2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin

Cok sasirdim gorunce, hayirlisi olsun ferdacim. Gorunuse gore senin yeme icme kürü cok ise yaramis, benimkini bile gecmissiniz:-)
Bugun sabah yogaya gittim ben de, bacagimi o kadar rahat acip esnetiyordum ki hoca bile sasirdi, sana masallah demek istiyorum dedi:-)
Dun gece kasiklarimda hafif sancilar olmustu yuruyusten sonra, bu sabah eser yoktu. Dus aldim once yogaya ordan,pazara gittik.
Eve gelince erzaklari yerlestirdim falan, hic birseyim yok. Aksam yine yuruyuse gidicez hava serinleyince. Bu hafta dogurucam kararliyim, kizim bir hafta daha bekletmeyecek bizi. Sanirim annesine duskun bir kiz olacak, cikmak istemedigine gore:KK33:

slmm herkeseee dogurn dguranaa negusell dogurn herksn gozu aydın allh salıklı sıhatlı analı babalı buyutsnn
bu aradaaa
bendennn
sarı yeşil erik gibi balgam gıbı mukus gıbı sey geldı akıo arada bır:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

o zmn sanırım nişanın geliyo, hadi bakalım senin de hbrlerini bekleyelim o zmn:))

Cok sasirdim gorunce, hayirlisi olsun ferdacim. Gorunuse gore senin yeme icme kürü cok ise yaramis, benimkini bile gecmissiniz:-)
Bugun sabah yogaya gittim ben de, bacagimi o kadar rahat acip esnetiyordum ki hoca bile sasirdi, sana masallah demek istiyorum dedi:-)
Dun gece kasiklarimda hafif sancilar olmustu yuruyusten sonra, bu sabah eser yoktu. Dus aldim once yogaya ordan,pazara gittik.
Eve gelince erzaklari yerlestirdim falan, hic birseyim yok. Aksam yine yuruyuse gidicez hava serinleyince. Bu hafta dogurucam kararliyim, kizim bir hafta daha bekletmeyecek bizi. Sanirim annesine duskun bir kiz olacak, cikmak istemedigine gore:KK33:

işte böyle bigün o sancılar gelcek gitmicek, bi bakıcaz ki melis bebek yolu yarılamış bile:KK1::KK1::KK1:

senin bu kadar hareketli olmana rağmen kızın gelmiyorsa bizimki hiç gelmez heralde maşallah sana :)

kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...kızlar akşamda sormuştu vvarmı aranızda plasenta marjinal olan:KK5::KK5::KK5::KK5:

selam kızlar

nehirefe hayırlı olsun bebişin
doğum hikayende çok güzeldi
darısı başımıza

utopya06 sen de hayırlı bir şekilde alırsın kucağına inş bebeğini

baya heyecan yaptım
benim oğlum da gelsin artık ya:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar 37+4 günlük hamileyim bebişim kız bugün kontrol vardı boyu 50 cm kilosu 2800 çıktı sizce normal mi yoksa azmı kilo alması için napmam lazım?

kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin

benimde cuma sabahı olucak canım
ne kadar güzel
hayırlısı ile alalım oğluşlarımızı kucağımıza

slm herkese......
ne güzel güzel haberler var doğum yapanlar ve tarihleri belli olanlar,darısı başımıza artık bizimde oğluşumuzun odası elicek bugün onu bekliyoruz eksiklerimiz halloluyor yavaş yavaş.herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

X