2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Tansell doğurmuş :21::21: o kurtuldu darısı bizlere

Bende tatile denize gidemiyoruz bari balkonda güneşleneyim dedim ii oldu vallahi duşumuzuda aldık kızımla meyve keyfi yapıyoruz.
:KK56:

kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin
canım oğluna kavuşacağına çok sevindim hakkınızda hayırlısı ne ise o olur umarım bakarsın cumaya kadar dayanamaz da gelir yaramaz :KK9:

doğum yapanlar olmuş Allah sağlıkla analı babalı büyütsün hepinizin gözüaydın

doğuranları duydukça heyecanım tavan yapıyor....darısı sağ salim bize inşallahhhhhhhhh:))))))))))))

Iyi aksamlar herkese
Gecmisi okumadim.Bu sayfadan gordugume gore ferdanin da dogum yapacagi gun belli olmus:KK52:Tebrik ederim canim
Carsambada ben gitcem ebeye,o gun de bizimki belli olacak.Ayni gundu ikimiizin bdtsi

Tansel ve nehirefe de dogum yapmis,Allah anali babali buyutsun yavrularinizi.Gozunuz aydin

tunambabym sende cuma gircekmisin doguma.Hadi hayirlisi,gozun aydin canim

Ben mahvolmusum ya. 2saat uyumusum.Ama hala uyuya bilirim.Heryerim agriyor
Camasir yikama isi de cok yordu beni. yemek yedim yattiydim koltuga uyuya kalmisim ne guzel.
Biraz daha yatayim kalkip mutfagi silip supurcem.Ardindan dus,sonra banyo temizlencek.Camasir katlanip yerlercek.
Ardindan da yemek yapcam
Ay daha cok isim var.Yorgunuuuum

Iyi aksamlar herkese
Gecmisi okumadim.Bu sayfadan gordugume gore ferdanin da dogum yapacagi gun belli olmus:KK52:Tebrik ederim canim
Carsambada ben gitcem ebeye,o gun de bizimki belli olacak.Ayni gundu ikimiizin bdtsi

Tansel ve nehirefe de dogum yapmis,Allah anali babali buyutsun yavrularinizi.Gozunuz aydin

tunambabym sende cuma gircekmisin doguma.Hadi hayirlisi,gozun aydin canim

Ben mahvolmusum ya. 2saat uyumusum.Ama hala uyuya bilirim.Heryerim agriyor
Camasir yikama isi de cok yordu beni. yemek yedim yattiydim koltuga uyuya kalmisim ne guzel.
Biraz daha yatayim kalkip mutfagi silip supurcem.Ardindan dus,sonra banyo temizlencek.Camasir katlanip yerlercek.
Ardindan da yemek yapcam
Ay daha cok isim var.Yorgunuuuum

yemek fikrin varsa banada söyle ne yapcam bilmiyorum :44:

merhaba güzel anneler,

dünden beri takip etmeye çalışıyorum ama yazamadım hiç. bissürü doğuran olmuş, tansell bile doğurmuş :) doğuran tüm arkadaşalrın gözü aydın olsun. Sağ salim bebişlerini aldılar kucaklarına, darısı başımıza.
gün alan arkadaşlar, dr dan güzel haberlerle gelen arkadaşlar sizlerin de gözü aydın.
son günler artık çoğumuz için ki benim bdt m ay sonu :) ama haziranın 9 u bugün. şunun şurasında haziranın bitmesine 3 hafta kaldı. 1 ay sonra kısmetse hepimiz bebişlerimizi konuşuyor olacağız. :) düşüncesi bile çok güzel.

Barbunya yemegi yapcam yanina patates ve turk biberli bulgur pilavi. Ortayada karnibahar,domates,rocco salatasi:KK56: Cacikda eklemeyi dusunuyorum halim olursa

Ay dogun yapan olmus baya okudum bi 5 sayfa.Hepinizin gozu aydin

Barbunya yemegi yapcam yanina patates ve turk biberli bulgur pilavi. Ortayada karnibahar,domates,rocco salatasi:KK56: Cacikda eklemeyi dusunuyorum halim olursa

Ay dogun yapan olmus baya okudum bi 5 sayfa.Hepinizin gozu aydin

ay maşallah bu kadar işin üstüne bi çorba bi salata yetmezmiydi :)

ay maşallah bu kadar işin üstüne bi çorba bi salata yetmezmiydi :)

Aslinda yeterdi:KK1:
Ama kaynanam geliyor Turkiyeden.Ve kendisine ilk defa yemek yapcam diye heycan yaptim:KK37:
30dk a ucagi iniyor ama eve gelmeleri 21 i bulur. Okadar yoldan sonra basit birsey olmasin dedim :O)

Benim dun aksam bide bugun 2 defa sanirsam nisanim geldik. Rengi sarimsi normal akinti ile karisik ama rengi sarimsi olan topak topak. Ayiramiyorsunda ceksende

Ama 3hafta oncede gelmisti o sadece 1 defa geldi.Dahada olmamisti..

kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin

Canım benimmmm çok perşembe ben cuma sen hadi bakalım tosunpaşalarımızı alıcaz kucağımıza :)

Hayırlısıyla bakalım :)

iyi akşamlar annişler nasılsınız bakalım haziranda her geçen gün güzel haberler alıyoruz bende de zaman daraldı saat sayıyorum bugün dip köşe ağdaya gittim acılarım büyük birde sezeryan acısını çekicem:nazar::nazar:

çarşamba günü kontrole gittiğimde bebişim 4 kilo 100 gram 54 cm olmuştu doktor daha fazla beklemeyelim bu kez dikiş açacak yer büyük olur dedi.pazartesi 8.30 yatış yapıcam allah nasip ederse inş.:18::18::18:

yaprak sarmamı koydum ateşe oh mis gibi :KK56:

en iyisini yapmışsın.. dolapta bnm de hzır bişi olsa kesin onu yapardım. terden öldüm bittim iki kap yemek yapçam diye.
ama nihayet bitti, biraz oturup duşa girmem lazım..

iyi akşamlar annişler nasılsınız bakalım haziranda her geçen gün güzel haberler alıyoruz bende de zaman daraldı saat sayıyorum bugün dip köşe ağdaya gittim acılarım büyük birde sezeryan acısını çekicem:nazar::nazar:

sen acıların en büyüğünü yaşamışsın bugün kuzum:KK1::KK1::KK1:
alttaki yazını da okudum maşaallah senin yavruna öyle, tam tosuncuk olucak.:nazar::nazar::nazar:

X