- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.821
çarşamba günü kontrole gittiğimde bebişim 4 kilo 100 gram 54 cm olmuştu doktor daha fazla beklemeyelim bu kez dikiş açacak yer büyük olur dedi.pazartesi 8.30 yatış yapıcam allah nasip ederse inş.:18::18::18:
Hayirli ugurlu olsun, allah anali babali buytsun. Dogum hikayeni merakla bekliyoruz, bir de kizinin fotosunu eklersen super olurkızlar merhaba anca fırsat bulabildim. dün 12.30 da normal doğumla 3 kg 300gr. 50 cm. kızım gülfem ela ma kavuştum. Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu. müsait olduğumda doğum hikayemi yazarım sizlere. çooooooooooooooooooookkkkkkkkkk güzel bir duygu anlatamam
kızlar merhaba anca fırsat bulabildim. dün 12.30 da normal doğumla 3 kg 300gr. 50 cm. kızım gülfem ela ma kavuştum. Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu. müsait olduğumda doğum hikayemi yazarım sizlere. çooooooooooooooooooookkkkkkkkkk güzel bir duygu anlatamam
arkadaşlar merhaba.
çarşamba doğum yaptım ama ınanaınanca şimdi bıraz vakıt buldum da açtım kk yı.malum bende çocuk 2 tane.doğumum gayet guzel gectı şükür.53 cm boyunda 3230 gr ağırlıgında doğdu selin.ve bı suru saçı var hem de siyah.ailecek şaşkınız çünkü bizde sarışından başka çocuk çıkmaz e onlarda kel oluyo malum.hanı gözumle görmesem çıktığını karıştı dıyıcem:)) bugun 3.gunumuzdu.haıfı sarılık başlamış.ayrıca benım göğüsler feci kanıyo resmen.2 gundur sağıp kaşıkla verıyorum dua edın de allah şifasını versın.emızrmek muthış bı duygu ama kanayan göğüslerle değil.
arkadaşlar merhaba.
çarşamba doğum yaptım ama ınanaınanca şimdi bıraz vakıt buldum da açtım kk yı.malum bende çocuk 2 tane.doğumum gayet guzel gectı şükür.53 cm boyunda 3230 gr ağırlıgında doğdu selin.ve bı suru saçı var hem de siyah.ailecek şaşkınız çünkü bizde sarışından başka çocuk çıkmaz e onlarda kel oluyo malum.hanı gözumle görmesem çıktığını karıştı dıyıcem:)) bugun 3.gunumuzdu.haıfı sarılık başlamış.ayrıca benım göğüsler feci kanıyo resmen.2 gundur sağıp kaşıkla verıyorum dua edın de allah şifasını versın.emızrmek muthış bı duygu ama kanayan göğüslerle değil.
kızlar bir şey danışayım size;
ben daha oto koltuğu almadım. iyi bişi olsun ucuz olsun falan die bakınıp duruyorum kararsızım. çok önemli geliyor bana ama artık vakitte kalmadı.
kötü bir marka alacağına iyi bir markanın ikinci elini alayım diye düşündüm. bu arada bir yakınım taşınma nedeniyle oto koltuğunu satıyor.
britax römer, 300tl. ikinci el bi koltuğa 300 çok mu karar veremedim. marka çok iyi die biliyorum ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
arkadaşlar merhaba.
iyi akşamlar herkese. bugün sadece tanselli haber vermek için girebildim. takip edemedim sizi. herkes iyi mi?
ben daha doğuramadım. uf yarın son gün. ne nazlı çıktı bizimkiler.
ütopya gözün aydın canım. cumaya sezeryana giriyomuşsun. hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah.
doğum yapan var mı başka ya da doğuma giden?
arkadaşlar merhaba.
Yarin son gun derken sen de mi sezeryan olcaksin?
doğumlar sıklaştı heyecan basıyor insanı
benimde kocam hasta:2: içim parçalandı ateşi yüksekti buz kompleksi yaptım şükür düştü şimdi uyudu valla kocama böyle üzülüyorum çocukta ne yaparım bilmem
yok canım 40 ı dolduruyorum. takvimim beni terk edecekben normal istiyorum hala. bakalım pazartesi doktorumuz ne diyecek, ne kadar bekletecek. geleceği yok bizim paşanın.
Gecmis olsun dikkat et gribini sana da bulastirmasin canim
Benim de pzt kontrolum var, nstde bir sorun yoktu en son, suyu da yeterliydi. Benim takvimim sali gunu bitiyor ama bekliycem. Kotu dusunme sen de, gelecegi gunu bilir onlar.
ben de beklemek istiyorum. suyu iyiydi. ama kiloyu 3800 ölçtü. +- 200 olabilir dedi. ben 40dan sonra ne kadar bekleriz diye sordum. 1 hafta bekleyebiliriz ama kilosu çok artarsa sıkıntı olabilir dedi. o yüzden sezeryan diyecek diye çok korkuyorum. artık hayırlısı olsun. çok istiyorum normal olsun. ama olmazsa da yapacak bişey yok.