- 22 Mart 2012
- 613
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.781
canım oğluna kavuşacağına çok sevindim hakkınızda hayırlısı ne ise o olur umarım bakarsın cumaya kadar dayanamaz da gelir yaramazkizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin
Iyi aksamlar herkese
Gecmisi okumadim.Bu sayfadan gordugume gore ferdanin da dogum yapacagi gun belli olmusTebrik ederim canim
Carsambada ben gitcem ebeye,o gun de bizimki belli olacak.Ayni gundu ikimiizin bdtsi
Tansel ve nehirefe de dogum yapmis,Allah anali babali buyutsun yavrularinizi.Gozunuz aydin
tunambabym sende cuma gircekmisin doguma.Hadi hayirlisi,gozun aydin canim
Ben mahvolmusum ya. 2saat uyumusum.Ama hala uyuya bilirim.Heryerim agriyor
Camasir yikama isi de cok yordu beni. yemek yedim yattiydim koltuga uyuya kalmisim ne guzel.
Biraz daha yatayim kalkip mutfagi silip supurcem.Ardindan dus,sonra banyo temizlencek.Camasir katlanip yerlercek.
Ardindan da yemek yapcam
Ay daha cok isim var.Yorgunuuuum
yemek fikrin varsa banada söyle ne yapcam bilmiyorum :44:
Barbunya yemegi yapcam yanina patates ve turk biberli bulgur pilavi. Ortayada karnibahar,domates,rocco salatasiCacikda eklemeyi dusunuyorum halim olursa
Ay dogun yapan olmus baya okudum bi 5 sayfa.Hepinizin gozu aydin
Barbunya yemegi yapcam yanina patates ve turk biberli bulgur pilavi. Ortayada karnibahar,domates,rocco salatasiCacikda eklemeyi dusunuyorum halim olursa
Ay dogun yapan olmus baya okudum bi 5 sayfa.Hepinizin gozu aydin
ay maşallah bu kadar işin üstüne bi çorba bi salata yetmezmiydi :)
ben de patlcan yemeği ve fırında makarna yapıyorum, fikir olsun
kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin
iyi akşamlar annişler nasılsınız bakalım haziranda her geçen gün güzel haberler alıyoruz bende de zaman daraldı saat sayıyorum bugün dip köşe ağdaya gittim acılarım büyük birde sezeryan acısını çekicem
yaprak sarmamı koydum ateşe oh mis gibi
iyi akşamlar annişler nasılsınız bakalım haziranda her geçen gün güzel haberler alıyoruz bende de zaman daraldı saat sayıyorum bugün dip köşe ağdaya gittim acılarım büyük birde sezeryan acısını çekicem