- 2 Mart 2012
- 577
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.801
bende annem vardı bugün
bi iş yapmadan bir insan nasıl bu kadar yorulur bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisini yapmışsın.. dolapta bnm de hzır bişi olsa kesin onu yapardım. terden öldüm bittim iki kap yemek yapçam diye.
ama nihayet bitti, biraz oturup duşa girmem lazım..
sen acıların en büyüğünü yaşamışsın bugün kuzum
alttaki yazını da okudum maşaallah senin yavruna öyle, tam tosuncuk olucak.
bende annem vardı bugün
valla yorulur, sanırım sıcaktan. ev serin aslında benim ama yine de yoruldum. bişi de yaptığım yok.
Ohh gel keyfim gellll annem ve eşimmm mutfaktaydı demeye kalmadı annemide çıkarmış eşim mutfaktan canı sıkılmış yemekleri ben yaparım demiş anneme :d
ayy hamarat kocacım benim ......
patates kokusu geliyor ayranda yapsın bari sölimm de
benim evimde serin oluyor Allahtan
şimdi yattım
şimdide aşağıya hafif hafif sancı giriyor
sırtımda çok ağrıyor
kızz mutfağı dağıtır, arada git kontrol et
hayır olsun bakalım daha erken senin diyecem ama bu bebişlerin sağı solu belli olmuyor. dinlen bakalım gececek mi ağrıların.
benim daha yalancı malancı hiç sancım olmadı. zaten oğluşum ters duruyor. hala başı kaburgamın altında. o yüzden bazen nefesim daralıyor o kadar.
:) :) yok yok bırak yapsın bence dağıta dağıta öğrenir toplamayı da. benim kocam da girer mutfaga, çok da güzel yemek yapar. toplamak konusunda çok başarılı olmasa da :):) ilerliyor yavaş yavaş.
bu böylesancı değilde
ince ince bir sızı
benimde bu hafta başladı bütün bu sıkıntılar
kızlar bir şey danışayım size;
ben daha oto koltuğu almadım. iyi bişi olsun ucuz olsun falan die bakınıp duruyorum kararsızım. çok önemli geliyor bana ama artık vakitte kalmadı.
kötü bir marka alacağına iyi bir markanın ikinci elini alayım diye düşündüm. bu arada bir yakınım taşınma nedeniyle oto koltuğunu satıyor.
britax römer, 300tl. ikinci el bi koltuğa 300 çok mu karar veremedim. marka çok iyi die biliyorum ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
kızlar merhaba anca fırsat bulabildim. dün 12.30 da normal doğumla 3 kg 300gr. 50 cm. kızım gülfem ela ma kavuştum. Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu. müsait olduğumda doğum hikayemi yazarım sizlere. çooooooooooooooooooookkkkkkkkkk güzel bir duygu anlatamam
kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin