik uyumusum. Bunada sukur.
O arada ruyada gordum
Oglum dogmus onu emziriyorum. Sutum de geliyormus

Adaer, canim dogumgunun kutlu olsun. Nice mutlu yillara...
Detox, 12 derece mi diyorsun? Bu benim bittigim andir. Evden burnumu cikarmam disari. Sicaktan eller ayaklar sisiyor bende.

Bu arada bebekleri nasil giydiricez bu kadar sicakta? Patikli tulumun icine corap, badi, ustune battaniye falan. Piser bunlar ben diyim size.
Dun hepsiburadadan chicconun gogus ucu temizleme mendili, gogus pedi, sinek kovucu sprey, bir de emzik tutacagi siparisi verdim. 75 lira uzerine kargo bedavaydi. Onceki gun de bebek bakim yatagi (alt degistirme icin) bebe jou marka normalde 70 lira, jokerde yesil rengine indirim yapmislar 40 liraya dusmus onu aldim. Alt acma icin bence en uygunu onlar, ustunu rahatlikla silebiliyorsun, yanlari korumali falan. Tavsiye ederim.
Son eksiklerim onlardi, geriye kaldi oyun halisi ve lazim olursa sallanan ana kucagi. Bizdeki oto koltugu ayni zamanda ana kucagi oluyormus. Bakalim deniycez.

Dogum gunun kutlu olsun Ada
Ben 2 saatcik uyumusum. Bunada sukur.
O arada ruyada gordum
Oglum dogmus onu emziriyorum. Sutum de geliyormus

Benim de ruyamda nisanim gelmisti, bir an gercek sanip tuvalete kostum ama yok birsey tabii
Son gunlerde cok tatliya dustum, deli gibi tatli seyler yiyorum. Biri beni durdursun.

epıdural yapılmadı cnm ıkınmayı guclestırdıgı ıcın dr um önermedı..

şöyle normal doğum yapıp da rahat olun korkcak bişey yok diyenleri gördükçe çok seviniyorum valla darısı başımıza inş

benım canım cok tatlıdır asırıııı böylee ben bıle normal dogum yaptıysam herkes yapar merak etme

yine ağlayarak okudum,sulu gözlü mü oldum neAllahım bize de kolay doğum nasip etsin.açılma olana kadar biraz çekmişsin ama yine de sanırım kolay olmuş..Allahım darısı başımıza:26:

normal dogum yapıcak kısıler sakın bagırmayın ben bagırarak kendımı maf ettım oda sundan kaynaklandı hemen yan odamda kadın sancı cekıp bagırdı bende korktum bende bagırdım
aslında bagırmasaydım dogumdan sonra halsız kalmıyacaktım ıkı saat kendıme gelemedım ama ıkı saat sonra ıyı oluyosun merak etme

amın cnm darısı sızlere ıns

bak bugun 4 gunum cok sukur artık otururken dıkıslerımde fazla acımıo hatta dogum acısını unuttum bıle...suan cok rahatım huzurluyum bebısım yanımda...ıns normal yaparsın cnm hıc korkma...

bende kendımı cok korkuttum ama öle degılmıs...

hayy massalah sende doguruosun hadı hayırlısı cnm saglıkla al bebısını kucagına..

ben elemnesrahleke suresını okudum valla sancılarımıda azalttı dıyebılırım..

kızlar 37+4 günlük hamileyim bebişim kız bugün kontrol vardı boyu 50 cm kilosu 2800 çıktı sizce normal mi yoksa azmı kilo alması için napmam lazım?

benimki 37+6 da 2850 ydi
dr um ufak bir bebek olacak dedi

kızlarrrr her ıkınızede söluyorum ben bu topıkte en cok kafaya taktıgım konuydu kılo sorunu yaptım en son gıttıgımde dedıler kı yanı 05 hazıranda gırdım ultrasona 2700 gr dedıler 400 gr asagı veya yukarı olabılır ırı bebek bekleme annesı dedıler ben şok
neyse 06 hazırandada dogum yaptım bı sokta orda yasadım 3500 kılo cıktı yavrusummaşşallahhhhh dedım yanı takılmayın bence fazla...

Bacııımm bugün benimde doğum günüm ikimizinde doğum günü kutlu olsun o zaman
Yaş kaç oldu sorması ayıp? Ben 25'i doldurdum. Kısmete bak bebişlerde yakın zamanlarda doğcaklar hatta senin baya olmuş belki annesinin doğum gününde gelir oğluşun.
Benim kızıma kavuşmam için geri sayım başladı bugün son 10...
Bu kadar tesadüften sonra beşik kertmesi mi yapsak bunları napsak

tanselll cım de dogurmuss yaaa ne gusell valla kızlar hıc ugradımı topıge tansell ?normal mı sezaryen mı olmus ?merak edıorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…