2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Hic bilemiyorum canim bana batikon falan falan surmediler. Belki nisandir.

canım hayırlı olsun.bizim için de kokla mis kokulu oğluşunu
kaç dikişin var?beni sağolsun kayınvalide 21 dikişim vardı benim diye korkutuyoda

benım bebısın bası cok buyuktu halada fark edıorum uzun bası yanı o yuzden 15 dk dıkıs atıldı ama ustune oturabılıorum cok sukur bana kac dıkısım oldugunu sölemedıler ama dıkısın cok dıkkat et dedıler ama ılk gun oturamıosun sonrası rahaaattsın yanı korkma hıcccc dert edılcek bısey yok hatta dıorum kı ıkıncı dogumumda normal olsun dıorum...

neyse bi sorayım dedim birazdan doktora gidicem tekrar 10 da randevum var hayırlısı bakalım öğreniriz heralde ne olduğunu şans dileyin bana olur mu zor yürüyorum bugün bacak aram kukuşum acıyo çok (((

canım çatı muayenesinden sonra bazen kanama oluyormuş ama tahrişe bağlı olarak pembe kan geliyor heralde o zaman.nişan da jel gibi oluyormuş ama yazılanların yalancısıyım yaşamadığım için bilmiyorum
sen sancın gelcek mi diye bak bakalım yine de hazırlıklı ol nişansa eğer 48 saat içinde doğum oluyormuş çünkü

ne güzel açılman kolay olmuş sanırım,darısı başımıza:26:

canim demin yazdim kimse cevap yazmadi ...daha 3 haftalik hamileyim,subat anneleri topigi actim...banada liste yapmam icin yardimci olurmusunuz???

şöyle normal doğum yapıp da rahat olun korkcak bişey yok diyenleri gördükçe çok seviniyorum valla darısı başımıza inş

7haziran sabah 7.40ta tatlı oğlum dünyaya geldi..çok güzel bişey kızlar biraz uğraştırıyor emme sorunumuz var ama gerisi harika:))))

BENIM NORMAL DOGUM HIKAYEM

06 hazıran 2012 de saat 7 de yatısım yapıldı.o an cok korktum sancımın oldugunu nst de ögrendım gece cektıgım agrılar sancıların baslangıcıymış.vede 2 cm acılmıs rahım.saat 10 a kadar beklettıkten sonra hemsıremız sancı odasından benı cıkarıp dogumhaneye göturdu orda baktı kı 4 cm e ulasmıs suyumu patlattı dogumu hızlandıracak dedı.4 cm den sonra basladı sancılar annem ve eşim yanımdaydı sancı geldıgınde annem ve eşimin elınden tutup onlardan destek alıordum annem sureklı yanımda kur an okuyor sancı geldıgınde bana nefes almam gerektıgını söluyordu nefes aldıktan sonra sancı gecıyordu saat 12 olmustu ben dayanıksız bırı olarak daha fazla cekmek ıstemedım sancıları bı an önce olsun bıtsın ıstedım sunı sancı verılsın ıstedım cunku hemsıremız kontrol ettıgınde acıklıgım 5 cm olmustu 2 saatte daha 5 cm dı cunku..sonra sancı ıgnesı yapıldı sancılar 3 dk bır gelmeye basladıgında yıne kontrol ettıklerınde 7 cm olmustu..tanıdıgımız ebe hemsıremız bırazdan senı dogumhaneye alıcam bı anlasma yapalım senınle dedı cok mıymıy ım dır cunku sancı geldıgınde bagırıodum aslında hıc bısey yoktu asıl sancı 7 cmden sonra bastırıormus..:)
senınle bı anlasma yapalım dogum masasında ıkınacaksın dedı pekı dedım ıkınıcam sakın sancı geldıgınde bagırma dedı ok dedım hemen benı dogumhaneye göturduler dogumhanenın kapısı onunde Allah ım dedım bana yardımcı ol vede sevınıodum bırazdan sancılarım bıtecek bebısımı kucagıma alıcam dıordum..dogum masasına cıktım sancım yoktu baktılar aaaa 10 cm olmus doguruosun dedıklerınde dr um geldı..sancı geldıgınde ıkın dedı sancı bı geldı dogum masasının yanındakı demırlere tutunup ıkındım ama cocuk cıkmadı sancım gıttı hadı kızım dedı bak sancı geldıgınde tum gucunle ıkın cocugun basını göruyorum dedı ben aglamaya basladım bebısın cok akıllı oda kendını kaydırıor annesı dedıklerınde tum gucumu toplamıstım sancı geldı ıkın dım daha fazlaaa ıkıııınnnnnnn dedıı dr um daha fazla ıkındımm hadı kızım bı dahaaaaa dedıı bı daha tutunup ıkındıgımda ustumden de bastırınca bı anda kaydıı gıttı an nasıl rahatladım anlatamammm hersey bıttı dogum yapmam 5 dk surdu...benım dıkıslerım atılırken bebısımı yıkıorlardı bebısım ıngaaaaaaa dedıgınde bende aglıordum canını yakıorlardı bebegımın ıcım acımıstı hemen sarıp yanıma verdıler öp dedıler bebısmı ıkı defa doya doya koklayıp öptümm sonrası 15-20 dk dıkıs surdu dıkısler atılırken anlamıosun zaten..dogum yapınca rahatlamıstım 2 saat yemek yıyemedım bıraz kendıme gelmek ıstedım sonrasında rahattım...

suan bebısım 3 gunluk oldu doya doya koklasıp emışıyoruz....:)))
dr um cok rahat dogum yaptın ama bebegın bası buyuk oldugundan dıkıslerın cok oldu dedı...bebısım aglıor ben cıktım byyyyy

7haziran sabah 7.40ta tatlı oğlum dünyaya geldi..çok güzel bişey kızlar biraz uğraştırıyor emme sorunumuz var ama gerisi harika:))))

Allah bebişine ömür,sağlık versin..inş. en kısa zamanda emme sorununuz da kalmaz..allahım Bebişine henüz kavuşmamış annelermizin de bir avazda kavuşmasını nasip etsin:26:

yine ağlayarak okudum,sulu gözlü mü oldum neAllahım bize de kolay doğum nasip etsin.açılma olana kadar biraz çekmişsin ama yine de sanırım kolay olmuş..Allahım darısı başımıza:26:

Günaydın annecikler. Ooooo kimleri görüyorum taze anneler var. Sanırım hepimiz uyutup pc başına geçtik.
Minilya, nehirefe , psiyoji hepinizi tebrik ederim. Az önceki doğum hikayesini de ağlayarak okudum. Bebişlerimiz çok akıllı. Allah geri kalan arkadaşlarımıza da aynı duyguları yaşamayı nasip eylesin.

uffffffffffff cok güzel yaaa.. walla sabah sabah ağladım heee
ne güzel, ne yüce bi duygu ya Rabbim.. dilerim bizde böyle kolay doğumlar yaparız..
normal doğum yapıp da korkmayın kolaydı diyenleri gördükçe daha bi hewesleniyorum, cesaretleniyorum..
Rabbim meleğini de seni de korusun.. Hayırlı olsun canım..
Bebek hakkındaki tecrübelerini zamanın oldukca paylas, bekleriz

kizlar yoldayim doktora gidiyorum
gecmise bakamadim
tanseli cok merak ettim dogum oldu mu
dunden beri baska dogum hbri varmi

Doğum yapanların gözüaydın darısı başımıza Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Benim duygular karmakarışık kızlar yarın benim doğum günüm ve aynı zamanda geri sayım başlıcak doğuma 10 gün kalıcak açıkçası korkuyorum olup bitecek inşallah ama aklıma öyle kötü senaryolar geliyorki Allahım korusun hayırlısıyla bi doğursam bebeğimi kucağıma alsam hastaneden çıkıp eve geldiğimizi görsem :18:
Bi yandan da acayip duygusalım kızımı artık karnımda hissedemicem tekmelerini hareketerini özlicem gibi geliyo gerçi inşallah yüzünü görcem öpüp koklıcam ama ne bilim garip bi duygu 9 aydır ne heycanlar yaşadık ve şimdi daha farklı bi hayata geçiyoruz. Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın

canım ara ara aynı korkular,sevinçler benim de içimi kaplıyor.korkular,kötü senaryolar aklıma geldikçe başka işlerle uğraşıp o fikirleri aklımdan atmaya çalışıyorum..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.9 aydır her hastaneye gittiğimde gözümün önüne oğlumla hastaneden çıkışım geliyor..ayy oğlumm ne zaman gelecek acaba:44:

minilya ve nehirefe bebeklerine kavuşmuşlar çok şükür..
Allah analı babalı büyütsün iki minnakı da..
darısı da bizlerin olsun inşş..
tansel den de bi hbr alsaydık...

günaydın bu arada kızlarr....
azcık oyalanıyım da kalkıp ütü yapıcam, sonra ortalığın bi tozunu alırım...
sonra yemek falan derken kociş gelir..
akşam dışarı çıkıcaz bi aksilik olmazsa

minilya ve nehirefe bebeklerine kavuşmuşlar çok şükür..
Allah analı babalı büyütsün iki minnakı da..
darısı da bizlerin olsun inşş..
tansel den de bi hbr alsaydık...

günaydın bu arada kızlarr....
azcık oyalanıyım da kalkıp ütü yapıcam, sonra ortalığın bi tozunu alırım...
sonra yemek falan derken kociş gelir..
akşam dışarı çıkıcaz bi aksilik olmazsa

canım arkadaşım benim ,hayırlı uğurlu olsun daha 3 4 aylıkken bugünlerden bahsedioduk bak kavuştun bebğine :)

inşallah eşinde yanına gelebilmiştir,beraber tatmışsınızdır bu mutluluğu..

benim doğumda 14 haziran da bakalım inşallah :)

ömürr boyu mutlu mesut olun inşallahhh :)

belki tayin yerlerinde karşılaşırsak oğluşlarımız yaşıt olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…