2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bende aldim dusumu. Temizlik bitti,yemekde hazir. Salatayi geldiklerinde yapcam.
Dus cok iyi geldi. Kremlendim oturuyorum simdi tv basinda
30 dk a esim gelcek

Canim su anda en cok senin bebisi merak ediyorum, doktorun bu hesaplari tutacak mi bakalim? Hayirlisi olsun, saglikla kucagina alirsin insallah tospik prensesi

Hayirli ugurlu olsun, allah anali babali buytsun. Dogum hikayeni merakla bekliyoruz, bir de kizinin fotosunu eklersen super olur sana soz nazar degdiirmicez

Kizlar ben bugun deli gibi camasir yikadim, yarin hemen utulemem lazim, nolur nolmaz diye. Limonata yaptim, cok yoruldum ama kv'nin deepfreezeden cikardigi lime cinsi limonlarin rengi bir acayip olmus. Bu aksam sekerde dinleniyor, insallah tadi guzel olur.
Logusa serbetimi de yapicam ama galiba hastanede de veriyorlarmis. Belki yapip eve koyarim sadece. Cantama son seklini vereyim dedim, icine bir suru seyi sigdiramadim. Terlikler falan acikta kaldi, elbislerimi de yikadigim icin aniden dogurursam yandim hepsi ipte su anda!
Bu arada kasiklarima hafif hafif sanci giriyor, yoga hocasi yoga yapanlarin sancilari oldugundan daha hafif hissettigini soylemisti. Belki de sancilarim baslamistir ben hissetmiyorumdur

kızlar herkese selamlarrrr,
dopum yapanlar var ne güzel Allah bebişlerinni bağışlasın.
ütopya hadi gözün aydın ne güzellll bebişin geliyo sağlıkla gelsin tümmmm arkadaşlarımız

arkadaşlar merhaba.
çarşamba doğum yaptım ama ınanaınanca şimdi bıraz vakıt buldum da açtım kk yı.malum bende çocuk 2 tane.doğumum gayet guzel gectı şükür.53 cm boyunda 3230 gr ağırlıgında doğdu selin.ve bı suru saçı var hem de siyah.ailecek şaşkınız çünkü bizde sarışından başka çocuk çıkmaz e onlarda kel oluyo malum.hanı gözumle görmesem çıktığını karıştı dıyıcem:)) bugun 3.gunumuzdu.haıfı sarılık başlamış.ayrıca benım göğüsler feci kanıyo resmen.2 gundur sağıp kaşıkla verıyorum dua edın de allah şifasını versın.emızrmek muthış bı duygu ama kanayan göğüslerle değil.

ayy ne güzel maşallah size
darısı başımıza

hayırlı olsun canım
Allah şifa versin

hayırlı olsun canım
Allah şifa versin

Allah bebişine de sana da sağlık versin canım,darısı bebişini bekleyen tüüüm annelerin başına..bizim de meleklerimiz hayırlısı ile gelsinlerrr:26:

doğumlar sıklaştı heyecan basıyor insanı

benimde kocam hasta:2: içim parçalandı ateşi yüksekti buz kompleksi yaptım şükür düştü şimdi uyudu valla kocama böyle üzülüyorum çocukta ne yaparım bilmem

iyi akşamlar herkese. bugün sadece tanselli haber vermek için girebildim. takip edemedim sizi. herkes iyi mi?
ben daha doğuramadım. uf yarın son gün. ne nazlı çıktı bizimkiler.

ütopya gözün aydın canım. cumaya sezeryana giriyomuşsun. hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah.
doğum yapan var mı başka ya da doğuma giden?

Yarin son gun derken sen de mi sezeryan olcaksin?

geçmiş olsun canım. inşallah bebişin de sen de atlatırsınız. bebişine de maşallah.

D-Gabbana, canim cok uzuldum gogus yaralarina. Her bir gogsunu 10 dkdan fazla emzirme, bir de mumkunse 3 saatte bir besle kuzuyu.
Seni emzik niyetine kullanmasin selin hanim

Gecmis olsun dikkat et gribini sana da bulastirmasin canim

yok canım 40 ı dolduruyorum. takvimim beni terk edecek ben normal istiyorum hala. bakalım pazartesi doktorumuz ne diyecek, ne kadar bekletecek. geleceği yok bizim paşanın.

Benim de pzt kontrolum var, nstde bir sorun yoktu en son, suyu da yeterliydi. Benim takvimim sali gunu bitiyor ama bekliycem. Kotu dusunme sen de, gelecegi gunu bilir onlar.

Gecmis olsun dikkat et gribini sana da bulastirmasin canim

Benim de pzt kontrolum var, nstde bir sorun yoktu en son, suyu da yeterliydi. Benim takvimim sali gunu bitiyor ama bekliycem. Kotu dusunme sen de, gelecegi gunu bilir onlar.

ben de beklemek istiyorum. suyu iyiydi. ama kiloyu 3800 ölçtü. +- 200 olabilir dedi. ben 40dan sonra ne kadar bekleriz diye sordum. 1 hafta bekleyebiliriz ama kilosu çok artarsa sıkıntı olabilir dedi. o yüzden sezeryan diyecek diye çok korkuyorum. artık hayırlısı olsun. çok istiyorum normal olsun. ama olmazsa da yapacak bişey yok.

Hayirlisi olsun canim. Bu aralar bebisler pek cikmak istemiyor. Yeni sloganimiz su: Gun dogmadan neler dogar

slm annecikler...
1 haftadan sonra evimdeyim,eşimleyim...
nasıl özlemişim evimi en çok ta eşimi
birazdan çıkarım...
hala doğurmadım,bu oğlanın da doğacağı yok sanırım...
yarın doğum günüm umarım d.günümde gelmez...farklı olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…