2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tansell şu sıralarda sezryana girmiş olmalı. ilaç bi işe yaramadığı için suni sancı vermemişler.

demiştim ama hala faceden yazıyor. birazdan girecek.

Son düzenleme:
Dogum yapan anneleri tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun yavrularini.
Doguma gidecek olanlarada Allah kolaylik versin.

Ben kalktim erkenden. Yavas Yavas dib temizligime basladim. Mutfakda is cok. Suan mutfak ile banyo kaldi.daha camasir yikamaya gitcem. Sonra mutfak alisverisine. Aksam 21 e kdr vaktim var gerci. Aksam yemegini de yapcam daha
Yoruldum
Kesin bu gecede uyuyamicam,ama bu sefer agrilardan..

kızlar şimdi doktordan geldim nstmde dünküne göre sancı neredeyse yok gibii ağrılarım var ama dün daha fazlaydı doktor normal dedi.daha sonra ultrasone girdik bebişim suyum gayat iyi yeterli dedi doktor.tekrar alttan muayne etti bebek dönmüş ama henüz kanala girmemiş beklicez dedi.kahverengi kanamada alttan muayne ettikleri için olmuş kan kırmızı olursa hemen gel dedi 26 hazirana kadar her gün olabilir beklicez dedi haftaya tekrar gidicem hayırlısı bakalım...

nesrinnaz cnm senin daha varmış günün ama tabi belli olmuyo bu beişlerin sağı solu..
bana da dr perşembeye çatı için randevu verdi ama o güne kadar da olabi,lir tabi dedi
bn de hiç sancı çıkmıyo ama...

neyse kızlar ben kaçar..
birinin o ütüleri yapması lazım, yoksa kociş yarından itibaren iç çamaşırıyla dışarı çıkmak zorunda kalıcak
evde de bnden başka kimse olmadığı için o ütüleri mecbur ben yapıcam

kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin

anaaaaa cnmmm hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim...
kordon dolanması iyi bişey değil tabi ama bebeğine kavuşucak olman güzel tabi...
bnm kinin boynunda da var kordon ama perşembe belli olacak ne olacağı işte...

neyse sağ salim al inşş kucağına kuzey paşa yı
sen doğum yapıcan ya şimdi ben bi panikledim, sonuçta senin bdt bnden sonraydı

7haziran sabah 7.40ta tatlı oğlum dünyaya geldi..çok güzel bişey kızlar biraz uğraştırıyor emme sorunumuz var ama gerisi harika:))))
rabbim bağışlasın oğlunu,hayırlı uzun ömürler versin

inşallah bizler de böyle kolaylıkla,sağlıkla doğururuz yavrularımızı

7haziran sabah 7.40ta tatlı oğlum dünyaya geldi..çok güzel bişey kızlar biraz uğraştırıyor emme sorunumuz var ama gerisi harika:))))
tatlım ben de seni merak ediyordm. normal oldu değil mi 8 dk da bi sancın vardı en son?? ayrıntıları yazarsan seviniriz..
aşkolsun sana yaaa,beni çok nadir ağlatan doğum hikayelerinden birini yazmışsın.. Rabbim inş bize de kolay doğumlar nasip eder.. bu arada hem sana hem topiğe genel sorayım. kızlar doğumda okunacak dua var mı böyle duyan,bilen???
kizlar yoldayim doktora gidiyorum
gecmise bakamadim
tanseli cok merak ettim dogum oldu mu
dunden beri baska dogum hbri varmi
bu msjını gördüm, hbrini bekliyoruz dicektim bi baktım
yazmışsın. hayırlı olsun canım. o güne bile kalmaz belki oğluşun...sağlıkla hayırlısıyla al kucağına,herşey de istediğin gb olsun. pzt aldırmadığın ii olmuş bence de.. ayyy sen de doğurursan bebişinle ilgilenmekten nası takip etcez biz doğuran hamişleri??? en ilgilimiz sendin bu konuda.. yerine birini tayin et kuzum olmuyo bu böyle

kolay gelsin canım kv bu akşam geliyo di mi??

herkese günaydın dünkü çektiğim ağrılardan sonra hala doğurmadım Allahım bu kız ne zaman gelcek

Allah razı olsun öznurum...
geçen bahsettim hatırlar mısın bilmem...
Ada'nın kız kardeşi Aysin içinde hayırlısı olsun diye duana ekle olur mu cnm...
canım dün kardeşin için dua ettik Allah kabul etsin inş..

canım gözün aydın darısı bizlere artık..
canım ya ağlayarak okudum çok özeniyorum normal doğum hikayelerine bakalım biz napıcaz Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin..Rabbim bebişine hayırlı ömürler versin..

canım sizin için hayırlı olan sezeryanmış demekki kilosuda çok iyi sağlıkla kucağına alırsın inş..

Canımmm inan heycan yaptım okuyunca,Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.Kilosu da gayet iyiymiş maşallah,cumaya kadar da alır yine.
Biz de bugün doktordan geldik,sadece nst ye girdik,usg ye almadı,önemli olan sancı dedi,bebek kanala girse dahi sancı olmayınca olmuyor dedi,o yüzden artık bizim için nst ölçüt dedi,yine minik sancılarım çıktı,4 kez 40 a geldi,bi kez de 50 ye geldi,onun haricinde hep 20-30 lardaydı sancım.Kızının keyfi yerinde görünüyor,henüz gelmeye niyeti yok,bekleyelim dedi,perşembe günü gidicem nst ye giricem tekrar.

beklenen doğum tarihime son 3 gün kızlarrrr

utopyaa hayırlıolsunnnn

kızlar bu aralar çok giremeyebilirim ama haberlerimi vericem inşallah

Son düzenleme:

ii olmanıza sevindim canım,ayyy benim sıpa da girmemişti kanala ne zaman girecek bunlar ne kadar nazlılar yaa:)

ütopyacım senin için de hayırlısı olsun,bdtlerimiz aynı idi sen cuma bebişine kavuşuyorsun bakalım ben ne zaman kavuşacağım.

merhaba kızlar
nasılsınız???
ben dün doktora gittim 1santim falan açılma var dedi
eve git sancın,suyun yada kanama olursa gelirsin dedi
pazartesiye kadar hiç birşey olmazsa yine de gel dedi.
nst de sancı falan da çıkmadı ama belimde sanki sancı gibi ara sıra gelip giden bir ağrı var.
devlet hastanesine gidiyorum ben.,
böyle işte bekliyoruz bakalım....

ütüyü bitirdim
biraz dfa ortyalığın tozunu aldım..
şimdi sıra geldi yemeğe...
ama azcık dinlenmeyi hakkettim sanırım

slmm herkeseee dogurn dguranaa negusell dogurn herksn gozu aydın allh salıklı sıhatlı analı babalı buyutsnn
bu aradaaa
bendennn
sarı yeşil erik gibi balgam gıbı mukus gıbı sey geldı akıo arada bır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…