2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tansell şu sıralarda sezryana girmiş olmalı. ilaç bi işe yaramadığı için suni sancı vermemişler.

demiştim ama hala faceden yazıyor. birazdan girecek.

Son düzenleme:
Dogum yapan anneleri tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun yavrularini.
Doguma gidecek olanlarada Allah kolaylik versin.

Ben kalktim erkenden. Yavas Yavas dib temizligime basladim. Mutfakda is cok. Suan mutfak ile banyo kaldi.daha camasir yikamaya gitcem. Sonra mutfak alisverisine. Aksam 21 e kdr vaktim var gerci. Aksam yemegini de yapcam daha
Yoruldum:KK51:
Kesin bu gecede uyuyamicam,ama bu sefer agrilardan..

kızlar şimdi doktordan geldim nstmde dünküne göre sancı neredeyse yok gibii ağrılarım var ama dün daha fazlaydı doktor normal dedi.daha sonra ultrasone girdik bebişim suyum gayat iyi yeterli dedi doktor.tekrar alttan muayne etti bebek dönmüş ama henüz kanala girmemiş beklicez dedi.kahverengi kanamada alttan muayne ettikleri için olmuş kan kırmızı olursa hemen gel dedi 26 hazirana kadar her gün olabilir beklicez dedi haftaya tekrar gidicem hayırlısı bakalım...

nesrinnaz cnm senin daha varmış günün ama tabi belli olmuyo bu beişlerin sağı solu..
bana da dr perşembeye çatı için randevu verdi ama o güne kadar da olabi,lir tabi dedi:KK1::KK1:
bn de hiç sancı çıkmıyo ama...

neyse kızlar ben kaçar..
birinin o ütüleri yapması lazım, yoksa kociş yarından itibaren iç çamaşırıyla dışarı çıkmak zorunda kalıcak:KK1::KK1:
evde de bnden başka kimse olmadığı için o ütüleri mecbur ben yapıcam:KK1::KK1::KK1:

kizlaarrr cuma gunu doguruyorummmmm
oglum kordonu iki tur dolamis
doktora dedim bu normali riske atar mi
o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
ben de sanci cekip sezeryana girmek istemiyorum riske atamam dedim
o zaman ptesi alalim dedi
ben de panikledim cok erken cuma olsun diye
cuma sabaha gun aldik
persembe son kez nstye giricem
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
dualarinizi eksik etmeyin

o da dedi simdi bisey diyemem dogum aninda kalp atisi dusebilir sezeryana aliriz dedi
cuma sabaha gun aldik
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle

anaaaaa cnmmm hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim...
kordon dolanması iyi bişey değil tabi ama bebeğine kavuşucak olman güzel tabi...
bnm kinin boynunda da var kordon ama perşembe belli olacak ne olacağı işte...

neyse sağ salim al inşş kucağına kuzey paşa yı:KK34::KK34:
sen doğum yapıcan ya şimdi ben bi panikledim, sonuçta senin bdt bnden sonraydı:KK1::KK1:

7haziran sabah 7.40ta tatlı oğlum dünyaya geldi..çok güzel bişey kızlar biraz uğraştırıyor emme sorunumuz var ama gerisi harika:))))
rabbim bağışlasın oğlunu,hayırlı uzun ömürler versin
BENIM NORMAL DOGUM HIKAYEM

06 hazıran 2012 de saat 7 de yatısım yapıldı.o an cok korktum sancımın oldugunu nst de ögrendım gece cektıgım agrılar sancıların baslangıcıymış.vede 2 cm acılmıs rahım.saat 10 a kadar beklettıkten sonra hemsıremız sancı odasından benı cıkarıp dogumhaneye göturdu orda baktı kı 4 cm e ulasmıs suyumu patlattı dogumu hızlandıracak dedı.4 cm den sonra basladı sancılar annem ve eşim yanımdaydı sancı geldıgınde annem ve eşimin elınden tutup onlardan destek alıordum annem sureklı yanımda kur an okuyor sancı geldıgınde bana nefes almam gerektıgını söluyordu nefes aldıktan sonra sancı gecıyordu saat 12 olmustu ben dayanıksız bırı olarak daha fazla cekmek ıstemedım sancıları bı an önce olsun bıtsın ıstedım sunı sancı verılsın ıstedım cunku hemsıremız kontrol ettıgınde acıklıgım 5 cm olmustu 2 saatte daha 5 cm dı cunku..sonra sancı ıgnesı yapıldı sancılar 3 dk bır gelmeye basladıgında yıne kontrol ettıklerınde 7 cm olmustu..tanıdıgımız ebe hemsıremız bırazdan senı dogumhaneye alıcam bı anlasma yapalım senınle dedı cok mıymıy ım dır cunku sancı geldıgınde bagırıodum aslında hıc bısey yoktu asıl sancı 7 cmden sonra bastırıormus..:)
senınle bı anlasma yapalım dogum masasında ıkınacaksın dedı pekı dedım ıkınıcam sakın sancı geldıgınde bagırma dedı ok dedım hemen benı dogumhaneye göturduler dogumhanenın kapısı onunde Allah ım dedım bana yardımcı ol vede sevınıodum bırazdan sancılarım bıtecek bebısımı kucagıma alıcam dıordum..dogum masasına cıktım sancım yoktu baktılar aaaa 10 cm olmus doguruosun dedıklerınde dr um geldı..sancı geldıgınde ıkın dedı sancı bı geldı dogum masasının yanındakı demırlere tutunup ıkındım ama cocuk cıkmadı sancım gıttı hadı kızım dedı bak sancı geldıgınde tum gucunle ıkın cocugun basını göruyorum dedı ben aglamaya basladım bebısın cok akıllı oda kendını kaydırıor annesı dedıklerınde tum gucumu toplamıstım sancı geldı ıkın dım daha fazlaaa ıkıııınnnnnnn dedıı dr um daha fazla ıkındımm hadı kızım bı dahaaaaa dedıı bı daha tutunup ıkındıgımda ustumden de bastırınca bı anda kaydıı gıttı an nasıl rahatladım anlatamammm hersey bıttı dogum yapmam 5 dk surdu...benım dıkıslerım atılırken bebısımı yıkıorlardı bebısım ıngaaaaaaa dedıgınde bende aglıordum canını yakıorlardı bebegımın ıcım acımıstı hemen sarıp yanıma verdıler öp dedıler bebısmı ıkı defa doya doya koklayıp öptümm sonrası 15-20 dk dıkıs surdu dıkısler atılırken anlamıosun zaten..dogum yapınca rahatlamıstım 2 saat yemek yıyemedım bıraz kendıme gelmek ıstedım sonrasında rahattım...

suan bebısım 3 gunluk oldu doya doya koklasıp emışıyoruz....:)))
dr um cok rahat dogum yaptın ama bebegın bası buyuk oldugundan dıkıslerın cok oldu dedı...bebısım aglıor ben cıktım byyyyy

inşallah bizler de böyle kolaylıkla,sağlıkla doğururuz yavrularımızı

7haziran sabah 7.40ta tatlı oğlum dünyaya geldi..çok güzel bişey kızlar biraz uğraştırıyor emme sorunumuz var ama gerisi harika:))))
tatlım ben de seni merak ediyordm. normal oldu değil mi 8 dk da bi sancın vardı en son?? ayrıntıları yazarsan seviniriz..

06 hazıran 2012 de saat 7 de yatısım yapıldı.o an cok korktum sancımın oldugunu nst de ögrendım gece cektıgım agrılar sancıların baslangıcıymış.vede 2 cm acılmıs rahım.saat 10 a kadar beklettıkten sonra hemsıremız sancı odasından benı cıkarıp dogumhaneye göturdu orda baktı kı 4 cm e ulasmıs suyumu patlattı dogumu hızlandıracak dedı.4 cm den sonra basladı sancılar annem ve eşim yanımdaydı sancı geldıgınde annem ve eşimin elınden tutup onlardan destek alıordum annem sureklı yanımda kur an okuyor sancı geldıgınde bana nefes almam gerektıgını söluyordu nefes aldıktan sonra sancı gecıyordu saat 12 olmustu ben dayanıksız bırı olarak daha fazla cekmek ıstemedım sancıları bı an önce olsun bıtsın ıstedım sunı sancı verılsın ıstedım cunku hemsıremız kontrol ettıgınde acıklıgım 5 cm olmustu 2 saatte daha 5 cm dı cunku..sonra sancı ıgnesı yapıldı sancılar 3 dk bır gelmeye basladıgında yıne kontrol ettıklerınde 7 cm olmustu..tanıdıgımız ebe hemsıremız bırazdan senı dogumhaneye alıcam bı anlasma yapalım senınle dedı cok mıymıy ım dır cunku sancı geldıgınde bagırıodum aslında hıc bısey yoktu asıl sancı 7 cmden sonra bastırıormus..:)
senınle bı anlasma yapalım dogum masasında ıkınacaksın dedı pekı dedım ıkınıcam sakın sancı geldıgınde bagırma dedı ok dedım hemen benı dogumhaneye göturduler dogumhanenın kapısı onunde Allah ım dedım bana yardımcı ol vede sevınıodum bırazdan sancılarım bıtecek bebısımı kucagıma alıcam dıordum..dogum masasına cıktım sancım yoktu baktılar aaaa 10 cm olmus doguruosun dedıklerınde dr um geldı..sancı geldıgınde ıkın dedı sancı bı geldı dogum masasının yanındakı demırlere tutunup ıkındım ama cocuk cıkmadı sancım gıttı hadı kızım dedı bak sancı geldıgınde tum gucunle ıkın cocugun basını göruyorum dedı ben aglamaya basladım bebısın cok akıllı oda kendını kaydırıor annesı dedıklerınde tum gucumu toplamıstım sancı geldı ıkın dım daha fazlaaa ıkıııınnnnnnn dedıı dr um daha fazla ıkındımm hadı kızım bı dahaaaaa dedıı bı daha tutunup ıkındıgımda ustumden de bastırınca bı anda kaydıı gıttı an nasıl rahatladım anlatamammm hersey bıttı dogum yapmam 5 dk surdu...benım dıkıslerım atılırken bebısımı yıkıorlardı bebısım ıngaaaaaaa dedıgınde bende aglıordum canını yakıorlardı bebegımın ıcım acımıstı hemen sarıp yanıma verdıler öp dedıler bebısmı ıkı defa doya doya koklayıp öptümm sonrası 15-20 dk dıkıs surdu dıkısler atılırken anlamıosun zaten..dogum yapınca rahatlamıstım 2 saat yemek yıyemedım bıraz kendıme gelmek ıstedım sonrasında rahattım...

dr um cok rahat dogum yaptın ama bebegın bası buyuk oldugundan dıkıslerın cok oldu dedı...bebısım aglıor ben cıktım byyyyy
aşkolsun sana yaaa,beni çok nadir ağlatan doğum hikayelerinden birini yazmışsın.. Rabbim inş bize de kolay doğumlar nasip eder.. bu arada hem sana hem topiğe genel sorayım. kızlar doğumda okunacak dua var mı böyle duyan,bilen???
kizlar yoldayim doktora gidiyorum
gecmise bakamadim
tanseli cok merak ettim dogum oldu mu
dunden beri baska dogum hbri varmi
bu msjını gördüm, hbrini bekliyoruz dicektim bi baktım :KK53::KK53:
cuma sabaha gun aldik
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle
yazmışsın. hayırlı olsun canım. o güne bile kalmaz belki oğluşun...sağlıkla hayırlısıyla al kucağına,herşey de istediğin gb olsun. pzt aldırmadığın ii olmuş bence de.. ayyy sen de doğurursan bebişinle ilgilenmekten nası takip etcez biz doğuran hamişleri??? en ilgilimiz sendin bu konuda.. yerine birini tayin et kuzum olmuyo bu böyle:KK1::KK1:

Ben kalktim erkenden. Yavas Yavas dib temizligime basladim. Mutfakda is cok. Suan mutfak ile banyo kaldi.daha camasir yikamaya gitcem. Sonra mutfak alisverisine. Aksam 21 e kdr vaktim var gerci. Aksam yemegini de yapcam daha
Yoruldum:KK51:
Kesin bu gecede uyuyamicam,ama bu sefer agrilardan..
kolay gelsin canım kv bu akşam geliyo di mi??

herkese günaydın dünkü çektiğim ağrılardan sonra hala doğurmadım Allahım bu kız ne zaman gelcek:KK31::KK31::KK31:

Allah razı olsun öznurum...
geçen bahsettim hatırlar mısın bilmem...
Ada'nın kız kardeşi Aysin içinde hayırlısı olsun diye duana ekle olur mu cnm...
canım dün kardeşin için dua ettik Allah kabul etsin inş..

canım gözün aydın darısı bizlere artık..

canım ya ağlayarak okudum çok özeniyorum normal doğum hikayelerine bakalım biz napıcaz Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin..Rabbim bebişine hayırlı ömürler versin..

cuma sabaha gun aldik
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle

canım sizin için hayırlı olan sezeryanmış demekki kilosuda çok iyi sağlıkla kucağına alırsın inş..

cuma sabaha gun aldik
oglum 3300 olmus
bende haberletr boyle

Canımmm inan heycan yaptım okuyunca,Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.Kilosu da gayet iyiymiş maşallah,cumaya kadar da alır yine.
Biz de bugün doktordan geldik,sadece nst ye girdik,usg ye almadı,önemli olan sancı dedi,bebek kanala girse dahi sancı olmayınca olmuyor dedi,o yüzden artık bizim için nst ölçüt dedi,yine minik sancılarım çıktı,4 kez 40 a geldi,bi kez de 50 ye geldi,onun haricinde hep 20-30 lardaydı sancım.Kızının keyfi yerinde görünüyor,henüz gelmeye niyeti yok,bekleyelim dedi,perşembe günü gidicem nst ye giricem tekrar.

beklenen doğum tarihime son 3 gün kızlarrrr :KK52:

utopyaa hayırlıolsunnnn

kızlar bu aralar çok giremeyebilirim ama haberlerimi vericem inşallah

Son düzenleme:
kızlar şimdi doktordan geldim nstmde dünküne göre sancı neredeyse yok gibii ağrılarım var ama dün daha fazlaydı doktor normal dedi.daha sonra ultrasone girdik bebişim suyum gayat iyi yeterli dedi doktor.tekrar alttan muayne etti bebek dönmüş ama henüz kanala girmemiş beklicez dedi.kahverengi kanamada alttan muayne ettikleri için olmuş kan kırmızı olursa hemen gel dedi 26 hazirana kadar her gün olabilir beklicez dedi haftaya tekrar gidicem hayırlısı bakalım...

ii olmanıza sevindim canım,ayyy benim sıpa da girmemişti kanala ne zaman girecek bunlar ne kadar nazlılar yaa:)

ütopyacım senin için de hayırlısı olsun,bdtlerimiz aynı idi sen cuma bebişine kavuşuyorsun bakalım ben ne zaman kavuşacağım.

merhaba kızlar :KK3::KK3:
nasılsınız???
ben dün doktora gittim 1santim falan açılma var dedi
eve git sancın,suyun yada kanama olursa gelirsin dedi
pazartesiye kadar hiç birşey olmazsa yine de gel dedi.
nst de sancı falan da çıkmadı ama belimde sanki sancı gibi ara sıra gelip giden bir ağrı var.
devlet hastanesine gidiyorum ben.,
böyle işte bekliyoruz bakalım....

ütüyü bitirdim :KK34:
biraz dfa ortyalığın tozunu aldım..
şimdi sıra geldi yemeğe...
ama azcık dinlenmeyi hakkettim sanırım:KK1::KK1:

slmm herkeseee dogurn dguranaa negusell dogurn herksn gozu aydın allh salıklı sıhatlı analı babalı buyutsnn
bu aradaaa
bendennn
sarı yeşil erik gibi balgam gıbı mukus gıbı sey geldı akıo arada bır:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X